Sus payını almışsın hayırlı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Oyun da sen de gelişmiyorsun hocam. Vasatsın.
Yine de galibiyet için tebrikler. Yönetimin yarattığı şu sağlıksız ortamda iyi bir galibiyet oldu. En azından seneye Avrupa kupalarına gidebilmek için her puana ihtiyacımız var.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Fatih Tekke: "Oyuncular gidebilir. Bugün bu durumu eleştirenler, dün 'Niye aldınız' diyenler. Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa o olur. Ben tabii ki iyi oyuncum kalsın isterim ama biz de gittik buralardan. Kulüp önemli olan."
))))))))))))) bir efsanenin gözümün önünde benim için bitişi.hocam sen git gs maçında okan burukla şakalaşmaya devam et. sonra hiçbir şey oynatamadan 4 falan ye. devam böyle
Yorum
-
yaptığı açıklamayla bir çuval inciri berbat etmiştir. kısacası diyor ki biz şansa bala bu sıralamadayız. hedefimiz yok. para eden oyuncuları satacağız. yönetimin arka bahçesi gibi takılmaya devam. sen nasıl hocasın. ben hoca olsam yönetime iyi oyuncularımı niye satayım burası büyük kulüp hedeflerimiz var. eğer benle bu şekilde çalışmayacaksınız görevi bırakıyorum dersin efsane olursun. ama sen bu kafayla kestane olursun. yine bir öz evlat yine bir fiyasko kariyer yükleniyor.
Yorum
-
Oyuncu Fatih Tekke ile hoca Fatih Tekke’nin karakterleri çok ama çok farklı. Ben şahsen kulübede hep oyuncu Fatih Tekke’yi görmek isterdim ama şu ana kadar olmadı. Hee belki oyuncu Fatih Tekke bu kadar fazla puan toplayamazdı bilmiyorum. Başardığı şeyi inkar edemem ancak açıklamalarıyla her seferinde hayal kırıklığı yaşıyorum.
Yorum
-
bugun niye aldınız dediğim oyuncular : ouali haricindekiler gencler. ouali dışındakiler o kadar is yapmaz demistim ben burda cop demistim.
genc oyuncu alacaksan zaten nokat atısı al veya suali ayarında adam al. buna taraftar itiraz etmez.
yani lafı kıvırıp manipule ediyorsun
taraftar oualiden bahsediyor.,
onachu olmasa Mac alamazsın sen. bak o satacağınız fauli attı pası bugun onachuya. kendin oynarsın fatih artık yönetimle beraber güle güle el sallar taraftar sana .. devam et bakalım boyle
muciyle ilgili fikirlerim aynı zaten değişmedi. bonservisi alınmaması gereken oyuncu dedik zaten
takımda uc oyuncu var bilemedin 5 ana kadroya yakışan . gerisi ne belli degil...
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum