Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lee Eul Yong

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• denizli maçinda iiiiiiiiiiyiiiiiiidiiiiiiii

Yorum

• Samet Hoca o nu soL ßekte oynattigi zamandan ßeri israr ediyordum o mevkide kaLmaLi son ßir kaç haftadir soL ßek oynuyor hirsi gayreti mücadeLesi hep gizLi kahraman konumunda.Daha iyisi aLinamayacaksa kesinLikLe tekrar anLasiLmaLi...
      Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• bu maç takimda yildizi parlayanlardan olucagini düsünüyorum ve maçi insallah kesin kazaniicaz

Yorum

• malesef fener macinda son haftalarda iyi oynayan lee den eser yoktu isteyen calim atip gecti isteyen gecip orta yapti ilk golde boyle oldu.boyle 3,4 mac iyi oynayipta sonra önemli macta hatali oynayacaksa kontratini uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Yorum

• Ankaraspor maçinin en iyilerindendi.. Gönderecegiz iyi güzel de aramayalim sonra..
            BORDO MAVİ

Yorum

• canla basla oynuyo helal olsun ama hak ettigi övgüyü alamiyo kesinlikle kalmali!

Yorum

• gitmesi lazim yabanci kontenjanini isgal etmesin ona kadar ne adamlar

var trabzona gelecek
                40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• lee bjk maçindan sonra takimdan ayrilacagini sölemis,

Yorum

• Lee Dünya Kupasi kadrosunda
                    Oyuncumuz Lee eul Yong Dünya Kupasi için G.Kore Milli Takimi kadrosuna davet edildi.

<DIV align=center></DIV>Hollandali Teknik Direktör Dick Advocaat tarafindan açiklanan kadroda yer alan Lee?nin Besiktas maçinin ardindan takiminin kampina katilacagi belirlendi.

Dünya Kupasi hazirliklarina önümüzdeki cumartesi günü baslayacak olan G.Kore finallere kadar Senegal, Bosna Hersek, Gana ve Norveç ile hazirlik müsabakalari oynayacak.

6 Haziran?da Almanya?nin Köln kentine gidecek olan G.Kore G Grubu?nda Fransa, Togo ve Isviçre ile mücadele edecek.
                    :::TS:::

Yorum

• evet iyi para istemis bir yilligina trabzondan ama yonetimin bu parayi verecegini hic zannetmiyorum
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• lee uyumlu topcu ama yolcudur abbas gitmesi en hayirlisi türk olsa tamam ama yabanci statüsünde yer kaplaqr bosuna

Yorum

• yerine söyle yildiz futbolcu sart yönetimin sözü var zaten yildiz futbolcu için
                          &gt;&gt;&gt;&gt;&gt; GurbetçiGençler &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Yorum

• yabanci kontejanini bosaltamiyoruz zaten üstelik alinacak yildiz futbolcu sözleri var.gazetelere lee ye kal baskisi var diye haberler çikti.tamam hiç yoktan iyi ama fb maçinda gördük.kontejani dolduracak bir yabanci degil lee.tesekkür edip göndermek lazim.tabii jun ve diyokaj midir nedir onlarla beraber.üstelik lee nin bonservisi de elimizde degil artik.uzatmaya gerek yok bence...
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• bu takimdan hüseyin gönderimeyip sen gönderilirsen ben buna rezalet derim.MNükemmel oynuyorsun.Teknigine hayranim.Interde oynayan arjantinli Zanettiye benzetiyorum seni.Insallah kalirsin bu takimda.Bizi celaleddinlere Djokajlara muhtaç etme
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• evet yabanci kontenjanini doldururmu doldurmazmi ayri bi konu ama gercek olan suku lee cok iyi bi profesyonel
                                sorma neden...
                                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X