Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• millet kanteyi darwin nunezi alıyor...sen nayır Okay onachu ....diyebiliyor musun başkana aldığın adamların ....m
    Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
    Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• Gelişemiyorsan bay bay yaklaşıyor hocam.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Batagov hamlesi harikaydı. Teşekkürler hocam.

Bouchari’ye çöp derken aslında kendine de çöp diyorsun. Aldıran sen, oynatan sen, oynatmayan sen. Kendi kendine triplere giriyorsun.

Erciyes, İstanbulspor ayarındaki adamı Ts’ye getirirsen götü başı ayrı oynar.

Ha bu arada yeğenin niye oynamadı bu maç?

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaleci Ahmet in normalde oynatılmasına mutlu olurum, alışsın, gelişsin ama bu alışma gelişme sürecini Onuralp için yapması gerekmiyor mu, Ahmet gelişsin derken Onualp i moralman yıkmış olmuyormusun.

Onuralp 1. Kaleci olur, kupa maçı Ahmet geçsin dersin ama senin kalecin Emanet Onana, 3 ay sonra yok, Onuralp i hazırlasana. Oynat gelişsin, güven kazansın bi 10 sene TS un kaleci derdi olmasın.

Bugün kalede Ahmetin olması,
          U19 daki cevval çocukların yüzüne bakmazken yiğenine süre vermesi gibi bişi oldu, bence pek farkı yok.

Dediğim gibi Hocanın takıntısı mı deriz, inadımı deriz, kibiri mi deriz artık neyse adı, düşündüğümüzün çok çok üstünde.
          Parmağında sakatlık varmış Onuralpin

Yorum

• Dexter M.
            Dexter M. yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Maç önü röportajında öyle bişi demedi. Onur sanırım 2 maç oynadı ve çok iyiydi dedi, çok çalışıyorlar dedi,Ahmet te çok çalışıyor dedi, Erol da iyi ama sakatlıktan çıktı dedi, gençleri geleceğe hazırlamamız lazım dedi, Ahmeti de geleceğe hazırlamak için oynatıyorum dedi. Onuralp in sakatlığını duymadım ben🤷🏻‍♂️

• İletişim problemi var hocanın.
          Ve her hafta üstüne koyuyor maalasef.
          En çok korktuğum şeydi. Yanılmadım.
          Acil destek almalı bu konuda. Bir iletişimci,spor psikoloğu her neyse.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kameralar karşısında kefil olduğumu açıkladığım oyuncuyu beş ay sonra b*klarım. Her maç önü ve sonu açıklamasında tükenmiş bir vaziyette kendi hâlimden dert yanar, taraftarın umutlarını karartırım. Elimde hangi tip oyuncuların olduğu fark etmeksizin hep aynı oyunu oynatır, B planı denen şeyi bilmem. Oyuncu değiştirmekten anlamam. Kulübüme gelmemek için kırk takla atan oyuncunun kapısında köle olurum. Kendi yeğenimi torpille kadroya alır, üzerine profesyonel yaparım. Tüm bunların üzerine yıllık 90 milyon TL maaşı cebe indiririm. Evet, bilin bakalım ben kimim?​
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Hoca tecrübe eksikliği yaşıyor. Açıklamaları da bunu gösteriyor. Muçi 3-4 maç götünü kurtardığı için egosu da tavan yapmış hocanın. Kendi içinde öz eleştiri yaptığı zaman bir şeyler olur kendisinden.
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Fatih Tekke gitsin diye değil, tam tersine Fatih Tekke kalsın diye eleştiri yapıyorum. Bu durağan oyun mantığıyla devam ettiği sürece uzun süre kalamayacak orda. Tekrardan insanlara hayal kurduran Karagümrük-Göztepe maçları arasındaki döneme dönmesi lazım. Olur olmaz orası ayrı ama şu anki oyunla olmayacağı belli.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Ben gitmesi taraftari degilim kalsin gelecek olan bundan iyi olacagi ne malum. Fakat verilen maas cok geresiz ve yuksek. Daha basarisi olmayan 1 kupasi olmayan adam
                  icin.

ve ciddei bir kopuklul var futbolcular ce tekke arasinda. Her halden belli. Oyunculardan memnun degil ama oyuncular da ondan. Bakalim kac kafta surer gidisiat belli sonu da belli. Umarim
                  ondan once Erto gider.

gonul isterdi ki ahmet agaoglu gibi adamla tekke yi gormek. Ama gorunen erto ve tekke beraber gidici

Yorum

• Burada seni en çok savunan belki benim ancak ben bile artık sorgulamaya başladım bazı demeçlerini maç başı ve maç içi kararlarını

Yorum

• baskanina yakisan taknik direktör performansi ve söylemleri: sikan a mobbing yapildi, bouchouari ye sans bile vermedi, arifi ama cok begeniyor, yegenini oynatiyor, genclere sans yok, ...
                      satin alinmis taraftar gruplari ve baskanin reklamini yapanda gazetecilerimiz var
                      siyasetin oyuncagi olmus Trabzonspor
                      baskani konusmaya bile gerek yok

ben mutsuzum
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• .
                        En son olsunbisedeme tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Psikolojisinin ciddi anlamda bozuk olduğunu düşünüyorum.Her mac kenarda gemileri batmış birini izlemek kimseye hos gelmiyor oynattigi top Avci'nin cok benzeri.Bu kafa ile devam ederse yollar ayrılır.Ha bu arada iletisim olarak rezalet durumda iletisimi cok cok kötü.
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hoca acemi tamam
                            ama aşırı saha dışına çekildi
                            saha içine konsantre olabileceği sağlıklı bir ortam zaman hiç olmadı
                            b.k gibi yönetilen bir kulüp
                            şöyle bir ortamda kimse sağlıklı kalamaz
                            hocanın eksiği gediği çok
                            bunlar saha içinde kalarak konuşulmalı
                            ama konuşamıyoruz
                            basın sözcüsü tekke, transfer sorumlusu tekke, kriz çözecek tekke, taraftarla iletişim kuracak tekke, hakeme tffye çemkirecek tekke, rakibe cevap verecek tekke, basına haddini bildirecek tekke ... yönetimi yok mu la bu kulübün

akşama maçım var
                            patronum işi gücü bırakmış oyuncularımı pazarlıyor
                            kafayı yersin
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim