Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
    <A ="koyubaslik">Fatih Tekke: Avrupa için bu yil son sansim</A>

Trabzonspor ve Milli Takimin golcü oyuncusu Fatih Tekke, dün Istanbul Memorial Hastanesi?nde tedavi gören annesini ziyaret etti.

Hastane çikisinda gazetecilerin sorularini cevaplandiran Fatih, Halilhodziç?in önümüzdeki sezon olmamasiyla ilgili olarak, ?Kisiler gelip geçicidir. Önemli olan kulübün menfaatidir.? dedi. Türkiye?de Trabzonspor?dan baska bir kulüpte oynama niyetinde olmadigini söyleyen golcü oyuncu, ?Su an için yurt içini düsünmüyorum. Avrupa?ya gidebilmek için bu sezon son sansim.? diye konustu.

fanatik adisi de sari kirmizi forma giydirip FATIH TEKKE ye seneye cimbomda diye baslik atmis ..Alir almaz gazeteyi okumadan yirtip çöpe attim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <DIV id=Baslik>Fatih Tekke son haftalarda costu..</DIV>
      <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
      <DIV id=&#111;nyazi>Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke, Ankaraspor maçinda attigi 2 golle gol sayisini 22'ye çikartirken, son 7 haftada attigi 11 golle de müthis bir performans sergiledi..

Geçen sezonu gol krali olarak tamamlayan Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke, bu sezon ise 25 gol atan Kayserispor'lu Gökhan Ünal'in arkasindan 22 golle krallik yarisini sürdürüyor. Geçen sezon 44 maçta forma giyen oyuncu, Turkcell Süper Ligi'nde 31 gol, Türkiye Kupasi maçinda 1 gol ve Avrupa Sampiyonlar Ligi ön eleme maçlarinda 2 gol olmak üzere toplam 34 gole imza atti. Bu sezon ise Turkcell Süper Ligi'nde 22, Türkiye Kupasi maçlarinda 3 ve Avrupa Sampiyonlar Ligi ön eleme maçlarinda 2 gol atan yildiz futbolcu, oynadigi 32 maçta toplam 27 gol atti. Son iki sezonda oynadigi 66 maçta toplam 61 gole ulasarak Trabzon'un il trafik plakasi olan 61 rakamina ulasti.

Fatih Tekke ligin son 7 haftasinda 11 gole imza atarken, bu sezon takimini UEFA Kupasi'na dogru sürükleyen isimlerin basinda geldi. Yildiz oyuncu bu sezon sakatligi nedeniyle 6 maçta, cezasi nedeniyle de 1 maç olmak üzere 7 maçta takimini yalniz birakti.

Trabzonspor'a 1994-95 sezonu öncesinde Trabzon PTT'den transfer olan Fatih Tekke, ilk sezonunda 4 maç oynadi. O zaman 17 yasinda olan Fatih Tekke, kulübün tarihinde forma giyen en genç oyunculardan biri oldu. 3 sezon araliksiz Trabzonspor'da oynadiktan sonra Yilmaz Vural'in göreve geldigi 1997-98 sezonunda Altay'a kiralandi. Burada 8 gole imza atan Fatih Tekke, Altay'da iyi bir sezon geçirmesine, hatta milli takima da çagrilmasina ragmen, o dönemde ayaginin kirilmasi kariyeri için kötü bir darbe oldu. 2000-01 sezonunda Trabzonspor'a dönen golcü oyuncu, sezon sonunda Gaziantepspor'a transfer oldu. Bu takimda geçirdigi 3 sezonda 56 maçta 28 gol kaydeden yildiz futbolcu, 2002-03 sezonunun basinda Gaziantepspor'dan tekrar Trabzonspor'a döndü.

Trabzonspor'da tekrar vitrine çikan Fatih Tekke, gösterdigi performansla Milli Takim'a yükseldi. Trabzonspor formasiyla bugüne kadar 89 gole imza atan Fatih Tekke, 1995-96-97 sezonlarinda 3'er gol atti. 1998-99 sezonunda 4 gol, 1999-2000 sezonunda 2 gol atarken, 2002-2003 sezonunda 13 gol, 2003-2004 sezonunda 11 gol, 2004-2005 sezonunda 31 gol, 2005-2006 sezonu 33. hafta itibariyle 22 gole imza atti.

helal be ne denir ki.....[img]smileys/smiley32.gif[/img]</DIV>
      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
        bencede bencil olmamak lazim gitsin avrupaya oynasin ama 40 ysindada futbolu biraksa gelib 1 yil t.s oynamali en azindan klübede oturmali henrik larsonn gibi bakin adam dogdugu sehrin takimina helsinborg agidiyoo futbolu orda birakcam diyoo

Bu takimin Fatihe ihtiyaci var bizi sampiyon yapmadan biyere gitmesini istemiyorum bunada bencillik diyen varsa BENCILIM kardesim yok bunun ötesi.
        abi sen öyle diyosunda artik her takim avrupaya futbolcu gönderiyo hem gelen paraylada yeni fatihler yetisir bide fatih tekke avrupada oynayamaz diyenlerle o zaman suratlarini görmek istiyorum rezil olduklari ani
        İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• gidene kesinlikle dur dememesi gerekiyo yonetimin adaminda hakki avrupada oynamak istiyo yonetimde onunu acmali tabiki sampiyon yapmadan bi yere gitmemesi gerekiyo ama adam cok istiyo ve fatih bence avrupadada basarili olur
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
            İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
            bencede bencil olmamak lazim gitsin avrupaya oynasin ama 40 ysindada futbolu biraksa gelib 1 yil t.s oynamali en azindan klübede oturmali henrik larsonn gibi bakin adam dogdugu sehrin takimina helsinborg agidiyoo futbolu orda birakcam diyoo

Bu takimin Fatihe ihtiyaci var bizi sampiyon yapmadan biyere gitmesini istemiyorum bunada bencillik diyen varsa BENCILIM kardesim yok bunun ötesi.
            abi sen öyle diyosunda artik her takim avrupaya futbolcu gönderiyo hem gelen paraylada yeni fatihler yetisir bide fatih tekke avrupada oynayamaz diyenlerle o zaman suratlarini görmek istiyorum rezil olduklari ani
            Hakli olabilirsin ama gidecektiyse geçen yil gitmeliydi bu yil febe eziginin 100 yili ve onlardan 10 mayisin hincini almak için bu yil sampiyon olmaliyiz o yüzden ona ihtiyacimiz var yeni fatihler yetistirecek zamanimiz yok yani bu yil mutlaka ama mutlaka sampiyon olmamiz içinde fatih e çok ihtiyacimiz var.Buda bencillikse ben bencilim
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• yani bu konuda herkestereddütlü ben br hafta gitsin diyorum bir hafta kalsin diyorum hayirlisi ne ise o olsun diyelim bari

Yorum

• Turkiyenin we dunyanin en iyi forwetlerinden biri hani barcelonadan eto ayriliyo ya onun yerine barcelona adam ariyo bence tam fatih abimiz uygun o takima dusunsenize fatih abimiz bole bi takimla gecen sene 31 gol atti bide barcelonadaki oyunculari dusunun bizden kat kat iyiler acaba orada kac gol atar [img]smileys/smiley32.gif[/img]yalis anlamayin trabzonspora hakaret etmiyorum ha fatih abimizi owuyorum
                Me5u7_b@y61

Yorum

• Hadi barcelona falan neysede bugün febe eziginin kaptani istedigini yazmis gazeteler...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Güya kaptanda takimimi ikna edin benden sorun çikmaz demis

Yuh ya bu kadar asparagas haber nasil yapilir anlamiyorum..

Kral türküyede baska bir klüpte oynamam diye diye dilinde tüy bitti ama hala adamlar bi febe ye bi gay se ye transfer ediyo[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Hayalide olsa sinirlerim geriliyo bu haberlere

En iyisimi hayali transferdende bonservis ücreti alsin kliüp[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Geçen yil Gökdenizi bitirdi ezik adileri. Bu yil TEKKE ye göz dikti demekki..[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Hergün baska bir renk forma giydiriliyo KAPTAN a gazetelerde..Iste ancak böyle gazete sayfalarinda o formalari giydirisiniz .. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• FEnerbahçe eger trabzon saersa fatih tekke için 3.4 milyon euro+semih+mehmet yozgatliyi verecek
                      valla 3.5 i biraz yukari çekersek 5 yapalim bence semih ve mehmet yozgatli süper transfer olur fatih yerine zurawski ve gökhan ünal ve umut süper bi takim olur
                      forvet hatti
                      umut bulut+gökan ünal+zurawski+ömer riza+mehmet yilmaz+semih sentürk
                      orta saha
                      yattara+mehmet yozgatli+gökdeniz+szymek+boukari(ajax 1.7 $)
                      defans zaten stepanov var

"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yaa olmaz yaa o azizenin niyeti trabzonsporu gucsuz yapmak onun akli anca boyle seylere erer geldi en curuklerini bize veriyo verseye alexi tuncayi anelkayi onlari vermez ama gider nekadar curuk varsa onlari vermeye kalkisir zaten insallah avucunu yalar, fatih avrupaya giderse cok sevinirim ama fenere gittimi yuh derimmm[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        TRABZONSPOR!!!

Yorum

• Ne alex i ne anelkasindan behsediyorsunuz yaa!!! Yaww ezikbahçe takiminin tamamini verse FATIH i alamaz .. Çünkü FATIH serefli takimlarin yildizidir..Zaten gitmem diye yirtiyor kendini adam. Biz yok mehmeti yook ahmeti versin verelim diyoruz . Olur mu be böyle sey[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• harbiden yaa adami hasta etmeyin fatih bu takimdaki misyonunu tamamlamadi daha. gitmesin avrupaya noolacak. trabzonspor için versin herseyini çok mu???
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• azize kendini avutuyor..aglamis illede fatih i isterim diye ama nafile[img]smileys/smiley4.gif[/img] azize bizden fatihi lamazda biz azizden semih i alsak iyi olur..
                              TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                                Ne alex i ne anelkasindan behsediyorsunuz yaa!!! Yaww ezikbahçe takiminin tamamini verse FATIH i alamaz .. Çünkü FATIH serefli takimlarin yildizidir..Zaten gitmem diye yirtiyor kendini adam. Biz yok mehmeti yook ahmeti versin verelim diyoruz . Olur mu be böyle sey[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fatih bu takimda henüz misyonunu tamamlamis degil bu takimi sampiyon yapana kadar bir yere gitmemeli...

Sampiyon yaptiktan sonrada avrupaya gitmeli hemde öle wigan a falan degil büyük bi takima...

Buradan üç bes daha fazla versinde verelim diyen herkesi kiniyorum...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim