Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senın cekemedıın bellı Tekkeyı. dıyorsunkı daha buyuk klub ıstemedı gitti bitti. okadar basıtmı. ayrıca bayern bıle lıstesne aldı. Fatih 10mılyon dolar(8euro) ya gıttı nıstelroıy 15e hala bısıler anlatmaa calısıon
    neden çekemeyeyim banane nereye isterse gitsin benimle aynı kulvarda değil ki veya ben onunla aynı kulvarda değilimki çekememezlik olsun.Bişi diyeceksiniz ama ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz.
    evet gol attı. ama bizim için atmadı sadece iyi olduğu için sevinirim bu kadar abartmayın. benim için fatih tekke bir hiçtir. varsa yoksa trabzonspor vardır. bu herkes içinde böyle geçerlidir. sadece takıma faydalı olduğu için bi sevgim vardır. bu kadar
    ama sizinle bir akrabalığı bir yakın arkadaşlığı varda bu kadar savunuyorsanız bilemem
    bayern listesine aldı da nereden biliyorsun . bizde bir sürü kişiyi listemize alıyoruz ama nerede. sadece basında. açıklamaları ben hiç duymadım. kim kaça gitmiş beni ilgilendirmez. siz hala daha fatih in rusya da attığı gollerle kendinizi avutmaya çalışın . benim için takım daha önemli
    En son hamucera tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 16:24.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hakancan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 vakit tekkeyi düşünenler 5 vakit kıbleyi düşünün de sevap kazanın bu ne yaaaaaaaa....sezerciği geçtiniz yönetime diyin ileri bi forvet alsınlar yoksaksa diyin ben gelip oklavayla kafalarını kırıcam
      ne kadar boş konuşuosun sen ya??nerden çıktı bu şimdi...hee burda fatihi düşünüp konuşanlar dinsiz imansız bi sen ayrı di im???doğru dürüst konuş burda...burası ts taraftar sitesi burda ts la ilgili herşey konuşulur!!!fatih de bunların başında gelir!!aklını başına topla!!!

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neden çekemeyeyim banane nereye isterse gitsin benimle aynı kulvarda değil ki veya ben onunla aynı kulvarda değilimki çekememezlik olsun.Bişi diyeceksiniz ama ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz.
        evet gol attı. ama bizim için atmadı sadece iyi olduğu için sevinirim bu kadar abartmayın. benim için fatih tekke bir hiçtir. varsa yoksa trabzonspor vardır. bu herkes içinde böyle geçerlidir. sadece takıma faydalı olduğu için bi sevgim vardır. bu kadar
        ama sizinle bir akrabalığı bir yakın arkadaşlığı varda bu kadar savunuyorsanız bilemem
        bayern listesine aldı da nereden biliyorsun . bizde bir sürü kişiyi listemize alıyoruz ama nerede. sadece basında. açıklamaları ben hiç duymadım. kim kaça gitmiş beni ilgilendirmez. siz hala daha fatih in rusya da attığı gollerle kendinizi avutmaya çalışın . benim için takım daha önemli
        İlk önce düzgün cümle yaz da, ondan sonra tartışalım bu 1. Fatih ne akrabamdır nede farklı bı yakınlıgım wardır kendısınle ama Trabzonspor için efsanedir bu 2 . (senın ıcın bır hıc olsada) Trabzonspor tabiki her şeyden üstündür bunu inkar eden yok buda 3
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Sakında olayı uzatma , bu dawa sürer gider. Ben şimdiden söyliyeyim herkes, kendi bildiğini okur. Ama inşallah biz Trabzonluların bildikleride okuduklarıda doğrudur. Bundan sonra olayı uzatma dawasına cwp wermek sewıyeyi indirmekten başka bir şey değil

Yorum

Sakında olayı uzatma , bu dawa sürer gider. Ben şimdiden söyliyeyim herkes, kendi bildiğini okur. Ama inşallah biz Trabzonluların bildikleride okuduklarıda doğrudur. Bundan sonra olayı uzatma dawasına cwp wermek sewıyeyi indirmekten başka bir şey değil
            biz trabzonlular derken bende trabzonluyum 24 yaşındayım hatırladığım 18 senem trabzonsporla geçti. ben fatih in oyunculuğu ile ilgili bişi demedim. sürüp gidecek bi dava da yok.sev,ye düşürmeyle de alakası yok. fatih ben gidiyorum bu kadar basit net dedi. bu sene yollamazlarsa seneye bedava giderim dedi. göndersinler dedi. gönderildi. bu olay fatih in kendi deyimi ile bu kadar basit bu kadar net. bundan sonra fatih i desteklemek farklı birşey takım gol atamayınca bunu fatih in yokluğuna bağlamak farklı birşey olmalı. fatih olduğu geçen senede zor maçlar çıkardık maç kazanamadık. neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. herkes düşüncesinde hür ve özgürdür. benim düşüncem bu
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              takımlar kişilere bağımlı olmamalıdır evet!!hele ts gibi bi takım..ancak duruma şöle bak!dün bu takım bir türlü gol atamadı ve 1-0 kaybetti..bugün fatih 50de girdi 69 da golünü attı 1-0 galip oldu...tıpkı tsdayken yaptığı gibi golkünü attı takımına galibiyeti getirdi...dünyanın(BENCE)en ii topçularından biridir fatih tekke..ve onun özlemini eksikliğini (hele ki yeri hala doldurulamamışken)duymamak mantık dışı..özlemini dile getirenlere saldırmanınsa literatürde adı yok!!!her takım için bazı efsaneler vardır..fatihi hiçbişey olarak gören sen şenolu,ali kemali,hamiyi,şotayı ve diğerlerini de hiçbişey olarak görüyorsun demek ki!!bir TSlu bunu yapamaz..bizim ne vizyonumuza ne misyonumuza ne de değerlerimize sığmaz bu!!bunu sindiremeyenlerin burda yeri yok!!!bu kadar basit!!1

Yorum

• not..fatihin gidişine bir de başka gözle bakın..bu adamı trabzonda rahat bırakmadılar..kafası rahat diildi..gitmesi ve kafasını dinlemesi lazımdı..ne mafya bıraktı peşini ne medya..adam en fazla iki sene sonra benim geleceğim yer yine TS dierek gitti..bu kadar sırt çevirmeyin adama...

Yorum

• Zenit St.Petersbur´g fatih Tekke ile ilk macina cikti ve 1:0 galip geldi!

Gol 69. dakikada geldi!

Golü kim atti??????

61 numaraaaaaaaaa

Tekkeeeeeeeeeee

Faaaaaaaatiiiih
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Fatih akraban yada arkadaşınmı , bukadar net konusuyorsun dedıkten sonra, seneye bedawa gıdecegını ıddaa etmek kendi lafının ustune oturmaktan baska bıse deıldır. tabiki görüşlere saygı sonsuz ama foruma yazı yazarken bıraz daha dikkatli we seçici olmak gerek. Çünkü bu yazıları herkes okuyor. Düşünerek yazmak gerek...

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takımlar kişilere bağımlı olmamalıdır evet!!hele ts gibi bi takım..ancak duruma şöle bak!dün bu takım bir türlü gol atamadı ve 1-0 kaybetti..bugün fatih 50de girdi 69 da golünü attı 1-0 galip oldu...tıpkı tsdayken yaptığı gibi golkünü attı takımına galibiyeti getirdi...dünyanın(BENCE)en ii topçularından biridir fatih tekke..ve onun özlemini eksikliğini (hele ki yeri hala doldurulamamışken)duymamak mantık dışı..özlemini dile getirenlere saldırmanınsa literatürde adı yok!!!her takım için bazı efsaneler vardır..fatihi hiçbişey olarak gören sen şenolu,ali kemali,hamiyi,şotayı ve diğerlerini de hiçbişey olarak görüyorsun demek ki!!bir TSlu bunu yapamaz..bizim ne vizyonumuza ne misyonumuza ne de değerlerimize sığmaz bu!!bunu sindiremeyenlerin burda yeri yok!!!bu kadar basit!!1
                      kimlerin nerde yeri olduğunu biliriz heralde. ben özlemini dile getirenlere saldırmadım. takımın galip gelememesinin fatih e bağlanmaması gerktiğini söyledim ve her zaman öylerim. fatih in oynadığı çok maç kazqandık ama kaybettikte. şenoıllar ali kemaller bunlara hiç birşey olarak saymakdiye birşey yok. biraz daha dikkatli takip edersen onlar ,için yazdıklarımı da bul. 9 numaralı forma kimseye verilmemeli dendiğinde neden şenolların ali kemallerin formaları saklanmadı demiştim.
                      fatihe bir gıcığım yok ama benim için önemi de yok artık.hala seviyorum iyi bir oyuncu oyununu izlemekten gollerini izlemekten zevk alıyorum ama gidenler gitmiştir. artık kaybedince bakın fatih gitti kaybettik diyip takım üzerinde etki kurmanın mantıklı açıklaması yok

