Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu aciklamalarida mı yaptı

Her gecen gün bakışım değişiyor

İçerdeki mac çok zevkli olacak
    evet aynen öle diyo

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bu başlığı kim açtıysa ya kapatsın ya da admin kapatsın en kötü ihtimalde şu 'Sultan' sıfatını silsinler başlıktan.Her gördüğüm de küfür etmekten bıktım.Kadir gecesinde bile bir ton küfür ettim sayesinde bu başlığın günahı bu başlığı hala bu şekilde tutanların boynuna
      Ben küfür etmiyorum ama gerçekten sinirleniyorum başlığı gördükçe.

İnsanımız henüz olayın ciddiyetinde değil. Ligde bjk formasıyla gol atsın o zaman ciddiyet başlar!!!

Yorum

• Bencede bu başlık kaldırılsın. Her gördüğümde kötü oluyorum. Üzülüyorum...

Yorum

• İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bencede bu başlık kaldırılsın. Her gördüğümde kötü oluyorum. Üzülüyorum...
          Üzülmüyorum.

Kendime kızıyorum. Değmeyecek birisi için gözyaşı dökmüşüm utanıyorum!!!

Yorum

• epeydir giremedim internete, pc komadaydı + sınav felan vakit olmadı, fatih in bjk ye gidişi hakkında yorumumu şimdi yapayım...

2 futbolcu bilirim, birisi fatih birisi gökdeniz... hayrandım onlara, hele hele fatih e olan sevgim çok büyüktü, bu taraftar ona fatih sultan tekke dedi ''kral'' dedi, onun ts ye geri dönmesi için büyük baskı kurdu ama olmadı ts ye dönüşünü ''engelledi birileri''...

rubin e gidişiyle üzülmüştüm kafamda soru işaretleri belirmişti birden, gerçekten çok üzülmüştüm... eve yorgun argın gelmiştim koltuğuma uzanıp tv yi açtığımda ntv sporda alt yazı olarak bu son dakika haberini gördüm ve resmen ''yıkıldım''...

fazla söze gerek yok, paraya mı ihtiyacın vardı ? hayır! ee o zaman niye ??? birileriyle inatlaşacam diye mi ? yapmayacaktın bunu, kazanmışın kazanacağın kadar, ts li olarak kalacaktın bu taraftarın ''kralı'' olarak kalacaktın ama son derece aptalca bir karar alıp bjk ye transferin son gününde imzayı çaktın o formayla poz verdin...

ne düşündün o imzayı atmadan önce orasını bilemem ama bu taraftarın gözünde inan değerin kalmadı, sen ne olursa olsun bu imzayı atmayacaktın, sana resmen tapan ts lileri büyük hayal kırıklığına uğrattın, artık kral felan değilsin, sadece fatih tekke sin...

yazıklar olsun....

bizlere, bu kutsal formaya İHANET ettin...!
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yapmayın adam yabancı bır kluple anlasıyor ve ben trabzonsporluyum dıyor hangı futbolcu vardır kı transferınde konusmasına takımını soyleyerek baslasın tumer fenere gıdınce ben zaten fenerlıyım yada emre ben hep fenerlıydım dıyor ama sultan ne dıyor ben trabzonsporluyum. adam trabzona gelmek ıcın herseyı yaptı burada ıllede bırılerıne kızmak ıstıyorsanız yonetıme kızın

Yorum

• Şurda Fatih i seven ve halen daha onu savunan insanlar kadar bende Fatih Tekke yi sevdim.

Ama TRABZONSPORLU birisi benim bakış açıma göre böyle olamaz. Benim inanç değerlerime göre bu değil.

Siz bjkye gidip TRABZONSPORLU olduğunu söylediğini gün güzüne vurabilirsiniz. Peki Fatih Tekke TRABZONSPOR a gol attığında ne diyeceksiniz ?

Yönetime atılan bir gol diyeceksiniz ama dışardan bakan , Trabzonsporun en çok sevdiği adam Trabzonsporu yıkıyor diyecek.

Şunu söylemek istiyorum , Takımda sevdiğim oyuncular sıralamasında en sonra gelen Burak Yılmaz ya da Sezer Badur bile Fatih Tekke den sonra geliyor.

Doğru olanda bu bence. Gidip bjknin oyuncusunu savunamam. Kendi oyuncuma sonuna kadar destek olurum!!!
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 00:13.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  epeydir giremedim internete, pc komadaydı + sınav felan vakit olmadı, fatih in bjk ye gidişi hakkında yorumumu şimdi yapayım...

2 futbolcu bilirim, birisi fatih birisi gökdeniz... hayrandım onlara, hele hele fatih e olan sevgim çok büyüktü, bu taraftar ona fatih sultan tekke dedi ''kral'' dedi, onun ts ye geri dönmesi için büyük baskı kurdu ama olmadı ts ye dönüşünü ''engelledi birileri''...

rubin e gidişiyle üzülmüştüm kafamda soru işaretleri belirmişti birden, gerçekten çok üzülmüştüm... eve yorgun argın gelmiştim koltuğuma uzanıp tv yi açtığımda ntv sporda alt yazı olarak bu son dakika haberini gördüm ve resmen ''yıkıldım''...

fazla söze gerek yok, paraya mı ihtiyacın vardı ? hayır! ee o zaman niye ??? birileriyle inatlaşacam diye mi ? yapmayacaktın bunu, kazanmışın kazanacağın kadar, ts li olarak kalacaktın bu taraftarın ''kralı'' olarak kalacaktın ama son derece aptalca bir karar alıp bjk ye transferin son gününde imzayı çaktın o formayla poz verdin...

ne düşündün o imzayı atmadan önce orasını bilemem ama bu taraftarın gözünde inan değerin kalmadı, sen ne olursa olsun bu imzayı atmayacaktın, sana resmen tapan ts lileri büyük hayal kırıklığına uğrattın, artık kral felan değilsin, sadece fatih tekke sin...

yazıklar olsun....

bizlere, bu kutsal formaya İHANET ettin...!
                  Aynen bende senin gibi düşünüyorum yıkıldım resmen ama kimseyide Trabzonspor'un üzerinde tutmuyorum gelmesi takıma yararlı olurdu farkli , güzel bir hava yakalanirdi olmadı benim için suan Burak ve hatta Sezer bile ondan daha değerli çünkü onemli olan formadaki arma

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen bende senin gibi düşünüyorum yıkıldım resmen ama kimseyide Trabzonspor'un üzerinde tutmuyorum gelmesi takıma yararlı olurdu farkli , güzel bir hava yakalanirdi olmadı benim için suan Burak ve hatta Sezer bile ondan daha değerli çünkü onemli olan formadaki arma

Aynen.

Yorum

• Ha bu arada beni illa Beşiktaşlı yapmaya çalışanlar fırsat kollamasın biryere gideceğim yok daha fazla ümitlenmesinler giden gitmiştir kalan saglar bizimdir.

Yorum

• ben hala imzamda yazılı olan fatih'in söylediklerinde samimi olduğuna inanıyorum,birilerine inat onlara zarar verecek bir iş yaptı kendine göre ama o iş daha çok bizim kalbimizi acıttı
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İnat,gurur ve hırs dünyadaki en kötü şeydir.

Allah kimseyi bu saydıklarımın esiri etmesin.

Fatih bunların esiri oldu. Ben inanıyorum ki çok pişman. Şimdi olmasa bile biraz aklı selim düşündükçe pişman olacak. Ama bu pişmanlığın sonu hiç hayırlı görünmüyor...

Yorum

• Fatih'e göre profosyenellik yaptı ama bize göre de ayıp yaptı ama artık uzatmanın manası yok bu bize zarar verir.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih'e göre profosyenellik yaptı ama bize göre de ayıp yaptı ama artık uzatmanın manası yok bu bize zarar verir.
                              Neyin profesyonelliği ?

Çıkıp ben ondan bundan daha fazla Trabzonsporluyum diyorsa burda profesyonellik yoktur.

İnat ve Hırsına kurban oldu.

Yorum

• Bu başlık ne bunları konuşmanın başlığıdır. Ne de gerekli bir başlıktır.

Koyverelim gitsin nereye gidecekse.

Çok büyüttük, demekki sallamadı bizleri.

Bizde sallamayalım artık..
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim