tekkeye uzun saç daha çok yakisiyor.ayrica biraktigi top sakalla ustundeki imaji biraz degistirmek istiyor..anlayan anladi [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
ben anladim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ama ben öteki imajinada hayranim...[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
tekkeye uzun saç daha çok yakisiyor.ayrica biraktigi top sakalla ustundeki imaji biraz degistirmek istiyor..anlayan anladi [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
ben anladim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ama ben öteki imajinada hayranim...[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ben de memnunum ama bazilari degil gibi.
sen hangi imaja hayransin ???
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Fatih Sultan Tekke, insaallah kisa zamanda eski gunlerine donersin!!2 gun once LIGT TV bjk ye caktigi kafa golu gostermislerdi ne kafaydi, bu senede ayniperformansi bekliyoruz..
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
DÜN GECE HARIKAYDI O AKIL DOLU PAZI ISE YATTARAY ATTIGI PAS ÇOK GÜZELDI
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum