Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sus payını almışsın hayırlı olsun
    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• baskanla birlikte gidebilirsiniz. biz bu kirli duzenin parcası takımda seni ve kimseyi gormek istemiyoruz artık. git gs da hocalık yap sen.

Yorum

• Fatih parlatıyor, Erto satıyor... Eee bize ihtiyacınız yok o zaman. Stada da sizin aileleriniz gelir. Nasıl olsa parayı kazanan siz, harcayan siz.

Yorum

• Hoca yerine bi robot koyalım kenara 5 dk bi alkışlayarak bravo desin somurtsun kenarda hiç bir şeye seside çıkmıyor zaten ne işe yararsın
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• kutunu al git fatih

Yorum

• Sabah öğle akşam
              Aynanın karşısına geç ben hoca değilim diye tekrarla. Ne kadar tekrarlarsan o kadar iyi
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Oyun da sen de gelişmiyorsun hocam. Vasatsın.

Yine de galibiyet için tebrikler. Yönetimin yarattığı şu sağlıksız ortamda iyi bir galibiyet oldu. En azından seneye Avrupa kupalarına gidebilmek için her puana ihtiyacımız var.
                . .
                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                . .

Yorum

• Artık yavaştan oyunu ilk yarıda hadi onu da geçtim ikinci yarı başında çözmeyi başarmamız lazım hocam. Her maç böyle son dakikalarda atılan gollerle bitmez...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu set hücumu takıntısıyla olmaz, kusura bakma

Yorum

• Fatih Tekke: "Oyuncular gidebilir. Bugün bu durumu eleştirenler, dün 'Niye aldınız' diyenler. Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa o olur. Ben tabii ki iyi oyuncum kalsın isterim ama biz de gittik buralardan. Kulüp önemli olan."
                      ))))))))))))) bir efsanenin gözümün önünde benim için bitişi.hocam sen git gs maçında okan burukla şakalaşmaya devam et. sonra hiçbir şey oynatamadan 4 falan ye. devam böyle

Yorum

• yaptığı açıklamayla bir çuval inciri berbat etmiştir. kısacası diyor ki biz şansa bala bu sıralamadayız. hedefimiz yok. para eden oyuncuları satacağız. yönetimin arka bahçesi gibi takılmaya devam. sen nasıl hocasın. ben hoca olsam yönetime iyi oyuncularımı niye satayım burası büyük kulüp hedeflerimiz var. eğer benle bu şekilde çalışmayacaksınız görevi bırakıyorum dersin efsane olursun. ama sen bu kafayla kestane olursun. yine bir öz evlat yine bir fiyasko kariyer yükleniyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Oyuncu Fatih Tekke ile hoca Fatih Tekke’nin karakterleri çok ama çok farklı. Ben şahsen kulübede hep oyuncu Fatih Tekke’yi görmek isterdim ama şu ana kadar olmadı. Hee belki oyuncu Fatih Tekke bu kadar fazla puan toplayamazdı bilmiyorum. Başardığı şeyi inkar edemem ancak açıklamalarıyla her seferinde hayal kırıklığı yaşıyorum.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• bugun niye aldınız dediğim oyuncular : ouali haricindekiler gencler. ouali dışındakiler o kadar is yapmaz demistim ben burda cop demistim.

genc oyuncu alacaksan zaten nokat atısı al veya suali ayarında adam al. buna taraftar itiraz etmez.

yani lafı kıvırıp manipule ediyorsun

taraftar oualiden bahsediyor.,

onachu olmasa Mac alamazsın sen. bak o satacağınız fauli attı pası bugun onachuya. kendin oynarsın fatih artık yönetimle beraber güle güle el sallar taraftar sana .. devam et bakalım boyle

muciyle ilgili fikirlerim aynı zaten değişmedi. bonservisi alınmaması gereken oyuncu dedik zaten

takımda uc oyuncu var bilemedin 5 ana kadroya yakışan . gerisi ne belli degil...
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• niye aldınız dediğim oyuncu buchari idi hocam, hani sizin kefil olduğunuz oyuncu!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yani hocanın maaşına zam yapılıyor alakasız bir şekilde. Sonra hoca çıkıp şöyle açıklama yapıyor. İnsan ister istemez düşünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim