Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
    çok manyak gol atti yaaaaa

of ya çok merak ettim su golü bee
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bugün en güzel oynuyon IBRAHIM EGE di bence
      GuRbEtÇiGeNçLeR

Yorum

• kaptanin direkte patlayan topu da tam o serefsizlerin küfüründen sonraydi.

ortasahadan aldi,kuzene dedim oglum gol geliyor,direkten döndü imansiz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Süper Gol atti, aynisini Ankara Macinda atabilirdi ama o zaman ciddiye almadi galiba...
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi
            Süper Gol atti, aynisini Ankara Macinda atabilirdi ama o zaman ciddiye almadi galiba...

bide görebilseydik[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Lig TV'in yoksa imkansiz.Göremezsin.O ne kontrol o ne akillica bir vurus.Tam Kral'a layik bir gol.Yattara'nin kullandigi kornerden gelen topa muhtesem bir kafa vurdu ama olmadi.Kraldün Szymek ile birlikte en iyisiydi. Edited by: thepatfhinder
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
                Lig TV'in yoksa imkansiz.Göremezsin.O ne kontrol o ne akillica bir vurus.Tam Kral'a layik bir gol.Yattara'nin kullandigi kornerden gelen topa muhtesem bir kafa vurdu ama olmadi.Kraldün Szymek ile birlikte en iyisiydi.

ha..iste sizler böyle anlattikça, bende görmedikçe,içimde kalacak ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]..of of çildiracam ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley19.gif[/img]..of of çildiracam ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  gol süperdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                    İlk olarak tselif tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley19.gif[/img]..of of çildiracam ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]

böyle nispetler yapicaginiza hazirlayip verin onu siteye nolur ya..[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Imkanim olsa hemen.Ama yok ne yazik ki.Lig TV paketi olan arkadaslar bunu yapabilirler.Ama geçen sene deplasmanda oynanan Samsunspor maçini hatirlarsan Fatih asirtma bir gol atmisti.Dün de hemen hemen o noktalardan bir gol atti.Ama dünkü daha güzeldi[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: thepatfhinder
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Y ada eger izlediysen fiorentina maçinda Vierinin Trezeguet'e verdigi
                        yine ortasaha civarindan bi pas var Tre'nin önünbe attigi ve onun da
                        tek vususla gol attigi...

onun daha da bi klasi [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Allah kahretsin ..çalismiyor olsaydim bu maçi mutlaka izlerdim..ne yapalim .[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                            İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                            İlk olarak tselif tarafından gönderildi

böyle nispetler yapicaginiza hazirlayip verin onu siteye nolur ya..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            kizma canim .. saka yapioz. imkan olsa heralde koyarim buraya.
                            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Süper gol atti.O golü atmasaydi facia olur karagümrüge yenilebilirdik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• attigin gol süperdi ......

FATIHSULTANTEKKE

ISTER SILAH TASI ISTER BAZUKA WENE YAPARSALAR YAPSINLAR SENI TAHTAN INDIREMEZLER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim