Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altyapıdakiler yetersiz, en iyisi Arif'ti onu da gördünüz dediği an gönderecektik.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Yegeni olsa 3 den sonra oyuna alirdi bu ihanet eden td takimda görmek istemiyorum ozani,okayi nayir alip defolsjn
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• an itibariyle yine çok kötü açıklamalar yapıyor. durduk yere kendisine karşı düşmanlığım yok. tanımam etmem. futbolculuğu on numaraydı. teknik direktörlüğü çok kötü amatör bile değil seviyesi. bir insan nerde ne konuşacağını hiç bilmez mi arkadaş. şaka mısın sen ya. kameralar önünde kahvehane muhabbeti yapıyor.

Yorum

• Bu açıklama şaka mı gerçekten böyle bir şey söyledi mi? Şayet doğruysa, yuh bu nasıl bir açıklama!

Yorum

• geçen haftaki canlı yayında ertuğrul doğan her ne kadar 3-4 senelik proje yapıyoruz dese de bu hikaye fazla sürmeden bir yerde sona erer. fatih tekke ile büyük hedeflere ulaşamayız. çok dar kafalı bir insan. sürekli ben bilirim mantığıyla hareket ediyor. şampiyonlar liginde final oynamak istiyorsun ama ligde 2. sırada olduğun halde hedefim 1-4 arası diye açıklama yapıyorsun. kendisiyle çelişiyor sürekli. göreve geldiğinden beri kendisini asla geliştiremedi. ben burada yazdığım da karşı çıkanlar vardı nerede onlar merak ediyorum. trabzonspor seviyesinde asla değil süper ligde anadolu takımlarında bile iş yapacak potansiyeli yok. futbol duygusallığı kaldırmaz.
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocalığına girmeyeceğim ama karakter olarak çok kötü kalpli bir insan.

Yorum

• Bu adam Trabzon'u kaosa sürükler, demedi demeyin. Her maçtan sonra yaptığı açıklamalarla takımı daha da düşürüyor. Amacı ne anlamadık. Trabzonspor'un bir an önce bu kibirli köylü zihniyetinden kurtulup, profesyonel, mantıklı, aklı başında bir hocayla anlaşması lazım. Çok geç olmadan...

Yorum

• Umarım Bouchari'de Tekke için "performansı 10 üzerinden 2 bile değil. bugün hocalık yapıyorsa trabzonspor sayesinde" der.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umarım Bouchari'de Tekke için "performansı 10 üzerinden 2 bile değil. bugün hocalık yapıyorsa trabzonspor sayesinde" der.
                    Hiyerarşik düzende dememesi gerekir ancak demişse bile, Spalletti'ye "spagetti" diyen hocamızın buna incinmemesi gerekir. Üstelik birkaç ay önce kefil de olmuştu.

İşin latifesi bir yana, süreci çok kötü yönetiyor. Önünde iki kritik maç var. Kontrollü gerginlik çıkardı diyeceğim, sanmıyorum, altından kalkamaz. Olan biteni kontrol edemiyor bence. Yalnız da kalmış olabilir, hakkına girmeyeyim. Fakat yalnızlığı aşarken oyunculara muhtaç. Hepsini karşısına alacak bu gidişle.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• "15+3 vermişler de kabul etmemişlermiş" kendi açıklaması bu...Yalan kıçına yuva yaptı..Hadi diyelim gerçek..Lan hadi 1 tanesi kabul etmedi diğer ilgilendiklerinin kulüpleri de mi kabul etmedi..Nasıl bir listeniz var lan sizin..

Kaç tane net oyuncu yazdım şuraya..Oğlum 15+3'ü bana verin bak nasıl topçu buluyorum size. Şu rezilliğe bak yav..Demek o kadar dar ve kısıtlı bir transfer listeniz var ki 18 milyon vermeyi düşündüğün 1 adam için 1 ay kapısında yatıyorsun..Ulan başka adam yok mu? Kime verecektiniz o parayı onu da merak ettim doğrusu..

Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Kaleci Ahmet in normalde oynatılmasına mutlu olurum, alışsın, gelişsin ama bu alışma gelişme sürecini Onuralp için yapması gerekmiyor mu, Ahmet gelişsin derken Onualp i moralman yıkmış olmuyormusun.

Onuralp 1. Kaleci olur, kupa maçı Ahmet geçsin dersin ama senin kalecin Emanet Onana, 3 ay sonra yok, Onuralp i hazırlasana. Oynat gelişsin, güven kazansın bi 10 sene TS un kaleci derdi olmasın.

Bugün kalede Ahmetin olması,
                        U19 daki cevval çocukların yüzüne bakmazken yiğenine süre vermesi gibi bişi oldu, bence pek farkı yok.

Dediğim gibi Hocanın takıntısı mı deriz, inadımı deriz, kibiri mi deriz artık neyse adı, düşündüğümüzün çok çok üstünde.

Yorum

• Yorum

• Benjamin Bouchouari hani senin prensindi, parayla alamazdık hani. bu kadar ağlama artık. sen hoca olarak kazanacaksın futbolcuları sıkan kötü, bouchari kötü, öbürü bilmem ne... E sorarlar adama sen ne iş yapıyorsun orada o zaman?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jpositve Mesajını alıntılayamadım. Hopaspor - Afşinspor maçından malzeme bulamadım. Alemsin dostum. Tabii ki özel bir nedeni yok. En son o pozisyon aklımda kaldı. Bunun sorgulanması tuhaf geldi açıkçası. Buluttan nem kapar oldunuz. Şampiyonlar Ligi maçını örnek vermekle neyi amaçlamış olabilirim? Rica ediyorum, sanrılardan sıyrılın. Başkasını bilmem de, ben düşman değilim. Konuya odaklan ya... Adamlar iki pasta net pozisyona giriyor. Biz bunu uygulayabilir miyiz, uygularsak nasıl yaparızı tartışıyoruz. Altı pas içinden pasla çıkmayı bu yüz milyon Euroluk oyuncuların olduğu takımlardan kopyalıyor hocalarımız. City, Liverpool'un santrasını taklit ediyorlar. Onlar yapınca "alkış", Oğuz örnek verince kıyamet!
                              ahahah hayır genel oyun planı olarak söyledim, oyuncu topu alınca elbette ki önünde boş alan varsa bir süre topu sürüp ondan sonra pas opsiyonunu kullanabilir. Ben genel anlamda oyun hızı ve yaratıcık kreatiflikten bahsettim. Premier ligdeki z bir takımın antreman temposuyla bizimki bir mi? Bİzdeki x oyuncuya koy bakıyım Premier lig takımlarıyla antremana 2 güne Cenazesi gelir. Ozan Tufan'ın Premier ligdeki anılarını illaki izlemiş veya okumuşsunuzdur, Salih Uçan'ın da Roma anıları var. Premier lig veya diğer büyük liglerde antreman yapıp sonrasında süper lige gelip maça çıkan oyuncularIn nasıl fizik kapasiteleriyle rakiplerine ciddi fark attığını görmüşsünüzdür.
                              İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yorumdan çok olanları yazıyorum. "Şunu demedi, sen sallamışsın" diyebiliyor musun? City'yi örnek veriyorum, "Yüz milyonluk oyuncular" diyorsun.
                              Pesic'i örnek veriyorum, "Tek maç" diyorsun. Yorum şeklime, metoduma, örneklerime de siz karar verin oldu olacak... Böyle bir muhabbetin adına diyalog veya tartışma mı diyelim? Şekilden ziyade içeriğe odaklansanız? Kazanmak ve başarmak için inancın payına / önemine, liderin tavrına dikkat çekmiştim. Aksi yöndeki, başka örnekleri de siz verin. Niçin daha iyiyi, başarıyı gösterenler taşlanıyor, anlamıyorum. Koç ne demek? "İnsanları bir noktadan (Daha ileri) bir noktaya taşıyan" kişi. Futbolda teknik direktör, basketbolda baş antrenör olarak çevrilse de genel olarak koç deniyor. Bu meslekte, diğer meslekler gibi "Ben doydum, daha öğrenmeyeceğim" denmez, değil mi? Seksenine merdiven dayamış Pesic'in sözleri Tekke'ye de ilham olsun isterim. Tetim gibi "Ben ders almam, sers veririm" gübi davranmakta da özgür tabii ki... Süreç ile an ayrımına katılıyorum. Yalnız bir ekleme yapayım. Sizi hedefe ulaştıracak süreç, anlardan teşekkül eder. Yani Antalya maçını, dışarıda mı bırakalım? "O öylesine bir maçtı" deyip geçemeyiz. "An" kelimesini bilerek sık kullanıyorum, hocaya atıfla. Diyor ya rakipler içün "Anlarda Avrupa'nın hatta Dünya'nın en iyi oyuncularıydı"... Şimdi sen bu örneğimi daha doğrusu alıntımı da beğenmezsin Sevgili jpositve.
                              sanırım burada da kendimi çok düzgün anlatamadım kendimi şöyle demek istiyorum: Dünyanın en iyi takımlarını Real, City, Barca, Chelsea falan hepsi sezon önceleri belli bir seviye para harcayıp kadro kuruyorlar ve yeni sezon öncesi bir takım hazırlıklar yapıyorlar ve maçlara çıkıyorlar. Ve bu takımların en iyisi güçlü olanı bile sadece lig maçlarından bahsediyorum bütün lig maçlarını kazanıp şampiyon olabilme gibi bir durumu gerçekleştiremiyor. Ne oluyor herkes bazı maçlarda puan kaybediyor ve en az puan kaybı yaşayan takım şampiyon oluyor. Yani her ne kadar iyi kadro kur iyi bir taktisyen olsa bile sezon içerisinde mecbur bazı maçlarda puan kaybedeceksin. Dünya futbol tarihinde tüm maçlarını kazanıp şampiyon olan takım var mı? Bence yok. Sadece 2000 lerin başlarında Arsene Wnger Henry, Ljunberg, Bergkamp, Vİera, Pires lerle falan yenilgisiz şampiyon olmuştu. Ama o takım bile bazı maçlarda puan kaybetmişti. Hatta puan kaybettikleri takımların bazıları ligde alt sıralardaydılar. Bu her takımda böyle Real, Barca, City falan yeri geliyor lig sonuncusuna puan veriyor. Aynı durum bizim için de geçerli ne kadar iyi olursak olalım mecbur bazı maçlarda takılıcaz. Bizim puan rekorumuz 2011 de 34 maçta 82 puan. Hadi o dönem ligin 2. yarısı başlarken Aykut Kocaman Trabzon'un penaltıları irdelenmeli dedi ve Ankaragücü falan bazı maçlarda penaltılarımız verilmedi. Yattara da sözleşmesinde indirime gitmedi diye son maçlarda oynatılmamış 90 puan diyelim. Abdullah Avcı ile 2022 de 38 maçta 81 puan topladık hadi orada da sakatlananlar oldu, Hamsik, Bakasetas, Vitor Hugo, Edgar İe falan son maçlarda çok puan kaybettik ona da 90 puan diyelim. Galatasaray ise son iki sezon biri 102 geçen sezon da 95 puan topladı. Kadro kalitesinin de ötesinde hakemler çok ciddi iteliyor bunları. Geçen hafta Barış Alper'e Karagümrük maçında kırmızı verilmedi. Bu hafta Kayseri maçında çok tuhaf ilginç olaylar oldu. Şimdi bizim bunlar yarışıcaz eyvallah ama maksimum kaç puan toplayabiliriz bir de minimum kaç puan toplamamız lazım onun bir hesaplamasının yapılması gerekiyor.

Herhalde forumun en çok ilgiyle takip edilen yazarı sizsiniz. Ben de bazen sizinle aynı fikirde olmasam bile sizi ilgiyle takip ediyorum. Farklı fikirde olduğum mesajlarınızı bile beğeniyorum. Mevzu beğen butonuna basmaksa hiç sorun değil. Forumu ilk geldiğimde sadece basket başlıklarını yazan biriydiniz, sonrasında futbol başlıklarına da bakmaya başladınız ve bu da foruma çok ciddi canlılık getirdi. Düşmanlık falan bunlar olacak şeyler değil, tabi ki yok. Sadece eskiden öz evlatçılar varken şimdilerde yerini anti öz evlatçılara bıraktı gibi, ben de şayet öyle bir durum varsa bu tip düşüncelere sahip arkadaşların duygularıyla hareket etmelerinin çok doğru olmadığından bahsettim. Ayrıca mesajlarınızda bir yanlışlık hata, noksanlık vesaire arama gibi bir gayretim yoktu, sadece ben de kendi fikrimi dile getirmek istedim. Sözüm meclisten dışarı sanki bu forumda arka planda insanlar whatsapp grupları veya farklı sohbet ortamlarında da konuşuyorlar ve oradan da edindikleri bir takım fikirleri falan gelip burada da anlatıyorlar gibi. Tabi öyle ortamların dedikodusu da bol olur. Neyse sevgili Oğuz Hocam yaa işte ben de öyle gördüğüm futbol manzarası öyle yorumluyorum. Herhalde diğer insanlar biraz daha farklı pencereden bakıyorum. Bir de Bazı yorum yazanlar için umarım psikolojik durumu umarım iyidir, gelip de buraya kendi bunalımlarını, problemlerini yansıtmıyorlardır. Yaşını başını almış insanlara teknik direktörler, ekibi falan köylü, cahil, çomar gibi hoş olmayan ifadeler kullanılması bilmiyorum beni rahatsız ediyor. Adam sanki kasıtlı olarak takımı sabote ediyor. Takım başarılı olsa takımla beraber o da otomatikmen başarılı olacak. İlaveten bu adam futbolculuğunda eşinin arabası evinin önünde boş boş park halinde dururken gecenin bir yarısı kurşunlanmıştı, tıpkı Gökdeniz'in eşinin aracı gibi ve o dönemin yönetimi şimdiki hocamıza izin vermişti git kafanı dağıt diye. Bizimki izin mizin dinlemeyip 2 gün sonra mıydı bir Ankaragücü maçına çıkıp 2 gol atmıştı ve maçı 4-2 kazanmıştık galiba. Bugün kim öyle birşey yapar acaba. Rusya'ya giderken de kendisi başka bir yere kiralık gidip kafayı toplayıp geri dönmek istiyordu. Yine aklında burası vardı. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Yorum

• Bazı açıklamaları gerçekten sıkıntı Sergen abisine mi özeniyor nedir? Umarım kendisini uyaran birileri vardır, o da hata yaptığında bunu sonradan anlıyordur. Ağzı bozuk beden eğitimi hocaları gibi konuşuyor. Önceden de millet saçına başına giyimine laf ediyordu neyse ki bunu düzeltti de milletin ağzına laf vermeyi bıraktı.
                                En son jpositve tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim