Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar durağan oyunu sadece stoperlerin olmayışına bağlamak kolaya kaçmak olur.

Takımda hızlı diyebileceğimiz 2 adam Olai ve Mustafa'yı da sen dışarı aldın hocam.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Arif ne alaka
      serkan Hüseyin den farkı yok
      Avcı dan bile korkaksın tekke
      rakip 25 sut cekmis 7 korner kullanmış
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Okan Buruk un gs sini 1 kez olsun böyle yana pas geri pas durağan futbolla izlemedim adamlar sagdan soldan dikine sürekli hucum dusunuyor aç kurt gibi saldiriyorlar.

Bizimkisi de Sikan, Visca yi falan yaninda oturtup Arif i oyuna sokuyor. Takimin beyni Oulai yi merkezden alip Muci yi oraya koyuyor.

Söyleyecek söz bitti artık. Surekli övülüyor daha 1 tane dişli rakibi yenemedi. Az biraz vasat üzeri takim geldi mi rezil durumlara düşüyoruz.

Oyuncu değiştirmese belki de maçı kazanırdık o derece yani. Ne yapar bilmiyorum ama birileri Tekke yi Tekke de takimi kendine getirmeli.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bazı arkadaşlar FT için takıntılı, kibirli, inat, aldığı oyuncuyu tutuyor gibisinden yorumlar yapmıştı. Sanıyorum haklılıkları maç maç ortaya çıkıyor.

Şu anki tabloda 4.'lük FT için challenging bir hedef. Ulaşırsa kendi çapında başarılıdır.

Yorum

• Onana'dan Okay'a > Okay'dan Onana'ya > Onana'dan Baniya'ya > Baniya'dan Onana'ya > Onana'dan tekrar Okay'a diye uzar gider futbol anlayışı. Yazması bile insanı bıktırırken bizim hoca neredeyse 90 dakika bunu marifetmiş gibi izletti bize.

Hoca malesef 'kaos futbolu' teknik direktörü. Takımın doğru düzgün hücum şablonu yok. Şapkadan tavşan çıkarabilen 2-3 futbolcunun itelemesiyle sonuca gidebiliyor takım. Alanya'nın beraberlik golünden sonra yaşadığı panik ayrı bir acemilik. Yaptığı panik değişikliklerle takımı daha da bitirdi zaten. Soğuk kanlı olamadı. Kendi sahanda bu kadar baskı yiyemez bu takım. Büyük takımlar skoru aldıktan sonra anormal haller dışında frenlemez. Takımın orta sahayı geçme süresi ile İsrail uçaklarının İran'ı bombalayıp geri dönme süresi arasında fark yok neredeyse..

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Tam tersi hocanın şablonu var ve en büyük düşmanı da o. İnatla onun dışına çıkmamaya çalışıyor. Fakat bu oyun mutlaka ona uygun oyuncular ile oynanır. Ve hep şu şekilde savunma yapılıyor: Hocaya istediği oyuncular alındığı zaman istediği oyunu oynatacak. Peki ya o gün işler istediğimiz gibi gitmezse nasıl bir dokunuş yapacak da işleri tersine çevirecek?

Hocadan hep bunu bekliyorum ama bir türlü o farklılığı denemiyor şablon aşkı yüzünden. Yedek kulübesi çok kötü diyoruz ama yedek kulübesinde olanı da doğru kullanmıyoruz. Hatta bütün değişiklikler içerisinde bir tek arifi mantıklı bulabilirim. Orta falan açma gayesi varsa diye. Onun dışında her değişikliği fecaat.

Bütün bu fikrin üzerine hocanın kendi maçlarını izledikten sonra hiç hata bulmamış olma ihtimali beni Tam da bu yüzden düşündürüyor. Umarım en kısa zamanda bu inadından vazgeçer.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• En son yine arif önüne mustafa hamlesinde eleştirmiştim yine aynı hamlede daha beter eleştiriyim o tandemde ne gördün de oynatıyosun ne zaman bu işi yapsan başımıza bişeyler geliyor. Adamlar da cesaretlendi ailecek geldi.

Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• kendisiyle devam edilirse ilk 6'da bitirmesi zor. kolay maçları onana sayesinde kazanıp, zor maçların hepsinde puan kaybedecek.

Yorum

• Genç futbolculara şans verdiği için kendisini desteklemiş ve hatta olumlu bir çok mesaj yazmış birisiyim ama bugün TRABZONSPOR-ALANYASPOR MAÇINI CANLI SEYREDİNCE kendisinin hamlelerini görünce fikrim bir hayli değişti.

Hatalar üstüne hatalar yaptı. Oyunu açan tek futbolcu Oulai idi ve tam kıvamına gelip orta sahadan topu karşı tarafın ceza sahasına soktuktan sonra onu oyundan aldı, değişiklik yaptı. taraftar aşırı tepki gösterince içeri girmek durumunda kaldı.
                    Bir teknik direktör olarak kararlarını 2-3 kez düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç bir etkisi yoktu maçta. Oulai değiştirmek nedir, üstüne üstlük muçi oyuna sokmak nedir? Felipe augusto çok erken oyundan aldı... Maç yönetimi ve takım yönetimi rezaletti Defans tandemi olarak okay olayına bir şey diyemiyorum. Salih kenarda bekliyorken onunla devam etmesi... Okay'ın yaptığı hatalara bu taraftar nasıl tolere etsin bu adam genç oyuncu mu bunu bile düşünmüyor.
                    Kendisi maç yönetimi ve değişiklik konusunda çok kötü bir performans gösterdi.
                    Maçta tek iyi yaptığı şey olaigbe azimli olması için itmesi ve tepki göstermesiydi.
                    Kısacası taraftarı tribüne isteyip üstüne üstlük hatalar yaparak taraftarı staddan soğutan hocadır eğer taraftarı o tribüne istiyorsan teknik direktörlük becerisini daha net göstereceksin bu oulai maçtan çıkartıp felipe çok erken dakika da maçtan alarak olmaz. FATİH TEKKE!
                    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Kendi sahanda bu kadar ezik futbolu senden başka hoca yaşamamıştır herhalde. Gelişmeden bahsediyorsun seninle bırak gelişim bir arpa yol yürümez. Her hafta yaptığın değişiklikler de oynattığın oyun da rezil ötesi. Hele maç sonu açıklamaların her şeyi biliyormuş, en dürüst hocaymış gibi takılmaların saçma saçma konuşmaların zaten rezalet ötesi. Git Allah aşkına git ya . Senin çalıştırdığın takımda kimse performansını yükseltemez. Bakın görün Olai bile 2 hafta sonra küfür yer. Kalenin dibinde pas yaptırmak taktik mi oldu Allah aşkına. Geldiğin günden beri ne verdin şu takıma ya.. Trabzon sana 2 gömlek büyük Hala hoca sanıyorsun kendini ya
                      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• seninle bırak 4. lük 6.lık bile başarı sayılır
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Şansa ve oyuncu beceriklerle aldığımı puanla hala takim da. Takima 1 gram.katki vermiyor her oyuncu degistirmeleri rezalet.muci ni al.defol git.galip geldigimiz maclarda dedim yine diyorum sen td falan degil egosunu tatmin eden birisi
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sene sonu ilk 4’e giremezsen gelişmeyi görürsün.

Yorum

• çok acı bir gerçek var ki trabzonspor küçük maçların takımıdır. ligin orta ve alt sıralarındaki takımlarını yenip istatistik kasıyoruz başka bir şey yok. kadro yetersiz, yedeklerimiz samsun ve beşiktaş'ta bile kadroya giremez. devre arası transfer yapılmazsa avrupa kupalarına gitmek mucizelere kalır. umarım yönetim ve hoca bunun farkındadır. bu kadro ile bu lig bitmez.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor'un hocalığını yapacak çapın yok kusura bakma. Muçi'ni de kefil olduğun Bouchari'ni de al git hoca güzel güzel ayrılalım.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim