Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam, seni çok seven destekleyen, futbol aklına saygı duyan biri olarak yazıyorum.
    GS kupa maçı basın toplantısı ve dün söylediklerin…
    Gerçekten hiç ama hiç yakışmadı.Kusura bakma ama insanın içi acıyor.Bu Fatih Tekke figürü mü? Yoksa Trabzonspor duruşu mu?Trabzonspor’un mayasında İstanbul’a isyan var, başkaldırı var.Bu kulüp böyle doğdu, böyle büyüdü.Şartlar ne olursa olsun bu duruş bozulmamalı.
    İsterse altyapı takımıyla çıkalım sahaya, şartlar ne olursa olsun hiç bir şey isyanımızdan bizi geri çeviremez.Kaybedebiliriz ama kabullenmeyiz.En azından sözümüz, duruşumuz böyle olmalı.

Gerçekçi olduğunu düşünüyorsun ama bu gerçekçilik değil hocam.

Bu bir kabulleniş.

Yenilgiyi, karşı tarafın büyüklüğünü, şartları kabulleniş…

Trabzonspor böyle büyük olmadı.

Kafandaki kabullenişi, yık hocam.

Yönetimin yaptığı, sen yapma lütfen.

Taraftar ve şehirde neden ölü toprağı var, bunuda düşünün.

TRABZONSPOR KABULLENMEZ.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yorum

• Küçük takım teknik direktörü.
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Seni burada çok savundum ancak asla kabul etmiyorum maç sonu açıklamalarını eğer bu kafadaysan fazla da işimiz yok seninle hocam ne yazık ki.

Yorum

• Trabzonspor'un devrimci duruşuna yakışmayan bir hoca ve başkanı. Aman ağzımızın tadı kaçmasın, biz ekmeğimize bakalım diyen, kendini çok bilmiş, karşısındakini çok saf sanan küçük esnaf ve çırağı.

Yorum

• Bu kadar olumsuz yoruma karşı bi yorum yazma gereği hissettim. Altyapı Fatih tekkenin problemi değildir! Yıllardır gelen bir düzenin sonucudur. En iyisi Arif, kaptan salih ne oynadılar gördük. Hocanın en sevdiğim tarafı acıması yok. Tek hata sonrası şak diye kesiyor. Geçen sene birçok saçma sapan hantal oyuncuları kesti gönderdi.

Hoca dinamik hızlı kadro kuracağım dedi daha 11 ay olmadı insafsızlar madride citye gidecek oyuncu yetiştiriyor adam. Bu oyuncular zaten böyle değildi hoca yetiştirdi. Kalkmış sorular soruların mokluğunu eleştireceğine hocayı eleştiriyor. Hiçbiriniz bu soruları soranlara orada ne vasıfla oturup soruyor diyor mu? Kim bunlar ülkenin çöpleri torpilleri(yes hariç).

Nası sikanı kesti sorular da kesildi aynı şekilde arda vs gönderilmesi lazım. Ağzı çorba olmuşlar soru sormaktan çekinmiyor.

Adam 5m euro alıp sizin hoşunuza gidecek cümleler kursa peşine de yaşlı ama cebe de komisyon bırakacak şaşalı transfer yapsaydı. Bayılırdınız. Şu oyuncuların hiçbirinin ismi yazın kimse bilmiyordu. Değer kattı Trabzonsporun geleceğine dokundu. Sürdürebilirlik sağladı. Gidenleri aramadık. Yaşlı kadro dinamik kadroya döndü. Tek ihtiyaç bir yaz kampı ve transfer dönemi. Seneye avrupa da bile çok iyi yerlere gelecek. Hoca biraz şu asalaklardan kurtulsa elinde neşter tüm parazitlerden kurtulacak. Sağlıcakla kalın puan durumuna bakın sonra çok ararsınız.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadar olumsuz yoruma karşı bi yorum yazma gereği hissettim. Altyapı Fatih tekkenin problemi değildir! Yıllardır gelen bir düzenin sonucudur. En iyisi Arif, kaptan salih ne oynadılar gördük. Hocanın en sevdiğim tarafı acıması yok. Tek hata sonrası şak diye kesiyor. Geçen sene birçok saçma sapan hantal oyuncuları kesti gönderdi.

Hoca dinamik hızlı kadro kuracağım dedi daha 11 ay olmadı insafsızlar madride citye gidecek oyuncu yetiştiriyor adam. Bu oyuncular zaten böyle değildi hoca yetiştirdi. Kalkmış sorular soruların mokluğunu eleştireceğine hocayı eleştiriyor. Hiçbiriniz bu soruları soranlara orada ne vasıfla oturup soruyor diyor mu? Kim bunlar ülkenin çöpleri torpilleri(yes hariç).

Nası sikanı kesti sorular da kesildi aynı şekilde arda vs gönderilmesi lazım. Ağzı çorba olmuşlar soru sormaktan çekinmiyor.

Adam 5m euro alıp sizin hoşunuza gidecek cümleler kursa peşine de yaşlı ama cebe de komisyon bırakacak şaşalı transfer yapsaydı. Bayılırdınız. Şu oyuncuların hiçbirinin ismi yazın kimse bilmiyordu. Değer kattı Trabzonsporun geleceğine dokundu. Sürdürebilirlik sağladı. Gidenleri aramadık. Yaşlı kadro dinamik kadroya döndü. Tek ihtiyaç bir yaz kampı ve transfer dönemi. Seneye avrupa da bile çok iyi yerlere gelecek. Hoca biraz şu asalaklardan kurtulsa elinde neşter tüm parazitlerden kurtulacak. Sağlıcakla kalın puan durumuna bakın sonra çok ararsınız.
                E sen hem torpile karşısın hem de Fatih Tekke övüyorsun, bu nasıl oluyor?

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  E sen hem torpile karşısın hem de Fatih Tekke övüyorsun, bu nasıl oluyor?
                  Tekke soy isimi ile oynatılan oyuncu için yapılan yorumlara ortağım yanlış bir tutum kötü bir örnek oldu altyapıya. Burada aynı fikirdeyim. Ama ne yapalım 100m euro üstü getirisi olan kadroyu yetişitren Tekke’yi kaldırıp çöpe mi atalım? Kendisini bana göre bu çukurda ispat etmiştir. Halen gelişmekte olan bir td, çevresinden etkileniyor, hata yapıyor ama aldırdığı oyuncuları daha önce kimse cesaret edemedi kökten bir değişim var takımda. Bu vizyondur günü kurtarma değildir ancak ing bile olmayan türkçesi şüpheli elemanlar maç sonu sordukları ilk soru bu. Maalesef tekke, trabzonun ötesindedir. Aslında tüm problem bana göre de problem olan şey bu şakşakçıların çocukları neden oynamadı da tekkenin kendi yeğeni oynadı. Tüm problem bu. Ama fark olmuş boş bir dakika için bunu söylüyor. Normalde bu çocukların 4-1 ken bile girmesi tehlikelidir.

Yorum

• Açıklamalar fecaat, hatta kendini örnek göstermesi komple rezillik.

Kendini örnek gösteriyorsun da sen 30 yaşında Rusya'ya gidebildin, 19 yaşında A+ takım yapabilecekken gsaraya peşkeş çekilmeye çalışılmadın.

Yorum

• Batagov ve Olai giderse sıradan bir takıma düşersin iyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Yapılacak iş senelik 2.3 milyon Euro senelik ücret alanlardan kurtulmak.

Yorum

• Gelmeden önce de söylüyordum Trabzonspor'un hocası olacak çapta değilsin.

Oyun desen ne oynadığımız belli değil, bireysel yetenekler ile maç kazanıyoruz.

Takıma katkın yok denilecek kadar az.
                        En son edimurphy_61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Sozlesme olmadan once transfer yok diyordu sozlesmeden sonra en iyi oyuncular gidebilir diyen kume düşme olmasi gereken td soyler ancak sen bu kafala sampiyonluk oyniyamazsin. Oulai rakibine 40 milyona sat onlar dunya kupasindam sonra 8p satar sen be baskan mal mal.bakarsiniz. yuksek maas alan copler para yetistirme yeri degil bu arada istedigin kutucu cop begenenden td olmaz
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu arada unutmada torpilli yegenini alip defolup defol defol
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Basın toplantısının özeti:

"Arda = Yeteneksiz
                              Yeğeni = Yetenekli"

Geçen sene U19 maçlarına gelmediği için Sabri'yi eleştirdik. Şimdi milli takım kaptanını A takıma almayan kendi efsanemiz.

Bu denklemde bir saçmalık var.

İşte bu ve benzerlerini yazınca, "Hoca senden daha Trabzonsporlu", "Sizin derdiniz hocanın yaşam şekli" gibi alakasız savunma argümanlarıyla karşılaşmıştık. Mevzu, hocaya olan sevgi değildi hâlbuki. Ne yani, Tekke sevgimi mi sorgulatacaktım? Oyun, oyuncu tercihi, iletişim, temsil gibi başlıkları tartışamadığımız için on aydır bu cenderede dönüp duruyoruz. Görünen o ki, bu patinaj devam edecek. Yirminci haftaya geldik, sanki sezon başındaymışız gibi konuşuyoruz. Oyun kalitesi, tempo, üretkenlik, savunma zaafı, rakibe bırakılan alan, verilen pozisyonları yani saha içine odaklanamıyoruz. Ve bütün bu kaotik ortama rağmen puan tablosunda kafadayız.

Bunun için hocaya teşekkürler.

"Yangını ben çıkarmadım"daki sorumluluk almayan tavır, üstte bahsettiğim olumsuzların giderilmesine manidir. Hoca, lider gibi davranmıyor. O sebeple patinaj devam edecek diyorım. Aksi yönde bir irade beyanı, çaba, dilek vs göremedim.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Herhangi bir teknik direktör maç sonu Oulai takımın en öneli parçası, kendisi ile uzun yıllar çalışma gibi hedeflerimiz var derdi, bu değirmenciyse Başkanın yediği boku aklama derdinde, şu maç sonu rezil basın toplantısından sonra iyice soğudum senden umarım Başkanla beraber defolup gittiğiniz günler uzak değildir.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim