Avci pardon Tekke Hoca(!) m, haftaya Zubkovu sol beke, Onacyyuyu stoper, Batagovu forvete Oluai yi kaleye al. Bi dene ya, bisey kaybetmezsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya bırakın artık şunu savunmayı hangi artısını görüyorsunuz ne veriyor takıma.kenarda hiç heyecanı yok futbolculara sadece sakin diye işaret yapıyor amacı sadece beraberlik.Rezilliğin daniskası..maaşı 90 milyon oluncada hayatta gitmez istifa etmez bakmayın gelirken istenmediğimde giderim demesine…Avcı bile senden daha karakterli oyun koyuyordu ortayaİlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanınca şansa dersiniz puan kaybında da kusmaya gelirsiniz hemen.
- Beğen 2
Yorum
-
Aylar oldu sen niye az biraz oturan sistemi ve mevkileri bozuyorsun?
Oulai ön stoper, Zubkov sol kanat, ilerde Onuachu varken Agusto Onuachu ya yapışık garip mevkisiz bir rolde, Zubkov sol kanat, Mustafa varken Lavuk sol bek, Muci formda oldugu 10 hariç her yerde vs vs
Bu ne abi? Bu kadar zincirleme hatada tabii ki puan kaybı olur. İnanılmaz kötü bir kenar yönetimi var. Teknik heyet dusmanim degil ama gercekten berbat teknik heyetimiz var.
Okan Buruk gibi ateşli ve hırslı, tempolu hucum oynatan birini istiyorum ben kenarda asık surat izlemek istemiyorum. Ya futbolculugundaki gibi ol ya da birak git ugrastirma bizi.
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
kadro derinliğin yok. onuachu , oulai, zubkov, agusto, muçi.... bunlar her maç çok iyi oynamalı. ama suyun karşi tarafında hem ligin üzerinde oyuncular hemde derin kadrolar var, biri kötü başlarsa yedekten 3-4 adamla hemen maçın şekli değişiyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Antalya'nın, Gençlerbirliği'nin, Alanya'nın da mı 300 Milyonluk kadroları var?
Bugün kazansak Fener'in üstüne çıkacaktık. Gs'yle fark bir puana düşecekti. Şunun yaratacağı psikolojinin, Transfermarkt sanallığından daha ciddi olduğuna inanıyorum.
borçlar sıfırlansın, bonservise para harcanmasın dersen olacağı budur. fenerin 700m borcu var, gidip 40m a lookman alıyorlar, bunlarla bu ortamda yarışamazsın işte kardesim başka nasıl anlatayım.
Yorum
-
Şok içinde izledim flaş röportajı. Sahadaki görüntünün sebebi az çok belli. Hocanın aklı burada değil.Çok değerli 2 puan kaybettik. Hak ettiğimiz ne olursa olsun 3 puandı. İkinci yarı her zamanki kenar hücumlarımızdan biraz daha baskın olarak uzunlarla oynadık çünkü merkezden çok üretecek havamız yoktu. Problemlerimiz belli, sorunlarımız belli. Oyun olarak istek olarak oyuncularım dik bir şekilde ayrılıyor. Gençlerbirliği maçı bir, bu maç iki. Bu iki rakibimizi de yenmeliydik. Gençlerbirliği maçı için söyleyemem ama bu maç oyun bize çok döndü. Yapacak bir şey yok, sağlık olsun. Devam etmek zorundayız.
- Beğen 1
Yorum
-
tek laf söyletmek değil siz vur diyince öldüryorsunuz ayarınız yok hepinizinİlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bütün bunları aylardır forumda kolladığın tek laf söyletmediğin hoca bozuntusu yaptı..
Fatih gitse başkası gelse o daha da kötüsünü yapacak. Ayrıca bu yönetim de yav ne yönetimi dümdüz Ertuğrul doğan diğerleri kulüp binasının yerini biliyor mudur ayağımızdaki prangalar. Ama Tekke akıllanacağı yerde daha da kötüsünü yapıyor. Futbolculuğunda da aynı böyle deliydi. Rakip kaeleye bile doğru dürüst gidemezken gidip kanat oyuncusu çıkarıyor forvet alıyor. Eddie NBewton da Kasımpaşa maçıydı rakip deli gibi üzerimize gelirken ortasahadan adam çıkarıp Djanıny yi Afobe nin yanına koydu. Sonuç 3-2 öndeyken 4-3 kaybettik. Hatta sonradan bize gelince Fode Koita baya güzel gol atmıştı. Yusuf Erdoğan da oyundan çıkmıştı o da kenardan üfff ne goldü falan hareketleri yapıyordu, onu da bir daha getirdi bizim mallar. Her neyse işte bazen kenardan herkesin gördüğü basit şeyleri göremedikleri durumlar her ne kadar şaşırıp kızsak da olabiliyor. Bunlar nasıl teknik direktör bunları idrak edebilmek için çok çok zeki akıllı biri olmaya da gerek yok.
Yorum
-
Basin toplantisinda Muci niye mevkisinde oynamadi diye sordular, evet dogal konumuna uzak oynattik, farkli bir oyun planladik gibi bir cevap verdi.
Sen şaka mısın? Zirve yarisindasin, kurguyu mevkileri niye bozuyorsun hazirlik macina mi cikiyorsun?
Agusto ya yer bulacagim diye Muci yi de etkisizlestirdin, 10 numarasiz oynadik.
Oyuncu mevkileriyle oynama, Antalya ya defans yaptirma. Bu amatörlükleri aş artık geliştir kendini..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 3
Yorum
-
Hocam seni seviyoruz da garip işlerin yok mu yahu.
Hiç bir zaman 45 te oyuncu değiştirmeyen sen Lovik i oyundan alınca çocuğu bitirmedin mi, taraftarın önüne atıp öz güvenini yok etmedin mi. Yerine aldığın adam da sanki Lovik ten çok iyi de.
Birde Benjamin i öve öve öküz etmemişmiydin, bu maçta niye oynatmadın o övdüğün adamı.
Muçi son dakkalarda bir sürü maç aldırdı sana bugün niye çıkarttın.
Onaçu-Agusto-Umut aynı anda 3 Forvetle oynayınca gol atma ihtimalin yükselecek mi zannettin.
Değişik adamsın valla.
- Beğen 4
Yorum
-
Bir vakit namazı akaatsa küme düşecek futbol oynatıyor. Allah'ın sevdiği kulu. Niz de sevizyoruz ama ayda 15 dakka güzel futbol oynatsın diye övülecek bir şey yok.
Bu kadroyla bu ligde şampiyon olunur mu diyenler var. Sanki biz çemişgezek diğerleri premier lig ekibi. Seç Antaşya'dan bir tane adam sa koy bizimkilerin yerine beğenip koymazsın. Oynadığın topa bak.
bizim topraklarda vasata sevdalanmak gibi bir huy var. Bu da öyle. Yıldım artık yemin ederim gerizekalı insandan bıktım.
Namazları aksatması ligi çok sevdiği ilk dörtte bitirir. Yaz dönemi de dümenden bir avrupa takımı tıklar yollar bunu hazırlık falan filan geveler devam eder.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
- Beğen 1
Yorum
-
fenerbahçe ve galatasaray maçları için trabzon'a gelme planım vardı. dün akşam ki oyundan sonra tamamen vazgeçtim. psikolojik sorunları var bu fatihin tedavi olması şart. yada belki hastalığı vardır ilaç kullanıyordur onu bilmem. bir insan bu kadar negatif ve olumsuz görüntü çizmez. normal değil bu. beni en azından masraftan kurtardı param cepte kalacak. sezonun geri kalanında kimseyi de stada çekemez artık.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu kadro baska td daha guzel futbol oynar ama bu küme dusme td bu futbol onun icin guzel. Bu inatci ,torbilci,egoist acil kurtulmak gerek futbolun f yok takimdaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
Yorum