Fatih ya futbolu bırakacaktı, ya Trabzonspor taraftarı kırılmasın diye Bjk,Fb, Gs dışında bir takıma gidecekti ya da kendisine gelen en iyi teklifi değerlendirecekti. Ve doğal olarak kendisine gelen en iyi teklifi kabul etti. Sanki Trabzonspor gel seni alacağız dedi de Fatih gelmedi. Boşuna laf yiyor habire.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fatih Sultan Tekke
Asagidaki haberi okuyunca paylasabilecek uygun bir yer bulamadim.
Nostalji bölümünde Szymkowiak ve Marcelinho basliklarini görünce Fatih Tekkeninde bu bölümde kendine ait bir basliginin olmasi gerektigini düsünerekten ben acayim dedim.
Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'un durumunu değerlendirdi.

Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da şu anda bir çöküntü, enkaz dönemi geçirdiğini ve bunu temizlemenin kolay olmayacağını söyledi.
Manavgat'ta Veteranlar turnuvasında Trabzon forması altında mücadele eden Fatih Tekke, Trabzon camiasının çok büyük bir aile olduğunu belirterek, "Herkesin bir birine ihtiyacı olan bir aile. Neticede Türk futbolunun geleceği burada ki beyinlerde yüreklerde. Dolayısıyla hocaların, antrenörlerin bir birlerine yakınlaşması için bu tarz etkinlikler gayet hoş. Trabzon'un durumu ile ilgili konuşulacak çok fazla bir şey yok. Bununla ilgili gerekli açıklamayı zaten geçen haftalarda yaptık. Umuyorum en kısa sürede özlenen Trabzonspor kimliği ile ruhu ile tekrar döner sahalarda olur" dedi.
Trabszonspor'un şu andaki durumuna üzüldüklerinin altını çizen Fatih Tekke, futbolda, sorumlularının sorumluluk alması gerektiğini ifade ederek, "Şuan camiada en kötü şey, bu gidişata bir tepki yok. Yani ayağa kalkma bir birliktelik yok. Bu birliktelikten kasıt bir araya toplanmak değil, Trabzonspor için en doğru kararları almak ve uygulamak. Hem söylemsel hem eylemsel. Umarım yakın zamanda sorumlular gerekli sorumluluklarını yerine getireceklerdir. Trabzonspor'da istenilen düzeyde bir yönetim veya bir takımla devam edecektir. Ümidimiz bu yönde inşallah bu gerçekleşir. Sadece görev yapmak adına görev yapmak değil, Trabzonspor'a gerçek anlamda hizmet edeceğimi düşünenler varsa görev şekli yeri hiç önemli değil. Ama bunun gerçekten istenmesi lazım. Umuyorum biz dışarıda da kalsak, hiç dışarıda olmadığı gibi içerideyiz. Çünkü bu takım bizim takımımız. Çok iyi ileriye götürmek istiyoruz, kötü olduğumuz zaman da üzülüyoruz. Umuyorum benimle görüşen birçok arkadaş var. Trabzonspor beklenenden daha güçlü olacak ama biraz zaman gerekli. Bir çöküntü, bir enkaz var bana göre bunu temizlemek kolay değil. Bu işin devamlılığı planlanarak yapılması lazım dedi.
Kaynak: Sabah.com.trMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
seveniyle sevmeyeniyle yapmış olduklarıyla efsaneler arasındadır...
Ayrıca güzel insandır..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
bence şimdi konuşmadı ve bu şekilde konuşması yanlış olmuş. şike süreciyle ilgili kamuoyu yaratacak açıklama yapma imkanı varken susarsan ve bugün (takım- camia yerlerdeyken ) konuşursan olmaz fatih efendi, olmaz!İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsagidaki haberi okuyunca paylasabilecek uygun bir yer bulamadim.
Nostalji bölümünde Szymkowiak ve Marcelinho basliklarini görünce Fatih Tekkeninde bu bölümde kendine ait bir basliginin olmasi gerektigini düsünerekten ben acayim dedim.
Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'un durumunu değerlendirdi.

Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da şu anda bir çöküntü, enkaz dönemi geçirdiğini ve bunu temizlemenin kolay olmayacağını söyledi.
Manavgat'ta Veteranlar turnuvasında Trabzon forması altında mücadele eden Fatih Tekke, Trabzon camiasının çok büyük bir aile olduğunu belirterek, "Herkesin bir birine ihtiyacı olan bir aile. Neticede Türk futbolunun geleceği burada ki beyinlerde yüreklerde. Dolayısıyla hocaların, antrenörlerin bir birlerine yakınlaşması için bu tarz etkinlikler gayet hoş. Trabzon'un durumu ile ilgili konuşulacak çok fazla bir şey yok. Bununla ilgili gerekli açıklamayı zaten geçen haftalarda yaptık. Umuyorum en kısa sürede özlenen Trabzonspor kimliği ile ruhu ile tekrar döner sahalarda olur" dedi.
Trabszonspor'un şu andaki durumuna üzüldüklerinin altını çizen Fatih Tekke, futbolda, sorumlularının sorumluluk alması gerektiğini ifade ederek, "Şuan camiada en kötü şey, bu gidişata bir tepki yok. Yani ayağa kalkma bir birliktelik yok. Bu birliktelikten kasıt bir araya toplanmak değil, Trabzonspor için en doğru kararları almak ve uygulamak. Hem söylemsel hem eylemsel. Umarım yakın zamanda sorumlular gerekli sorumluluklarını yerine getireceklerdir. Trabzonspor'da istenilen düzeyde bir yönetim veya bir takımla devam edecektir. Ümidimiz bu yönde inşallah bu gerçekleşir. Sadece görev yapmak adına görev yapmak değil, Trabzonspor'a gerçek anlamda hizmet edeceğimi düşünenler varsa görev şekli yeri hiç önemli değil. Ama bunun gerçekten istenmesi lazım. Umuyorum biz dışarıda da kalsak, hiç dışarıda olmadığı gibi içerideyiz. Çünkü bu takım bizim takımımız. Çok iyi ileriye götürmek istiyoruz, kötü olduğumuz zaman da üzülüyoruz. Umuyorum benimle görüşen birçok arkadaş var. Trabzonspor beklenenden daha güçlü olacak ama biraz zaman gerekli. Bir çöküntü, bir enkaz var bana göre bunu temizlemek kolay değil. Bu işin devamlılığı planlanarak yapılması lazım dedi.
Kaynak: Sabah.com.tr
yakışmaz!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Rusya dan geldiginde almaliydik ama malesef transferlerde yönetim daima hata yapti Halil den 10 gömlek üstündür. Gerci Bjk gitmeklede hata yapti ne olursa olsun 3 serefsizin formasini giymemeliydi ama Fatih Tekkeyi yinede severim keske genc olsa tekrar Trabzonspor formasi giyebilseYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bir kez daha trabzonspor forması giymesini ve futbolu trabzonda bırakmasını çok istiyordum ama malesef yönetim yüzünden olmadı.
şimdi fatih tekke'nin varisi olan muhammet demir hep aklımın ucunda. bordo mavili forma altında fatih tekke'ye benzer hatta daha üstün bir kariyer yaşamasını isterim. gol krallığı, şampiyonluk gibi..BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ
Yorum
-
Menajeri şike çetesinin kurucusu Olgun Peker'di bu yüzden transfer edilmedi. Ötesi berisi yok maalesef abi.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya dan geldiginde almaliydik ama malesef transferlerde yönetim daima hata yapti Halil den 10 gömlek üstündür. Gerci Bjk gitmeklede hata yapti ne olursa olsun 3 serefsizin formasini giymemeliydi ama Fatih Tekkeyi yinede severim keske genc olsa tekrar Trabzonspor formasi giyebilseTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Sike konusunda hassas olan bir yönetimimiz olsa Baris Özbek'in bu takimda forma giyememesi gerekirdi. Transfer edilmemesinin sebebi Olgun Peker oldugunu düsünmüyorumİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajeri şike çetesinin kurucusu Olgun Peker'di bu yüzden transfer edilmedi. Ötesi berisi yok maalesef abi.
Yorum
-
menejerler konusunda hassaslar derken? anlayamadım....İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike değil menejer konusunda hassaslar.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
AW: Fatih Tekke
Bende izledim. Biz onun için ölüp biterken çocuklarının babalarından haberi bile yok. Aslında o kadarda iyi bir futbolcu değilmiş.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKral trt 3 te bir programa katıldı ailesiyle. Çok güzel bir ailesi var çokta güzel konuştular. Özellikle programın sonunda Fatih Tekkenin oğlu keşke babam bütün golleri fenerbahçeye atsaydı demesi herkesi güldürdü
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum

Yorum