Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke'nin Trabzon disinda geçirdigi yillar ve yanlis mevkilerde oynatildigi zamanlar düsünüldügünde aslinda kaptana yazik oldu diyorum. Su an gerçekten çok iyi bir yerde, kendisini gösteriyor. Herkes onu takdir ediyor. Ama o yillar kayip geçmeseydi üç yil önce de simdiki hâline gelmis olabilirdi. Üç yil sonra ise tam bir efsane olurdu.

Fatih'i çok seviyoruz. Trabzonspor böyle bir oyuncuya sahip oldugu için ne kadar övünse azdir. Ama yasi da ilerliyor. Fatih'ten sonra ne olacak, bunu da düsünmeli. Onun yerini yine Trabzonlu ve onun kadar kaliteli bir forvet doldurabilmeli. Disardan gelenler neticede geçici olurlar.
    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• FATIH TEKKE için ne diyebilirim çok klas bir oyuncu biz sampiyon olamadik ama bizim de bu sezon bir GOL KRALIMIZ çikti FATIH TEKKEYE kaptanlik da çok yakisiyor ve haketmis tek kelimeyle ''MÜKEMMEL'' bir oyuncu
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• TEK KELIME

"""""""""""""""&nb sp;SULTAN&nb sp;"""""""""""""
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• SENI BU DÜNYAYA GETIREN BU ÖZELLIKLERI SANA VEREN YÜCE YARADANA SONSUZ SÜKÜRLER!!!

SENI SEVIYORUM BÜYÜK KAPTAN FATIH SULTAN TEKKE!

FATIH SULTAN TEKKE !
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• insallah avrupada kürsüde olursun..

Yorum

• Kasiklarindaki agrilar kahrediyor beni...Nasil bir özveriyle oynadigini hepimizi biliyoruz.Sende bu yürek varken kaptanim,bu özveri,bu sevda varken,bizim sirtimiz yere gelmez...Agrilarin geçecek biran önce insallah...Yüregimiz sizinle...
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
                <T>
                <TR bgColor=#ffffff>
                <TD vAlign=top align=left width=124 rowSpan=2> </TD>
                <TD vAlign=top align=left width=276>FLAS..FLAS.. FATIH TEKKE SOKU...
                </TD></TR>
                <TR>
                <TD vAlign=top align=left width=276>Senol Günes, bordo-mavili takimin kaptani Fatih;in kasiklarindaki agrisinin ciddi oldugunu ve son haftalarda sikintili biçimde forma giyebildigini belirterek, sunlari söyledi:
                "Son haftalarda idmanlara da çikaramiyoruz. Fizik olarak düsüklügü var. Ameliyat olmasi gerekiyor. Bu hafta da olabilir, daha sonra da olabilir. Doktorlar buna karar verecek. Kendisi özveriyle oynuyor, ancak oyun olarak istedigi mücadeleyi gösteremiyor. Fatih;in agrilari artti ve hem bu yil hem de gelecekteki futbol hayati için ameliyat olmasi gerekiyor." </TD></TR></T></TABLE>
                FIRTINA61

Yorum

• SULTANIMIZ gerçekten çok gayret gösteriyor! helal olsun ama ameliyat olmasi gerekiyormus! eger ameliyat olursa ben simdiki formunu yakalayamamasindan korkuyorum umarim böyle bir sey olmaz! bir de eger FATIHIMIZ 1-2 hafta içerisinde ameliyat olacaksa bu milli takim için bir son olur! 4 haziran da yunanistan maçimiz var.eger sultan yetisemezse vay milli takimin haline ne diyeyim! zaten attigimiz gollerin çogunu FATIHIMIZ atiyor O da olmazsa milli takimimiz elemeleri geçemez ve sonunda da ersunu postalarlar benden söylemesi!

FATIH SULTAN TEKKE !
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left></TD>
                    <TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></TABLE>
                    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top>Fatih'e kötü haber</TD></TR></T></TABLE>

Üç haftadir igneyle sahaya çikabilen milli futbolcunun agrilari artinca çekilen MR'i sonucu ameliyat karari verildi.

Fazla Geç Kalma!
                    Ligimizin gol krali adayi Fatih Tekke'ye kötü haber geldi. Uzun süre kasigindaki agri nedeniyle son üç maça igneyle çikan Fatih Tekke için doktorlar ameliyat karari verdi. Geçtigimiz hafta içinde MR'i çekilen Fatih'in ameliyat olmasinin sart oldugu kararina varan doktorlar, "Fazla geç kalma" seklinde uyarida bulundular.

Ameliyat Sart
                    Günes, ameliyat olayini dogrulayarak "Son haftalarda idmanlara da çikaramiyoruz. Fizikgüç olarak zayifladi, ameliyat olmasi gerekiyor. Bu hafta da olabilir, daha sonra da. Doktorlar buna karar verecek. Kendisi özveriyle oynuyor ancak istedigi mücadeleyi gösteremiyor. Gelecekteki futbol hayati için ameliyat olmasi sart" dedi.

kaptanima büyük geçmis olsun diyoruz.HALBUKI BEN TRABZONSPOR IÇIN ÜZÜLMEDIM. milli takim onun yoklugunda bakalim ne yapacak.bence hakan süküre milli takim yolu görünebilir.insallah milli maçlarda diger oyunucularimiz golleri atar fatihin yerine

Yorum

• geçmis oldun kaptanima canim benim çabuk iyles...
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Arkadaslar bütün basliklari tek tek takip etmemiz imkansiz bu sebeple bu tür özel durumlari özel mesaj yoluyla bize bildirirseniz daha çabuk müdahele edebiliriz.Malum takimin taraftari olan kisi forumdan uzaklastirildi ve konuyla ilgili mesajlar silindi.
                        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Fatih Tekke... Su ana kadar gördügüm Türkiye'de en iyi top tutan bi oyuncu hastasiyim Fatih'in keske konusabilseydim
                          Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi
                            Arkadaslar bütün basliklari tek tek takip etmemiz imkansiz bu sebeple bu tür özel durumlari özel mesaj yoluyla bize bildirirseniz daha çabuk müdahele edebiliriz.Malum takimin taraftari olan kisi forumdan uzaklastirildi ve konuyla ilgili mesajlar silindi.

Bundan iyi bir sey yapamazdiniz yöneticim.

Her baktigimda sinirlerim zipliyordu..

tesekkür ederim...tigin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• insallah ne rahatsizligi varsa cabuk gecer. fatih hem türk futboluna hemde trabzonspor a cok lazim.

Yorum

• maçta oynayacak mi bilen var mi?
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim