Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Numan Yerlikaya
    • 02.07.2010
    • 9989
    • Ankara

Böyle kadrolarla Trabzonspor’un 14. 15. sıralarda gezdiği günleride hatırlamak lazım. Biz her zaman ligin en pahalı 4. Takımıydık anadolu takımı esintileri vardı çoğu zaman. Hocayı bede beğenmiyorum bana ümit vermiyor ama bi şekilde bizi potaya soktu
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• objek
      • 01.06.2004
      • 4108
      • logistik
      • Avrupa Diğer

Oulai sakin kalmayı Tekke zamanında müdahale etmeyi öğrenecek bu arada futbol şansimiz yaver gittiği için sorun olmuyor!

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
        • 31.05.2004
        • 38188
        • İstanbul

Hocam yine galip gelmeyi başardı ama 18 galibiyetin 12'sinin tek farklı olması gelecek adına soru işareti barındırıyor. Derbi maçlar konusunda da maalesef başarılı olamadık. Oysa bir galibiyetimiz olsaydı bugün şampiyonluktan bahsediyor olacaktık...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26210
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

Oulai'yi tebessümle kucaklaması gayet doğal. Minik evladınız yeni yeni yürürken düşse, siz de oturup onunla ağlıyor musunuz? Tabii ki gülecek, moral verecek. Buna hiç takılmadım. Sarı karttan korumaktı önemli olan, gerisi fasa fiso, geçmiş olsun.

Ligin dibindeki, kadrosunda en bilinen oyuncuları Bozok ve Meraş olan takıma karşı oyunu konuşalım. Maç boyunca on kişi mücadele eden Kayseri karşısındaki etkisizliğimiz gibi... Geçen sezon hocanın ilk bir iki açıklamasında altını çizdiği konu, konumlanmaydı. Bu sezon ona duyguyu ekledi. Duygudan kastını açıklamadı. Özgüven mi, hırs mı, soğukkanlı davranmak mı, fedakarlık mı... Takım sporlarında aranan öncü duygular başlıca bunlar olsa gerek. Onu geçiyorum, bizim saha içi konumlanmamız doğru mu? Her maçta iki pasla kalemize geliyor rakipler. Oyunun yönünü çok kolay değiştiriyorlar. Bekler sürekli ikiye bir karşılıyor rakibi.

Hani herkes "Gelecek sezona miras kalacak oyun inşa ediyoruz" diyor ya, ortada öyle bir şey yok. Bardağın dolu tarafı, skorlar. Zaten öncelik de bu. Antalya'da ve Gençlerbirliği maçında başaramadığımız şeyi beş maçtır iyi kötü yaptık. Mesele kazanma alışkanlığı edinmekse, bunu sağladık. Şampiyon olsak, tarih oyun seviyesini yazmayacak. Fakat düğüm burada: Bu oyun şampiyonluğa yeter mi?

Hoca kolay bir iş yapmıyor. Yirmi yedi kişilik kadrodan A. Doğan, Erol, Boran, Visca ve Arda'yı düşünce yirmi iki oyuncu kalıyor. İşte Zubkov, Batagov, Folcarelli, Savic, Bouchouari sakatlıkları yaşandı. Şimdi Oulai cezalı. Maçlarda ortalama on altı oyuncuyla rotasyona giriyor. Maç maç düşen bireysel performanslar olsa ve bu da oyun kalitemizi aşağı çekse de, çocuklar mücadele ediyor. 2025-26 takımının karakteri bence budur.

Özetle, bir oyun inşa ettiğimize katılmıyorum, yani bu oyunun çokça defosu olduğunu düşünüyorum. Fakat Trabzonspor, sene başından beri talep ettiğim, yarışan takım kimliğini kazanıyor, kazandı. Hocanın taktisyenliğini, oyuncu değişikliklerini eleştirsem de, daha önemli bir eşiği atlatıyor. İnşallah başarılı oluruz.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• pReN@_61
            • 10.12.2004
            • 25746
            • İstanbul

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...