Yorum

• Fazla geriye gitmeye gerek yok. 1 sayfa geriye gidelim. ''Fatih benim için bir hiç''. şuankı sayfaya bakalım ''fatihe bir gıcığım yok ama benim için önemi de yok artık.hala seviyorum iyi bir oyuncu''

Yorum

Fazla geriye gitmeye gerek yok. 1 sayfa geriye gidelim. ''Fatih benim için bir hiç''. şuankı sayfaya bakalım ''fatihe bir gıcığım yok ama benim için önemi de yok artık.hala seviyorum iyi bir oyuncu''
                          trabzonspor adına şu an benim için bir hiç. ama oyuncu olarak oynadığı oyunu seviyorum. ama trabzonspor ile alakası yok bunun için benim için hiç anlamak istediğin gib ide anla daha fazla aıklama yapmak zorunda değilim

Yorum

• tabiki değilsin, zaten pekde açıklamaya benzemedi

Yorum

• tarbzonspor da son iki sezonda 50küsür gol atmış deyim yerindeyse bu takımı sırtında taşımış,aynı zamanda trabzon şehrinde onun üzerinde dönen tüm oyunlar karanlık işlere direnmiş bu takım için alın teri döken,gittiği yerde 61numarayı giyen bu memleketin bu takımın adamı olan fatih tekke takımdan ayrıldığı(para kazandırarak ve onuruyla)için ts adına benim için bir hiç diyen birinin ali kemal ve diğerleri için savunuculuk yapması anlamsız!!bugün ali kemal de ts da oynamıo o zaman onu da ts adına bir hiç olarak görelim!!yapabilir miyiz??hayır..çünkü ali kemal deyince akla ts ts deyince akla ali kemal gelio!!daha dün bjk lı nihat reale gittiğinde trt nin başından ayrılmıoduk işte bir türk ispanyada die...ne oldu bugün!!ts den ayrıldı die fatihle tüm alakayı kesecekmiyiz??bu mudur??yok arkadaş seni bilmeme ama ben bu vefasızlığı ona yapamam...

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tarbzonspor da son iki sezonda 50küsür gol atmış deyim yerindeyse bu takımı sırtında taşımış,aynı zamanda trabzon şehrinde onun üzerinde dönen tüm oyunlar karanlık işlere direnmiş bu takım için alın teri döken,gittiği yerde 61numarayı giyen bu memleketin bu takımın adamı olan fatih tekke takımdan ayrıldığı(para kazandırarak ve onuruyla)için ts adına benim için bir hiç diyen birinin ali kemal ve diğerleri için savunuculuk yapması anlamsız!!bugün ali kemal de ts da oynamıo o zaman onu da ts adına bir hiç olarak görelim!!yapabilir miyiz??hayır..çünkü ali kemal deyince akla ts ts deyince akla ali kemal gelio!!daha dün bjk lı nihat reale gittiğinde trt nin başından ayrılmıoduk işte bir türk ispanyada die...ne oldu bugün!!ts den ayrıldı die fatihle tüm alakayı kesecekmiyiz??bu mudur??yok arkadaş seni bilmeme ama ben bu vefasızlığı ona yapamam...
                                ya arkadaşım benmi anlatamıyorum senmi anlayamıyorsun. ya bu adamın trabzonspor ile şu an bir ilgisi yok. maçını izlemeyeceğiz sileceğiz öle böle siz kendi kafanızdan işler yazmayın bu adam gittimi.trabzonspor adına şu an böle biri yok. ben takımın mağlubiyetlerinde kaçan gollerde şimdi fatih olsa böle olmazdı denilmesini kabullenemiyorum. belki fatih atardı o golü ama atamayabilirdi de. artık fatihi tartışmanın gitmesini tartışmanın olumlu hiçbir getirisi yok. şu an trabzonspor adına benim için bunun için hiç. yok yani. ama bu fatihin oradaki halinin desteklenmeyeceği anlamına gelmez. tabi sen şimdi gene istediğin gibi anlayacaksın ama neyse.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim