Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lee Eul Yong

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Besiktas maçinda yaptigi hata sonrasi golü kalemizde gördük. Çok kolay olan topu almak yerine gitti adama faul yapti. Öyle biir fauldü ki gözlerime inanamadim. Hiç yeri belli olan biri degil. Kafasina göre oynuyor. Bu adam solda mi sagda mi ortadami bilemiyorum. Ama bildigim tek birsey var o da gittigi yeri karistirip topu kaybettikten sonra topu kim alcak diye bakmasi kafasina göre el hareketleri yapmasi beni çileden çikartiyor.

Yorum

• evt bjk maçinda ömer riza ve lee takiminen kötüleriydi
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• aman hic beyenmediklerimden iyiki gitti
        OLUMUNE TRABZON
        ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• VARSIN GITSIN,SANKI ÇOK FAYDALI OLDU,DAHA IYISI ALINABILIR,ZATEN YASIDA GEÇTI
          BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

1. <LI>
              <TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
              <T>
              <TR>
              <TD>Lee?li G.Kore galip
              Dünya Kupasi hazirliklarini sürdüren G.Kore Seul?de Bosna Hersek ile oynadigi karsilasmayi 2-0 kazandi.

<DIV align=center></DIV>Oyuncumuz Lee?nin de forma giydigi müsabakada G.Kore?yi galibiyete tasiyan goller Park Ji-sung ve Lee-Yong pyo?dan geldi.

Lee Eul Yong maç sonrasinda yapilan degerlendirmelerde sahanin en iyi oyuncusu olarak övgü topladi. </TD></TR></T></TABLE></LI>

Yorum

• daha iyisini bulursak pekala ama hiç sanmiyorum..

Yorum

• valla maçta süper oynadi ben izledim
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• bence bu adam kesinlikle kalmali diye düsünüyorum bende gitsin falan
                  demistim ama gercekten profesyonel bi futbolcu ve verilen görevi en iyi
                  sekilde yerine getirmek icin gayret gösteriyo... baska bi takimlanmi
                  anlasti bilen varmi yada sözlesmesi uzatilacakmi ??
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• efendi bir oyuncuydu ama ben onun bizim takim icin yetersiz oldugunu dusunuyom iyi bir yedek de olmaz

Yorum

• gittigine göre kilitlenebilir bu topic

Yorum

• sol açik olupta bitane ortasi ve assisti olmayan ilginç bi adamdi

Yorum

• Gidiyor ama bence çok arayacagiz onu ama yabanci hakkimizi bu isimle dolduramayiz ama Jundan kat kat iyidir takima faydasi açisindan
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• lee yong amca iyiydi ama

gelecek ve sonraki sezonlarda trabzonun hizina alisamaz

kontenjan bosaltmasi lazim

tabii djokaj ondan önce gitmeli
                            40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                            SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• Yaaa Lee Nİye GÖnderİldİ Hala Anlayamiyorum Onun Yerİne Sankİ Daha İyİ Bİr Oyuncu Aldikk...acaba Şİmdİ Nerde Oynuyor Bİlen ArkadaŞlar Varsa Yazsin Merak Edİyorum

Yorum

• şuan lee nerde oynuyor?
                                devre arası geri alalım onu.
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X