Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hücum ve dikine oynatacaksin üçlü pas üçgenleri tiki taka antrenmanda bunları çalış. Bu futbol arka deve değil. Ünal hoca kadar oynayacaksın yoksa elveda.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sezon öncesindeki beklentiden bugüne...

Kazanın doğurduğuna inanlar kazan öldüğünde şaşırmasınlar...

Yorum

• Son maçtaki puan kaybının Fatih Hocayla hiçbir ilgisi yok. GS maçındaki başarıdan sonra yaşanan bir sinir boşalması, bir konsantrasyon sorunu bu sadece.

Nitekim Galatasaray da gidip Ajax'a 3 attı, bu başarıdan sonra Kocaeli'de yokları oynadı.

Eğer bizim takım gerçekten ısırsaydı Alanya nefes bile alamazdı.

Ben takımdan ve Fatih Hoca'dan çok memnunum. Allah razı olsun emeklerine.

Sadece konsantrasyon sorunları var ona bir çözüm bulunsun.

Yorum

• Arkadaki mesajları okudum, önce onları okusam daha farklı bir mesaj yazardım.

Kızmaca gücenmece yok, dost acı söyler, şu pozisyonda Fatih Hoca'yı eleştiren herhangi bir kişide ben muhakeme yeteneği aramam. Onlar sadece adrenalinle düşünen konuşan adamlardır. Daha da ağır konuşmak lazım da yeri değil.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son maçtaki puan kaybının Fatih Hocayla hiçbir ilgisi yok. GS maçındaki başarıdan sonra yaşanan bir sinir boşalması, bir konsantrasyon sorunu bu sadece.

Nitekim Galatasaray da gidip Ajax'a 3 attı, bu başarıdan sonra Kocaeli'de yokları oynadı.

Eğer bizim takım gerçekten ısırsaydı Alanya nefes bile alamazdı.

Ben takımdan ve Fatih Hoca'dan çok memnunum. Allah razı olsun emeklerine.

Sadece konsantrasyon sorunları var ona bir çözüm bulunsun.
            Gs maçında nasıl bir başarı varmış? Trabzonsporun fetöşsporla berabere kalmadını başarı olarak gören zihniyetle hiçbir yere varılmaz

Yorum

• Fatih hocanın tartışılması konusu çok mantıklı değil.

Sihirli bir el gelip bu kadroyu arşa çıkaracak sanıyorlar herhalde, yaw Morinho geldi yine bir cacık olmadı, diğer takımlar ve bizde dahil 1000 tane hoca denemedik sanki.

Kaldıki 11 tane oyuncu zor sahaya çıkarttığımız şu kadroda adamın doğru düzgün yenildiği maç yok.

Okay - Baniya oynuyor, Baniya Ozan oynasaydı deniyor. Öyle olsa başka birşey diyecekler.
              Cihan Çanak her girdiği maçta laf ediliyordu, bu sefer niye girmedi deniyor. Girseydi bu kez Muci niye girmedi denecekti.

Tek haklı eleştiri Muçi - Sikan olabilir.
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Hocanın vazgeçmesi gereken çok şey var:
                1) Sikan'ı oynatmayacaksa çift forvet olayından vazgeçmeli.
                2) Muçi'ye 1 dk bile süre vermemeli. Bu konuda ki hatasını kabul etmeli. Keşke Cham kalsa idi. Skor katkısı daha yüksek bir isim. Hemde bizim oyuncumuz.
                3)Kadroyu verimli kullanmalı. Hiç şans vermediği oyuncuları ya kadroda düşünmeyeceksin. Kadroda tutuyorsan bu adamlara süre vermek gerekir. Herhangi bir sakatlılık cezalılık durumunda lazım oluyorlar.
                4)Sikan 'a yaptığı haksızlığa son vermeli
                5)Onuachu'yu sürekli geride oynatmayı bırakmalı. Adam hem bir çok kez başarılı olamıyor hemde ilerisi için yorgun düşüyor.
                6)Zubkov rezalet iken Visca'ya daha çok süre vermeli. Elimizde Onuachu gibi isim var. 3 tane güzel orta gelse birini gol yapar.
                7)Oyuncu değişiklikleri rezalet. Hocanın yanında da uyaran kimse yok. Klasikleşen Arif - Muçi hamlelerinden vazgeçmeli. Oyunu iyi okuması gerekiyor

Hocanın basına konuştuğu dil ve mimiklerde değişik. Bu durumu karakterine bağlıyorum. Değiştiremeyiz.

