Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet belli oluyor gittiği
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kaptan umarım izlemissindir ve eminim için cız etmiştir.

Özellikle Cemin vuramadıgı kafa vuruşlarında ah!! ulan orada ben olacaktım ki sokmuştum ivankovu şimdi içeri deyişini duyar gibiyim

Vesselam kaptan artık hiçbirşey eskisi gibi degil ....
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaptan umarım izlemissindir ve eminim için cız etmiştir.

Özellikle Cemin vuramadıgı kafa vuruşlarında ah!! ulan orada ben olacaktım ki sokmuştum ivankovu şimdi içeri deyişini duyar gibiyim

Vesselam kaptan artık hiçbirşey eskisi gibi degil ....
        Ve de olmayacak.Büyük topçuydu abi ya.Şimdi o Rusya'da gollerini sıralarken biz burda saçımızı başımızı yolacağız.Beş kilo verdim vallahi.

Yorum

• Fatih Tekke gitsin diyenler, Allah aşkına şimdi konuşun. Başkada bişe demicem
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Biz her zaman sabitiz, dönme olmasın ama... Şimdi konuşun , Fatih gitsin awrupadan onun parasına adam alırız diyenler. Size şunu belirtmeden geçemedim, dayanamıyorum çünkü. Fatih o kayseri maçında oynasaydı, her türlü 2-3golü wardı... Eee kaptan değerin şimdi anlaşılır işte... gelen gideni aratır bari aatasözüne saygınız olsun

Yorum

• 5 vakit tekkeyi düşünenler 5 vakit kıbleyi düşünün de sevap kazanın bu ne yaaaaaaaa....sezerciği geçtiniz yönetime diyin ileri bi forvet alsınlar yoksaksa diyin ben gelip oklavayla kafalarını kırıcam
              Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
              DAHA İYİSİ YOK
              ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• Fatih'i düşünen , kıbleyi düşünemez diiye bi kaide yok... Ama Fatih gibi bir markayı satmanın ızdırabını yaşamak da kolay değil. Biz bundan yakınıyoruz

Yorum

• büyük takımım diyorsan eger ve elinde türkiyenin en büyük golcüsü varsa onu elinde tutacaksın. o zaman büyük takım derim bens ana. büyüklüğümüz bi aralar tartışılmaya acılmıştı. benim büyük oldugumuza olan inancım kalmamamya başladı. marcelinyo da demeyin bana sakın. kendi çocugumuzu elimizde tutamıosak biz bitmişiz bee.
                  kaptan seni şimdiden çok özledik. umarım okuyosundur yazdıklarımızı
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Okuyamıyordur yazdıklarını çünkü maçı var şu anda 'Büyük takım kişilere bağlı değil, kişilere bağlıysa o takım büyük değildir' deniliyordu. Dün gördük Trabzonspor'u...(yazdıklarımdan ts nin küçük takım olduğu iması çıkarılmazsa sevinirim)
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet belli oluyor gittiği
                      ben hiç aramadım. çünkü takım olarak kötüydük ve takım olarak kötü oynadığımız maçlarda fatih te çok kötüydü. artık gitti iş bitti
                      bu kadar aşırı bir ilgiyi halka anlamış değilim. iyi oyuncu evet takıma katkısı oldum ama sonuç olark gitti. bitti. bundan sonra fatih olsa diye bi tartışma yapmak sadece boş konuşmaktır. çünkü artık yok. belki daha iyi bir takıma gidecbilirdi. ama daha iyi bir takım istemedi. onun için zenith e gitti. bu kadar basit.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 76' Zenit St. Petersburg [1 - 0] Shinnik Yaroslavl
                        69' [1 - 0] F. Tekke

seni satanların ben ta
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• daha 15. dk da gooooollll... dualar seninle büyük kaptan..
                          yolun açık ve avrupa olsun inşallah!!!!
                          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben hiç aramadım. çünkü takım olarak kötüydük ve takım olarak kötü oynadığımız maçlarda fatih te çok kötüydü. artık gitti iş bitti
                            bu kadar aşırı bir ilgiyi halka anlamış değilim. iyi oyuncu evet takıma katkısı oldum ama sonuç olark gitti. bitti. bundan sonra fatih olsa diye bi tartışma yapmak sadece boş konuşmaktır. çünkü artık yok. belki daha iyi bir takıma gidecbilirdi. ama daha iyi bir takım istemedi. onun için zenith e gitti. bu kadar basit.
                            senın cekemedıın bellı Tekkeyı. dıyorsunkı daha buyuk klub ıstemedı gitti bitti. okadar basıtmı. ayrıca bayern bıle lıstesne aldı. Fatih 10mılyon dolar(8euro) ya gıttı nıstelroıy 15e hala bısıler anlatmaa calısıon

Yorum

• Çıktı golünüde attı.. al işte , basit olan bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim