Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Svedislav Pesic'in bile hocalık kariyerinde sansasyonel mağlubiyetler var. Hatta Türk basketbolunun en iyi hocaları Bogdan Tanjevic ve Zeljko Obrodovic gibi hocalar bile eleştirildi ve eleştiriliyor. Ferguson Manchester United da ilk şampiyonluğuna kaç yıl sonra ulaştı. Herşey birden olmuyor. Haa istisnalar var mı Claudio Ranieri 2016 da görece düşük bütçeli kadroyla Leicster City şampiyon yaptı. Ee sonra noldu ertesi sezon neredeyse küme düşüyorlardı. Ranieri gitti de küme düşmekten kurtuldular. O yüzden biraz sabır. Bu zamana kadar zırp pırp 50 tane hoca değiştirdik de noldu, ne geçti elimize.
    Diese Statistik listet alle Mitarbeiter, gefiltert nach ihrer Funktion, von dem Verein Trabzonspor auf, die jemals für den Verein gearbeitet haben.

https://en-wikipedia-org.translate.g...r&_x_tr_pto=sc
    Kesinlikle bırakmasın. Sonra "Tamamlanmamış hikaye" diye bir türkü tutturuyorlar. O yüzden gitsin demedim, demem. Ama bu konfor kimsede yok, önce bunun farkına varsın herkes. Hani geçen hafta "Yangını ben çıkarmadım, söndürdüm" diye caka satıyordu ya... Kazanınca "Ben", kaybedince kem küm olmasın. İnsan onuruna yakışan özeleştiri duydun mu dün akşam? "Yapacak bir şey yok" dedi. Bundan bahsediyorum.

Pesic de kaybetmiş! Evet, herkes "Anlarda" kaybedebiliyor. Benim attığım mesajdan bu mu çıkıyor? Adamdaki soğukkanlılığı, o yaşta gözündeki heyecanı görmedin galiba? "İnanmak" diyor. Bizdeki durumsa "Başaramayacağımıza inanmak!" Mesela Gs maçını kaybedince, rakip oyuncular anlarda Avrupa'nın hatta Dünya'nın en iyi oyuncusuydu. Kalemize gelme niyeti olmayan Antalya da mı dünyanın en iyi takımıydı?

Her puan kaybına bahaneniz hazırsa, yarışamazsınız. "Büyük takım" davranışı mı bu sizce?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sen bu yana pas geri pas set oyunu duran adam futboluyla ve basına yaptigin ezik aciklamalarla koltugu Pereira ya birakirsin. Başarılı ol istiyoruz butun şehir arkanda ama sen hala olayin ciddiyetinin farkinda degilsin.

Sampiyonluga giden takima aldirdigin Lovik ve Umut bile yeterlidir. İyi bir teknik adama bu isimleri kimse kabul ettiremezdi.

Defansi Veysel ve Huseyin olan takima şut çekemedik yenemedik haftalardir saçma puan kayiplari uyuşuk ve temposuz futbol. Oyuncular hep farkli mevkilerde, evet Muci yi dogal konumunda oynatmadik sözleri.

Farkindasin da peki niye oyunculari gercek mevkisinde oynatmadin ya sebep ne yani? Hazirlik maci mi yapiyoruz, hedef 4. Lük dersen oyuncular o rahat kafayla seni ilk 4 dışına atar.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fatih hoca, seni sever, saygı duyarız ama bu teknik direktörlük işi pek sana göre değil gibi. antalyaspor gibi bir takıma karşı ortaya konan oyun çok kötüydü. takım pres nedir bilmiyor. oyuncularda kondüsyon yok. oyun kurgu desen hak getire. tamam, maç boyunca çok etkili değildi ama muçi oyundan alınacak adam değildi. antalyaspor gibi küme düşmeye oynayan bir takıma, kötü bir oyunla puan kaptırıyorsan şapkayı önüne koyup düşünmen gerek. daha gs, fb, bjk, göztepe, başakşehir'e kaybedilecek puanlar var. alttaki takımları yenemezsen bu sezon üçüncülük, dördüncülük ve gelecek sezon avrupa kupaları hayal. avrupa'ya gidemezsen para nereden gelecek?

Yorum

• Fener maçından sonra ağlayarak gideceksin bu takımdan.....Fener sana bu futbolla acımaz bu korkaklıkla acımaz rezil olacaksın...Hala kalkmış iyi oyundu diyorsun...Bu da avcıya özeniyor...Bu takımda keyif alarak izlediğimiz tek hoca ünal hocadır...

Daha fazla saygı sevgi kaybetmeden adam gibi her seferinde kalkan olduğun o başkan denen herifide al beraber defolun
          En son makbernatsu tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• Bir tane hoca lazım bize. Tüm takımı karşısına toplayıp, ölüm kalım meselesi olmadığı sürece kendi sahamızda zırt pırt geriye, yana, kaleciye pas atanın ağzını yüzünü s.... diyecek. Topçu geriye pası düşünürken bile altına sıçacak... Böyle bir hoca lazım. Fatih'ten olmaz. Adam her açıklamasında ''bini kivmik için firsit killiyirlir'' diye ağlıyor. Hep bi korku içinde, cesareti kalmamış. Zaten yüz ifadesinden de anlaşılıyor bu. Başkan desen zaten esnaf kafasında. Kimi satsam da parayı vursak... Takımın psikolojisi, motivasyonu umurunda bile değil. Neyse inş. kısa zamanda ikisinden de kurtuluruz.

Yorum

• eminim başkan ile konuşma tapeleri yayınlansa
              "iyi ki 2.olmadık diyorsunuz " dimi birbirinize
              havaya girmeyelim şehir bizi yemesin
              Ulan olum 3 pozisyonun yok 2 penaltı aldın...
              1 i şaibeli şimdi çıkıp iyi oyundu diyebiliyorsun dimi
              Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
              Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• Yan pas geri pastan Avcı döneminde gına gelmişti. Yine aynı futbola geri döndük.

Birisi bana iki stoperin kendi aralarında kaleye paralel olarak paslaşmalarının mantığını anlatabilir mi? Topun sahadaki konumu teknik olarak değişmiyor; yani top ha bir stoperde olmuş ha diğerinde, değişen şey nedir? Bunun takıma hiçbir faydası olmadığı gibi geride enlemesine pas yaparken topu kaptırıp gol yeme olasılığı da var. Net negatif bir paslaşma yöntemi yani. Zaman geçiriyoruz desek o da değil. Gole ihtiyacımız varken yapıyoruz bunu. Neden abi? Neden?

​Aklıma gelen tek mantıklı açıklamasını da yazayım yeri gelmişken. Bu gereksiz ve riskli paslaşmalar topa sahip olma istatistiklerini lehimize çevirmeye yarıyor. İstatistiklere bakılınca sanki top oynayan taraf bizmişiz gibi gözüküyor, bu da teknik direktörün işine yarıyor. Türk futbolunda bir istatistik fetişizmi var. Niteliğe değil niceliğe bakılıyor. Güç bela kaleyi zor bulan zayıf şutlar kaleyi tutan şut istatistiklerine giriyor. Stoperlerin kendi aralarında bomboş paslaşmaları topa sahip olma istatistiklerine giriyor. Nitelik yok nicelik var.

Bjelica döneminde takımın istatistik olarak topa az sahip olması büyük eleştiri konusuydu. Adamın kovulmasındaki en önemli etkenlerden biriydi. Bjelica döneminde şu kadroyla deplasmanda Kasımpaşa'ya 5 atmıştık.

Şimdi çok daha iyi ve pahalı kadroyla maç başına 5 pozisyona dahi giremiyoruz. Bjelica çok iyi bir hoca değildi belki ama hocaydı. Sonrasında gelenlere hoca bile diyemeyiz. Kötü kadro, Uğurcan'ın her geleni içeri alması ve topa sahip olma istatistikleri adamın başını yedi. Sondan bir önceki derbi galibiyetimizi de bjk'ya karşı 3-0'la aynı dönemde almıştık. O maçta gol yemememizin tek sebebi Uğurcan'a top bile gelmemesiydi. Gelse onu da alırdı içeri.
                En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• AVCI HOCASI GİBİ KABIZ FUTBOL OYNATMAYA DEVAM
                  Sürekli bahane kibir abidesi burnu havada.
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Kovulacak bu adam rez alin.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Dobralığı sadece "Bakın ben sıradan teknik direktörler gibi değilim, o kalıbın dışındayım"ı oynama rolünde işliyor.

Kendisini ilgilendiren konularda pek dobralık yok. Bu maç ile yaptığı yorum, utanç verici kupa finalinden sonra yaptığı yorum... Pozisyon veya maçı hak etme konusunda saçmalıyor. Neyi hak ettin bu maç?

Genel olarak kendisinden çok şey bekliyordum. Son derece sığ bir oyun profili çizmesi hayal kırıklığına uğratıyor. Kadro eksik, kabul. Alanya ile becerdiğin şeyleri bizde yapamıyorsun. Set hücumunda, pas futbolunda daha fazlasını yapması lazım.

Hiçbir şey yapamıyorsan pres setlerini organize et ve şu takıma pres yaptır. Hücumda üretkenlik artar. Topu kaybettiğin anda yapacağın şok/kontrpreslerle rakibi hazırlıksız yakala. Ama yaparsam çalım yerim ve geçiş yerim... Bu mu yani?

Sen hangi maçta Antalya'nın öne yakın orta blokta bekleyip pres yaparak bizi püskürttüğü gibi bir rakibi bozdun? Bir kere şunu yap ya da dene.

Beklerle çok oynuyor. İçeri merkeze çekme veya tam çizgiye bastırıp gereğinde fazla rol verme... Böyle bir bek portföyümüz yok hocam. Mustafa merkezde iyi ama tüm golleri oradan yiyoruz. Yeni gelen bek de o çizgide "sığ" kalır. Orada çok yetenekli adam lazım. Mustafada çizgiye basamaz malum ters ayaklı.

Muçi ve Augusto'dan birini fazla kalıyor.

Çözüm üretemiyor.

Yorum

• haftaya bugün ne yap et samsunu samsun'da yen. bu trabzon düşmanlığı yapanlara malzeme verme. takımı çok iyi hazırla. samsun mağlubiyeti fener mağlubiyetinden daha mide bulandırır. bakın maça 1 hafta var şimdiden diyorum. samsunu yen feneri zaten yenemeyeceğini biliyoruz o maçtaki puan kaybı sürpriz olmaz. gs fb maçlarından umudum yok bu kadro ile.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anadolu'da şu an 23. (Yirmi üç) takimini calistiran, kovulma ortalaması 20 maç olan ve henuz super lig seviyesine çıkamamış 55 yasindaki Osman Özköylü'den mi bahsediyorsun?

Şu CV ye sahip birini akrabası bu kadar savunmaz.
                          Mert,sakin kardeş Perreriana laf ettik diye hemen alınganlık göstermişsin,benim için sorun yok inan,gelsin bir turda Joe abimiz keyfini sürsün,nede olmasa bizim taraftar olmazlara büyük anlamlar yüklemeyi sever,gelsin abicim bu taraftar Hami,Ünal,Tolunay,Şota,Hüseyin ve FT gibi J.Perreriayı da ister,sorun yok zaten,hiç bir bedel ödemeden,bu işe kafa yormadan,bu işe saygı duymadan,araya torpil sokup Milli Takımlara veya Trabzonsporun başına paraşütle inen biri olmayan 10 yıl Trabzonspor ve Milli Takım forması giydiği halde gidip 3.liglerin tozunu ,derdini yüklenen ve oralardan tırnakları ile kazıya kazıya kariyer kuran Osman Özköylü istemek hatadır,kabul ediyorum.

20 takım çalıştırmış,54 yaşında evet ama o çalıştırdığı veya kurduğu takımların yarısını süper lige çıkmış mı,çıkmamış mı.
                          Evet,hayat hep başarılarla dolu değil ama korkmadan bir şeyler için risk almak da yürek ister,
                          Pendik ile Bjk deplasmanından da puan almıştı,hani birileri burda Trabzonspor başında gs beraberliği için destan yazıyor ya FT için adam da Pendik ile bunu yapmıştı o bakımdan ve yine burada birileri küme düşürmedi diye şampiyonluktan değerli ilan ediyor ya Osman Hoca da Denizli,Şanlıurfa ve Samsun gibi düşmesi kesin olarak görülen takımları ligde tutmuşluğu var hem de oynaya oynaya,öyle defans yaptırarak değil ha.

Son beş yılda,Altay,Pendik-2 defa şampiyonluk- ve şimdi de Esenleri bir üst lige taşımanın eşiğinde.Kadroyu iyi kurar,1.lig takımlarının oyuncu kalitesine göre inanılmaz bir pas ve rakip sahada oynar takımları,çok enteresandır ama yeri geldiğinde elindeki futbolcu profiline uygun oyun oynatacak kadar da bu işi bilir,pragmatiktir yani.

Bunu her türlü imkansızlığın olduğu alt liglerde yapıyor yani,

Haklısın tabi ki,Osman Özköylünün akrabası bile onu savunmaz,kimse Osman Özköylü bu takımı şampiyon yapar diyecek kadar bildiği doğruyu yazacak ve kendisine deli her halde dedirtmez.
                          Benim için sorun yok,ben Trabzonspor için bana deli gözüyle bakılmasını sineye çekerim,bu kadar dert etme sen de.
                          En son sasone tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
                          • Memento mori

Yorum

• Antonio
                            Antonio yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Osman Aydınlı Trabzonlu değil bu yüzden zor . Ama tanıyorum gerçekten iyi bir Trabzonsporlu abimiz hak ediyor.

• Acayip sinirliyim hâlâ. Bu sebeple 1 hafta ortalarda gözükmeyeceğim ama yazmadan edemem. Fatih Tekke gibi 1-2 futbolcunun ekstra işleriyle bugünlere gelen biri dün oynattığı futbol ile Trabzonspor hocalığını haketmediğini bir kez daha sağlam bir şekilde kanıtladı.
                          Bugün Tekke'yi hâlâ hoca olarak isteyen ya menfaatçidir ya da yerel zihniyetteki bir çomardır.

Haydi eyvallah..
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haftaya bugün ne yap et samsunu samsun'da yen. bu trabzon düşmanlığı yapanlara malzeme verme. takımı çok iyi hazırla. samsun mağlubiyeti fener mağlubiyetinden daha mide bulandırır. bakın maça 1 hafta var şimdiden diyorum. samsunu yen feneri zaten yenemeyeceğini biliyoruz o maçtaki puan kaybı sürpriz olmaz. gs fb maçlarından umudum yok bu kadro ile.
                            Samsunu yensin daha Fatih Tekke için tek bir kötü söz söylemeyeceğim. ama bu kafayla zor
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Her şey bir yana, 20'li yaşlardaki gencecik oyuncular neden sırtlarında 80 kiloluk fındık çuvalı varmış gibi oynuyorlar? Sen mi öyle istiyorsun yoksa adamlar mı hayatlarından bezdiler?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim