İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"Babamın oğlu olsa tanımam"
Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke, mesleğini layıkıyla yerine getirmek için her zaman profesyonel düşündüğünü ifade ederek, ''Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım'' dedi.
Fatih Tekke, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine verdiği röportajda, yenilgiyi kabullenemediğini, bunun kendisini hırçınlaştırdığını, Rusya serüveninde futboluyla ilgili büyük kazanımlar elde ettiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:
''Daha önce Altay'da ve Gaziantepspor'da forma giyerken Trabzonspor'a karşı oynamıştım ve golümü de atmıştım. Bizim işimiz futbol ve bu mesleği layıkıyla yerine getirmek için profesyonel düşünmek zorundayız. Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey BEŞİKTAŞ VE BEŞİKTAŞ taraftarı için olacak. Ligde ve Avrupa'da hedeflenen başarıları kazanmak için çalışacağım. Taraftarlarımızın bana destek vereceğine ve karşılığında çok iyi şeyler alacaklarına inanıyorum.''
Yorum
-
yazıklar olsun fatih tekkeİlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Babamın oğlu olsa tanımam"
Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke, mesleğini layıkıyla yerine getirmek için her zaman profesyonel düşündüğünü ifade ederek, ''Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım'' dedi.
Fatih Tekke, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine verdiği röportajda, yenilgiyi kabullenemediğini, bunun kendisini hırçınlaştırdığını, Rusya serüveninde futboluyla ilgili büyük kazanımlar elde ettiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:
''Daha önce Altay'da ve Gaziantepspor'da forma giyerken Trabzonspor'a karşı oynamıştım ve golümü de atmıştım. Bizim işimiz futbol ve bu mesleği layıkıyla yerine getirmek için profesyonel düşünmek zorundayız. Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey BEŞİKTAŞ VE BEŞİKTAŞ taraftarı için olacak. Ligde ve Avrupa'da hedeflenen başarıları kazanmak için çalışacağım. Taraftarlarımızın bana destek vereceğine ve karşılığında çok iyi şeyler alacaklarına inanıyorum.''
Yorum
-
Ender golcülerden biri
Birlikte çalıştığım dönemde tanıdığım, en iyi adamlardan biri. Kaptan olarak takımı çok iyi toparlayıcı özelliği olan, insan olarak da tek kelimeyle mükemmel biri. Onun futbolculuğunu herkes iyi bilir. Fatih Tekke, Türkiye'nin en iyisi. Forvet olarak pozisyonunu kendi yaratan, rakip savunmanın içinde tutulması zor. Hem ayağına hakim, hem hava toplarında mükemmel olan Türkiye'nin ender golcülerinden biri... ZiYA DOĞAN
/TEKNiK DİREKTÖR
Ligin tozunu atar
Beşiktaş, Fatih Tekke'yi transfer ederek UEFA'ya ne kadar ciddi baktığını gösterdi. Siyah-beyazlılar, pivot santrfor dediğimiz oyuncu tipini de alarak, rakiplerine hem kadro hem de psikolojik bir üstünlük sağlamış oldu. Benim gönlüm Fatih Tekke'nin, Umut Bulut ve Teofilo ile birlikte oynamasından yanaydı. Bu nedenle Trabzonspor açısından önemli bir kayıp diyebilirim. Ama Fatih'li Beşiktaş, bu ligin tozunu atar. GİRAY BULAK
Kartal vites yükseltti
Beşiktaş'ın en büyük eksiği tamamlandı. Teknik direktör Schuster, ön bölgede iyi top kullanan, taktik zekaya sahip, tecrübeli bir santrfor istiyordu. Fatih Tekke, tam böyle biri. Bugüne kadar birçok kez "Bobo'dan daha iyi bir santrfor bulduğu takdirde Beşiktaş, Avrupa'da da büyük hedeflere koşar" diyen biri olarak, bu transferi gerçekleştirenleri kutluyorum. Kartal, Tekke ile artık bir vites daha yükseltebilir. TURGAY DEMiR
Sayılı ustalardan
Beşiktaş'ın bir iddiası var. Lig ve Türkiye Kupası'nı, hatta daha önemlisi UEFA Kupası'nı kazanmak istiyor siyah-beyazlılar. Yöneticiler bunu dillendirmese de, tamamen UEFA şampiyonluğu için çok alternatifli bir kadro kuruldu. Fatih Tekke, Türkiye'nin yetiştirdiği sayılı son vuruş ustalarından biri. Golü koklaması, doğru pozisyon alması ve son vuruşları, şu anda Türkiye'de 1-2 oyuncuda var. Çok yerinde bir transfer. FATiH DOĞAN
Kaynak: FOTOMAÇ
Biz evlatımızı artık yerden yere vuralım. Çünki bizden kaynaklanan bir sürü hatalardan dolayı evladımıza sahip bile çıkamadık. Fakat dışarıdan evlatımızın ışıltısı milletin gözlerini kamaştırıyor, olayı göremeyenler biraz gözlerini ovuştursun.
Yazdıklarımada Fatih TEKKE'yi eleştiren kardeşlerim sakın alınmasınlar.
Daha Ahmet Suat Özyazıcının ve diğerlerinin yazdıklarını bilerek kopyalamadım.
Yapmayın beyler, kardeşler, bu abiniz Fatih TEKKE'dir. Gün gelir devran döner işler değişir. Yani keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Nasılmı? Bak Emirhan bu yazıyı yazdığı günkü duygularını ne güzel de ifade etmiş. Herkesi hüzünlendirmişti. İçimiz akmıştı bu yazıya. Fakat zamanla gelişen olaylarda konu VAHAMET derecesini çoktan aşmıştı. İşte bundan dolayı da hesap döndü. Nasılmı, Bakımevi olmuştu Trabzon veya aslı şöyleydi, Huzurevi olmuştu Trabzon. İSTEMEZÜKcüler KAZANI KAVAĞA KALDIRMAMIŞMIYDI?
Ne yapsaydı Fatih kardeşim. En güzelini yaptı kardeşim. Kendi kariyerine ayaklar altına aldırmadı. Ben Fatih isem, Ben Sultan isem bana böylesi yakışır, Huzur evine değil, Huzurlu Kalplere tecelli etti. O bayrak altında yukarıdan bakması da Trabzonspor taraftarına olduğunu sanmayın, kimseyi o bakışlar tahrik etmesin, o bakışlar kendisini huzurevine davet edenleredir.
Esas bizim HUZUREVİNDE çıngırak çalan HUZURSUZLAR SOKAĞINDAKİ KEDİLERİN ÖNÜNE FARE'yi ATALIM.En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 23:52.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Yakarcı kardeşim; Şöyle izah edeyim.İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekkeyi artık savunanlarmı varmıdır acaba ??
Trabzonspor'dan öyle futbolcular gitmiştirki, Ali Kemal için millet ayaklanmıştır. Neticesinde BJK ya gitmiştir.
Necdet çok güzel oyuncuydu, kendi alanında bir taneydi BJK ya gitti.
Ogün de müthişti, F.B ye gitti,
Soner'in durumu içler açısıdır. Kimse Soner'e sahip bile çıkmamıştır.
Hami'nin meselesi henüz kapanmamıştır. Jübilesi bile yapılmamıştır.
Gökdeniz eğer gitmeseydi Trabzonspor belkide cok büyük mali krizlerin içine girecekti. Bence mükemmel bir oyuncudur.
Eğer gidenleri saymaya kalkarsak burada sabahlarız,
Tekke'nin transferindeki inceliği yakalayabilirsen anlarımki Hayrettin emicanın şemsiyesini kafasına kırdığını. Burada olan olay şudur,
Kendi öz varlıklarımız, dışarıdan gelen oyuncuların değeri ile kıyaslanmama meselesidir. Bizim yerli mallarımız nedense bazı kurumu işgal eden zevat tarafından itiliyor.
Fatih'in bir kabahati varsa herkes tarafından bilinmelidir. BJK ya gitti diye vatana hainlik yaptığını zannetmiyorum. (Benim Fatih ile en ufak bir bağlantım yoktur. Yönetimdeki engelleyicilerlede en ufak bir alakam yoktur, sadece yaptıkları yanlışlıklardan dolayı onlara tepkiliyim.)
Tabiki Tekke'yi her zaman taraftar olarak savunurum, bu yıl atacağı golleri keyifle izleme fırsatını bulacağım.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Arkadaşlar Fatih'e hepimiz çok kırıldık. Bu bir gerçek. Bazılarımız tamamen sildi Fatih'i, bazılarımız yediremedi İstanbul takımına gitmesini...
Herkesi çok iyi anliyorum. Ama kötü laf edilmesini, adamlığına ve Trabzonluğuna laf edilmesine anlam veremiyorum. Fatih kendi öz ve öz evladımız. Bu kadar acımasız olunmaması gerektiğine inanıyorum. Hiç olmasa bize yaşattığı güzel günlerin hatrına Fatih'e saygı duyalım...
Kırgınlığımızı kendi içimizde yaşayalım. Bize bu yakışır inanın... Kötü laflar etmek değil.En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 01:45.
Yorum
-
F.Tekke;
"Türkiye'nin en ateşli taraftarının önüne çıkmaya sabırsızlanıyorum.Artık yapacaklarım Bjk ve Bjk taraftarı içindir."
Yorum
-
İşte bu hiç mi hiç olmadı Fatih...İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleF.Tekke;
"Türkiye'nin en ateşli taraftarının önüne çıkmaya sabırsızlanıyorum.Artık yapacaklarım Bjk ve Bjk taraftarı içindir."
Yorum
-
başarılar dilemiyrm fatih futbol hayatın biter inş bile diyesim geliyr çok içim sızladı.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
"Babamın oğlu olsa tanımam"
Para böyle bişe demek...
Düştün Çaptan FATİH!Hamiş
Yorum
-
bu mantık daha evvel pursa şampiyon olsun diyordu.İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakarcı kardeşim; Şöyle izah edeyim.
Trabzonspor'dan öyle futbolcular gitmiştirki, Ali Kemal için millet ayaklanmıştır. Neticesinde BJK ya gitmiştir.
Necdet çok güzel oyuncuydu, kendi alanında bir taneydi BJK ya gitti.
Ogün de müthişti, F.B ye gitti,
Soner'in durumu içler açısıdır. Kimse Soner'e sahip bile çıkmamıştır.
Hami'nin meselesi henüz kapanmamıştır. Jübilesi bile yapılmamıştır.
Gökdeniz eğer gitmeseydi Trabzonspor belkide cok büyük mali krizlerin içine girecekti. Bence mükemmel bir oyuncudur.
Eğer gidenleri saymaya kalkarsak burada sabahlarız,
Tekke'nin transferindeki inceliği yakalayabilirsen anlarımki Hayrettin emicanın şemsiyesini kafasına kırdığını. Burada olan olay şudur,
Kendi öz varlıklarımız, dışarıdan gelen oyuncuların değeri ile kıyaslanmama meselesidir. Bizim yerli mallarımız nedense bazı kurumu işgal eden zevat tarafından itiliyor.
Fatih'in bir kabahati varsa herkes tarafından bilinmelidir. BJK ya gitti diye vatana hainlik yaptığını zannetmiyorum. (Benim Fatih ile en ufak bir bağlantım yoktur. Yönetimdeki engelleyicilerlede en ufak bir alakam yoktur, sadece yaptıkları yanlışlıklardan dolayı onlara tepkiliyim.)
Tabiki Tekke'yi her zaman taraftar olarak savunurum, bu yıl atacağı golleri keyifle izleme fırsatını bulacağım.
ben sadece fatihe kızmıyorum.
ama işi dönüp dolaşıp yönetime atanlara kızıyorum.
yönetimin fatih gibi bir futbolcuyu transfer etmemesi altınca yatan para ise jaja okadar para verilmezdi.
artık yönetimin ipini rahat bırakın ya çekin kopsun yada bırakın ayakları yere bassın. yönetim diye sakız çıksa bu kadar ağızda gezmez. evet hataları var ama bu konuda onları suçlamıyorum.
eee fatih, fatih afedersinizde ünalla yarışa girmedimi "hangimiz daha büyük-" diye şimdi büyüklük bu mu. Önceki mesajımda da yazdım yineliyorum. Fatih sultan sıfatını kaybetmiştir. Artık Trabzonspor defterini kapasın burada ağlamasın. ne mal olduğu bellidir.![ille d' 7]
Yorum

Yorum