Yorum

• İlk 9 sıradaki takımlara karşı 5 maç 4 puan

Son 9 sıradaki takımlara karşı 7 maç 21 puan

burası düşündürücü yukarıdakilere karşı maç kazanamıyor takım
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Onuachu aslında mağlup duruma düşdügümüzde tüm riskleri alıp hücum oynadığımız son yarım saat oyuncusu
                    Alanya maçında sıkan augusto hatta zubkov,dan birisi santrafor oynamış olsaydı son yarım saatte visca onuachu hamlesi rakibi daha fazla tedirgin ederdi​

Yorum

• yahu 20 dakika top tutacak diye takımda oyuncu mu tutulur. bu nasıl profesyonellik kardeşim. burası lise takımı mı. fatih bırak şu duygusallık işlerini. vakayeme, visça, muçi hatta olaigbe yaka paça kovulmalı ilk fırsatta. sikan konusunu bilmiyorum bir kaç maç uzun süre alması lazım. tutmazsa bunu da elden çıkarmalıyız.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Fatih 40 yaşındaki adamdan bir şeyler umuyor.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk 9 sıradaki takımlara karşı 5 maç 4 puan

Son 9 sıradaki takımlara karşı 7 maç 21 puan

burası düşündürücü yukarıdakilere karşı maç kazanamıyor takım
                            Kıyas böyle yapılmaz. Oynadığın hafta kaçıncıydı ona göre bir tablo çıkardın mı? Yok. Ancak düz içi boş istatistik salın piyasaya.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kıyas böyle yapılmaz. Oynadığın hafta kaçıncıydı ona göre bir tablo çıkardın mı? Yok. Ancak düz içi boş istatistik salın piyasaya.
                              nihai tabloda güçlü takımlar yukarıda güçsüzler aşağıda değil mi, demek bizim takım nispeten denk ve üstü takımlara karşı sonuç alamıyor, gayet net bir istatistik umarım değişir bu durum.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nihai tabloda güçlü takımlar yukarıda güçsüzler aşağıda değil mi, demek bizim takım nispeten denk ve üstü takımlara karşı sonuç alamıyor, gayet net bir istatistik umarım değişir bu durum.
                                Yanıt için teşekkür ederim, ayrıca bana sabırlı davranılmış, buna da teşekkür ederim.

Benim demek istediğim şu: Dönemsel olarak bir takımla sen oynarken adamların hala bir ümidi var sıralamada yukarıda ya da keskin düşüşten hemen önce karşılaşmışsın, hala sana karşı ortaya koyabileceği bir hırs varsa bu önemli bir başarı sayılır. Mesela Rafa olayından sonra Beşiktaş'ı yenmek adi bir vaka olur, ama sıralamada yerleri fena değil. Ya da son sıradaki takım, ha gayret ulan bu maçı alalım da tutunalım hiç olmazsa ümidimiz olsun demişse, bu da zor maçtır.

Abartarak söylemiyorum, bu takım bana şampiyonluk sezonu gibi boktan futbolun oynandığı sezondan kat kat iyisini hissettiriyor. Sörltohlu Suturiçli Ünal Hocalı takım heyecanı veriyor bana. Kafası attı mı Beşiktaşa GS ye 4-5 sallayan gidip ertesi hafta sıçıp batıran takım heyecanı var burda. Hoca başarısıdır.

Ayrıca, ya bu futbolcu nasıl çıkacak acaba, değişik bir adam almışlar atlıyor zıplıyor falan acaba kaça satarız hayali kurduruyor. Muçi hariç kötü transfer yok. Hepsi bir şeyler çıkartabilecek adamlar. Oulai hele... Bu da yönetim başarısıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim