O BANA GÖRE DÜNYANIN EN GOLCÜLERI ARASINDA ILK 5 DE DIR.AMA YASADIGI TALIHSIZ SAKATLIKLAR ONUN DÜNYAYA DAHA IYI TANINMASINI ENGELLEMIS AMA O YILMAMIS TRABZONSPORDA KENDINI GOSTERMISTIR DÜNYAYA ONA BASARILARIN DEVAMINI DILERIM
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
O BANA GÖRE DÜNYANIN EN GOLCÜLERI ARASINDA ILK 5 DE DIR.AMA YASADIGI TALIHSIZ SAKATLIKLAR ONUN DÜNYAYA DAHA IYI TANINMASINI ENGELLEMIS AMA O YILMAMIS TRABZONSPORDA KENDINI GOSTERMISTIR DÜNYAYA ONA BASARILARIN DEVAMINI DILERIMpazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz
-
kaptanimiz mükemmel bir oyuncu aman nazar degmesin! malatya maçinda yine harikalar yaratti helal sana! dünyada fatih gibi ara pasi veren bir futbolcu daha ben dörmedim hep böyle devam büyük kaptan!(fatihin uzun saçlariyla BONUSSIMOya benzediginide belirteyim arkadaslar!)- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Korner kullanabilen bi arapasçi daha var Bizans da.Ama o çakmiyor fazla.[img]smileys/smiley2.gif[/img].Tekke!İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
kaptanimiz mükemmel bir oyuncu aman nazar degmesin! malatya maçinda yine harikalar yaratti helal sana! dünyada fatih gibi ara pasi veren bir futbolcu daha ben dörmedim hep böyle devam büyük kaptan!(fatihin uzun saçlariyla BONUSSIMOya benzediginide belirteyim arkadaslar!)
Yorum
-
atesten denizleri mumdan gemilerle geçmek diye bi sey war ya..sanirim inanci en ii anlatan cümlelerden biri..ama gerçek inanç sizsiniz kaptanim..we bizde bu inan,bu sewda,bu yürek olduktan sonra bizim asamayacagimiz problem,ulasamayacagimiz hedef yok...kaptanim..seni sonsuz sewiyorum...."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
türkiyenin en futbolcu tabiki fatih tekkeeeeeee
onun kadar teknik kim var kaptan sen bizim herseyimizsin
sen bin anelka'ya bedelsin beee[img]smileys/smiley36.gif[/img]"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
Analyzer
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Turk futbolunun gelmis gecmis en komple golculerinden... Modern futbolu en iyi algilayip uygulayanlardan ayni zamanda...
Ama ne yazik ki, Turkiye`deki cifte standart ve asiri mutevaziligi (kendini pazarlamadi, veya pazarlamayi beceremedi) yapabilecegi atilimlara mani oldu. Su anki bulundugu noktaya en az 3-4 yil once gelebilirdi.
Fatih Tekke altyapidan yetismis muazzam fundamental sahibi bir oyuncu. Milli takimda yeni yeni banko olmasindan sikayetçi olmustu birkaç ay önce. "Ben Rooney'nin yasindayken benim kiymetim bilinmedi, simdi bana kaybolan yillarimi kim verecek?" demisti. Fatih'in bu sözlerini babama anlattim. Babam "Peki Fatih o yaslardayken kendi kiymetini bildi mi?" dedi. Fatih bu soruyu kendisine dürüstçe sorsun. En iyi yaniti sanirim kendisi verecektir.
Yorum
-
Fatih Tekke'yi uzun zamandir takip ederim, izmire gittigimde agabeylerimle sirf onun için altay maçina giderdik.. O zamanlar düsünürdüm bu adam hiç siradan bir gol atmaz mi diye.. Hepsi klas, avrupai goller. Sansizlik daha o yastan pesine takilmisti, ayagi kirildi, üstelik kirilmak için Bayern Münih inkendisini izlemeye geldigi maçi seçmisti..Sonra döndü, Giray bulak 'in onca israrina ragmen Fatih simarik çocugu oynamaya devam etti. Milli takim kampinda ayhan akmanin burnunu kirdi.. Hirçinlasti..Ama gönderildiginde çok üzüldüm.. Erhan Namli ugruna verilecek adam fatih olmamaliydi.. Fatih i çok degistirdi Antep, olgunlasti, Fatih i Fatih Agabey yapti.. Sonra döndü.. Trabzonsporun o gelinceye dek o sezon golü yoktu.. Oyuna sonradan girdi ve bir kafa golü.. Iste türkiyenin en büyük yetenegi geri dönmüstü..
Fatih Tekke yalnizca Türkiye degil dünya çapinda taninan, bir çok kulüp tarafindan izlenilen bir oyuncu. Bugün her takimin bir fatih e ihtiyaci var. Tek basina hücumu organize eden ve bunu golleriyle süsleyen, iki ayagini ve bir forvet için kisa olan boyuna ragmen müthis timingleriyle yaptigi kafa vuruslari, top saklayisi, asist kabiliyeti.. Gününde bir fatih bir takima bedel..
Su siralarda avrupadan aldigi teklifler belki biraz kafasini karistiriyor, belki sezon sonu ayrilabilir.. Bence gidecek diye en az sinirlenilmesi gereken adam Fatih Tekke'dir. Kaptanimiz, o kaliteli liglerde dünyaca ünlü kulüplerde oynayip, o astronomikücretleri almak için geç bile kaldi..BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
Fatih Tekke'yi uzun zamandir takip ederim, izmire gittigimde agabeylerimle sirf onun için altay maçina giderdik.. O zamanlar düsünürdüm bu adam hiç siradan bir gol atmaz mi diye.. Hepsi klas, avrupai goller. Sansizlik daha o yastan pesine takilmisti, ayagi kirildi, üstelik kirilmak için Bayern Münih inkendisini izlemeye geldigi maçi seçmisti..Sonra döndü, Giray bulak 'in onca israrina ragmen Fatih simarik çocugu oynamaya devam etti. Milli takim kampinda ayhan akmanin burnunu kirdi.. Hirçinlasti..Ama gönderildiginde çok üzüldüm.. Erhan Namli ugruna verilecek adam fatih olmamaliydi.. Fatih i çok degistirdi Antep, olgunlasti, Fatih i Fatih Agabey yapti.. Sonra döndü.. Trabzonsporun o gelinceye dek o sezon golü yoktu.. Oyuna sonradan girdi ve bir kafa golü.. Iste türkiyenin en büyük yetenegi geri dönmüstü..
Fatih Tekke yalnizca Türkiye degil dünya çapinda taninan, bir çok kulüp tarafindan izlenilen bir oyuncu. Bugün her takimin bir fatih e ihtiyaci var. Tek basina hücumu organize eden ve bunu golleriyle süsleyen, iki ayagini ve bir forvet için kisa olan boyuna ragmen müthis timingleriyle yaptigi kafa vuruslari, top saklayisi, asist kabiliyeti.. Gününde bir fatih bir takima bedel..
Su siralarda avrupadan aldigi teklifler belki biraz kafasini karistiriyor, belki sezon sonu ayrilabilir.. Bence gidecek diye en az sinirlenilmesi gereken adam Fatih Tekke'dir. Kaptanimiz, o kaliteli liglerde dünyaca ünlü kulüplerde oynayip, o astronomikücretleri almak için geç bile kaldi..
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
not: sonradan oyuna girip attigi gol: adanaspor maci idi [img]smileys/smiley2.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Fatih Tekke takimin herseyi deyip diger futbolculara ayip etmek istemem ama O gerçekten çok baska.Bu arada Senol Hoca geldikten sonra sanki biraz gevsedi gibime geliyor, hani Hoca O'nun kayinpederi ya[img]smileys/smiley2.gif[/img]aman Kaptan sakin haaa.61>34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ
Yorum
-
Fatih Tekkeyi hep forvet arkasi ofansif orta saha olarak oynamasini isterim, o bölgede serbest oynarsa daha verimli olacagini düsünüyorum.Forvette kimi zaman defans oyunculari arasinda kayboluyor bu yüzden oldukça çok faul aliptop kaybediyor ancak genis alanda muhtesem...
Yorum

Yorum