Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam şu değişiklikleri zamanında yap gözünü seveyim.

Yorum

• maçtan saatler önce yazdığım gibi oldu. beraberlik yeter. değişiklikler dışında her şey iyiydi.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocanın en kötü yanı değişiklikleri. Visca Olaigbe ne güne duruyor adamlar tek kaleye dönmüş yapmamız gereken tek şey kontraydı
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk geldiğinde tek şeyden emindim; Trabzonspor yenilse de kesin mücadele eder en azından teknik ekip kötü durumları kendine dert eder. Yedek kulübesinde Mustafa sarp,Orhan ak gibi İstanbul yalakaları olacağına Fatih Tekke olsun en azından niyetinden şüphe etmeyiz dedim.

Yorum

• Lig başladığından beri değişiklikleri hep kötü. Takım bir anda çorbaya dönüyor.

Oyunu okuyamıyor 2. bir planı yok sanki

Ama kör topal iyi gidiyoruz.
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Sırf beğeniyorum ben aldırdım dedin diye Muçi denen faydasızı oynatmak zorunda değilsin. Yoksa hiçbir akıl, mantık, mentalite,teknik ve taktik anlayışı Muçi'yi 80 dk. sahada tutamaz.

Yorum

• ahh be hocam dünkü alacağımız maçı berabere bitirdin...Muçi denen adamı 80 dk sahada tutmak nedir...al oraya olaigbe veya visçayı çok daha faydasını görür topu ileri taşırdık..Neyse sağlık olsun..

Yorum

• Kurt hoca olsa viscayi alır fişi çekerdi Ersun bile bu takımı yendi deplasmanda.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sırf beğeniyorum ben aldırdım dedin diye Muçi denen faydasızı oynatmak zorunda değilsin. Yoksa hiçbir akıl, mantık, mentalite,teknik ve taktik anlayışı Muçi'yi 80 dk. sahada tutamaz.
                    Bu inadı yüzünden şampiyonluk gidecek. Şenol hoca da 96 da hücum oynatarak şampiyonluğu kaybettirdi defans yapsak beraberlik bizi şampiyon ediyordu.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu inadı yüzünden şampiyonluk gidecek. Şenol hoca da 96 da hücum oynatarak şampiyonluğu kaybettirdi defans yapsak beraberlik bizi şampiyon ediyordu.
                      Bu inadı yüzünden şampiyonluk mu gidecek . Şaka mı yapıyorsunuz. Biz sampiyonlugun hangi ara ana adayı olduk. GS ve FB kadrolarından , harcamalarından haberiniz yok galiba. Bizim 10 katimiz maliyetlerle biz sampiyonluk adayiyiz diyorsunuz. Ve f. Tekke inadi yüzünden şampiyonluk gidiyor .değişik bir bakış açısı.
                      Bjknin düştüğü hale iyi bakın. Bize göre enaz 3 kat fazla harcadı ama ligden koptu gitti. Ama f.tekke inadı.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurt hoca olsa viscayi alır fişi çekerdi Ersun bile bu takımı yendi deplasmanda.
                        Visca nın bundan haberi var mı herifin koşacak dermanı kalmadı daha.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yazıklar olsun gs gibi bir rakibe deplasmanda 3 atamıyorsan senden hoca moca olmaz

Yorum

• Hocam, ikinci dalga desteği de hak ettin. Seninleyim.
                            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu inadı yüzünden şampiyonluk mu gidecek . Şaka mı yapıyorsunuz. Biz sampiyonlugun hangi ara ana adayı olduk. GS ve FB kadrolarından , harcamalarından haberiniz yok galiba. Bizim 10 katimiz maliyetlerle biz sampiyonluk adayiyiz diyorsunuz. Ve f. Tekke inadi yüzünden şampiyonluk gidiyor .değişik bir bakış açısı.
                              Bjknin düştüğü hale iyi bakın. Bize göre enaz 3 kat fazla harcadı ama ligden koptu gitti. Ama f.tekke inadı.
                              Kimse şampiyonluk beklemiyor Fatih Tekke'den,bu sezon ve büyük ihtimalle gelecek sezon da takımın başında olacak.Peki bu inadın amacı ne?Gs maçında Muçi'nin sahada bize bir faydasını gördünüz mü,ofansif olarak bir katkısı olmadığı gib Sane'nin de geldiği günden beri en etkili maçını çıkardığını düşünürsek beke yardıma da gelmiyor.

Fatih Tekke'nin bu inadı kime,kendi istediği için mi Muçi torpili,4 oyuncu değişiklik hakkını kullanıp,Oleigbe'yi almamak için 5.değişiklik hakkını kullanmamak neyle açıklanabilir?
                              Bouechari'yi hazır olmadan sahaya sürmenin mantığı nedir,kefil olduk rezil olkmayalım mı?Peki Okay hamlesinin bize ne faydası oldu?

Kimse kusura bakmasın ama futbolcular sayesinde alınmış bir puan,Abdullah Avcı'yı futbolcular şampiyon yaptı,onun bir faydası olmadı diyen kafalar bir maçlık bu yoruma alınmaz sanırım,değil mi?

Fatih Tekke ile kim hangi hayali kuruyorsa kursun ama dünkü maça Muçi İle başlayıp,onun döküldüğünü gördüğü halde ve maç bas bas Oleigbe'yi çağırdığı halde onu oyuna almayan,oyunu okuyamayan birinde benim fazla bir beklentim yok.
                              • Memento mori

Yorum

• bu takım aylar öncesinde ligden küme düşen hatay'a trabzon'da yenildi hoca değişikliğine gitti. o günden beri resmi maçlarda kaç mağlubiyetimiz var açın bakın. nereden nereye geldik. hakikaten dibe vurmuş takımı alıp yarışa soktu. kendisini eleştiren atıp tutan herkes çok fena patladı bende dahil.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim