Fatih Kaptanimiz insallah bu yil bizi sampiyonluga tasiyip Avrupanin en iyi takimlarindan birine gider.Çünkü bunu hakediyor.Sultanimizi Barcelona formasi altinda görmeyi çok isterim...
Fatih dünkü a.gücü maçinda süper oynadi diyecektim... ama yine bir serbest vurusda -gökdeniz in de olmamamsindan istifade- lakaytça topun basina gelip kaleden 10 metre disari hem de sol ayagiyla bir vurus kullandi... attigi gol, jun a gol attirmaya çalismasi, girdigi verkaçlar v.b hepsi süper... ama 90dk. oyun disiplininden kopmadan bir maçi kolay kolay tamamlayamiyor... serbest vurusta sanki sol ayakla frikik çalismasi yapiyormus gibi geldi bana... ama hala daha serbest vuruslarda topun basina gelmemesi gerektigini ona söyleyen birisi yok ki..
Fatih dünkü a.gücü maçinda süper oynadi diyecektim... ama yine bir serbest vurusda -gökdeniz in de olmamamsindan istifade- lakaytça topun basina gelip kaleden 10 metre disari hem de sol ayagiyla bir vurus kullandi... attigi gol, jun a gol attirmaya çalismasi, girdigi verkaçlar v.b hepsi süper... ama 90dk. oyun disiplininden kopmadan bir maçi kolay kolay tamamlayamiyor... serbest vurusta sanki sol ayakla frikik çalismasi yapiyormus gibi geldi bana... ama hala daha serbest vuruslarda topun basina gelmemesi gerektigini ona söyleyen birisi yok ki..
O pozisyonda Roberto Carlos gibi sol dis falsoyla gol atmak istedi. Suc topta, istedigi yere gitmedi! Saka bir yana, Fatih`in oyun icinde boyle luksleri olabilir.
Dunku oyunu gosterdi ki Fatih Avrupa`nin "en under-estimated" (yani degeri anlasilamalayan) futbolcusu. Son 3 yillik performansiyla Avrupa`nin en buyuk 10 golcusunden biri o!
"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
fatih her sey çok güzel allah vergisi yetenek desen süper de su büyük maçlarda mental yönden daha bi güçlü olsan her sey çok daha güzel olacak.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
bu arada fatih sakat oldugundan dolayi bir kaç haftadir gol atamadi yoksa kesin bu sene gol kralidir.
Bu arada bu haber bana pek dogru gelmedi arsenal falan .
Hakan Sükür'ün Bulgaristan maçinda varliginin tek yarari, Fatih Tekke'nin ne kadar alternatifsiz bir santrfor oldugunu ortaya çikarmasidir. Hepsi bu. Fatih Tekke'nin Anortosis'e, Bulgaristan'a ve Ankaragücü'ne attigi her golün sonrasinda bunu bilerek yapmis olamaz diye düsünüyorsunuz. Ama Fatih "Sultan" Tekke sürekliligiyle bunu yalanliyor. Biz de kafaci ariyoruz. Hakan ise Necati, Ümit Karan, Tuncay ve Serhat'in varliginda ancak yedegi zorlayabilecek bir performansta. Yedek kalsa hiç kuskusuz 40 yasina kadar takimda yeri var. Ama kalamaz. Mümkün degil!
Ben Bulgaristan'a gidemedim. Simdi giden muhabir arkadaslara soruyorum. Hakan'la diger oyuncularin arasi nasildi? Arkadaslari onun varligindan memnun mu? Hakan o takima seçilmezken ona destek olmayanlara karsi nasil davrandi? Bir bilen vardir mutlaka.
"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum