Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Penaltıya bence penaltı değil demek nedir ya? Hocam yapma ya. Doğrarlar seni sen böyle konuşursan..

Genel olarak: Samimisin evet, düşündüğün herşeyi söylüyorsun anladım. Ama bence profesyonelikte bu olmaz, herşey heryerde söylenmez.
    En son MA291 tarafından düzenlendi; 27.09.2025, 22:58.

Yorum

• Onuachu'ya bundan sonra uçan tekme yemediği sürece kolay kolay faul çalınmaz.

Müsebbibi de sensin sonra burnuma kötü kokular geliyor diye sızlanma

Yorum

• mobbinge devam...

Yorum

• fatih tekke iyi bir insan olabilir, adam gibi adam olabilir, çok büyük trabzonsporlu'da olabilir hepsine eyvallah ama kendisinden asla süper lig teknik direktörü olamaz. bu seviyelerin hocası değil. yaptığı açıklamalar falan inanılmaz amatör ve türk futbolunun gerçekliğinden uzak.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onuachu'ya bundan sonra uçan tekme yemediği sürece kolay kolay faul çalınmaz.

Müsebbibi de sensin sonra burnuma kötü kokular geliyor diye sızlanma
            Aklı sıra delikanlılık yaptı bu kadar orostopulluğun olduğu bir ligde.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İnanılmaz kötü açıklamalar yapıyor.

Onauchu'nun yüzüne nasıl bakacaksın hocam? Adam güçlü diye ona yapılan müdahaleler hafif görünüyor. Bu da bize dezavantaj oluyor diyeceğin yerde bütün İstanbul basınına algı malzemesi veriyorsun. Bak bakalım bundan sonra Onauchu'ya nasıl müdahaleler gelecek.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Fatih Hoca, arkasında durmamıza müsaade etmiyor. Suları durdursun dedikçe, saçmasapan çıkışlar yapıyor. Dikkat çekmeye çalışan bebek gibi... Hani Burak Yılmaz, Bjk'de bir maçtan sonra, devre arasında soyunma odasındaki kavgayı anlatmıştı... Acemilikti. Aradan geçen sürede Burak'ın demeçlerindeki gelişimi gördük. Fatih Hoca bize ilk geldiği gün uçaktaki amcaları anlattı. Sonra Akyazı'daki ilk maçta, onu hasretle ve umutla bekleyen taraftara çattı. Bugün geldiği yer çok farklı değil. Şimdi de kendi oyuncularını eziyor.

Hadi saha dışını görmeyelim. Saha içinde bir doğruyu hemen iki yanlışla götürüyor. Pamuk ipliğine bağlı olduğunun farkında değil galiba. 2029'a kadarki kontrata güveniyor olabilir. İnsanlar soğukkanlı şekilde başkan ve yönetime bilenmişken, fedailiğe soyunup kendini yaktırmak istiyor.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.09.2025, 23:32.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Maç sonrası açıklamalardan da anlaşılacağı üzere Trabzonspor kapasitesinin bilişsel olarak çok altında.

Kabak gibi penaltı için izlemeden yorum yapıyorsun. Kulubü de oyuncuyu da zora sokuyorsun.

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Bence kullandığımız penaltı, penaltı değil, yardımcı hakeme bunu söyledim, daha izlemedim henüz’

61saat

Bu nasıl açıklama sen kafayı mı yedin bir teknik direktör takimi aleyhine böyle açıklama yapamaz!!!!

Kulubu cok zor duruma düşürecek ahmak ahmak aciklamalar yapiyor yonetici mi baskan mi uyarır bilmiyorum birisi şu safı uyarsın, yeter artik be adam.

Yuzde yuz penalti olan pozisyona penalti degil diyor üstüne de pozisyonu izlemedim diyor. Normal zekaya sahip birinin yapacagi açıklama degil. Utanç verici.

Ertugrul Dogan in yerinde olsam telefon açıp ağır laflar ederdim, kaldıramazsa da istifa et derdim.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yukarıda yazan açıklama doğruysa derhal bırak bu işi başka işlere yönel
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fatih tekke penalti aciklamasindan sonra kovulmali nasil pem degil ya kafayi yemis defol git
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bence fatıhe kızma sebebımız yapılmayan transferler ve dandık oyunculara onay vermesı mevzu bu

asıl sebep transfer sezonu bos gectıgı ıcın yonetıme artı fatıhe yonlenen elestırıler bu yonde

hocalıgının yetersızlıgını golgeleyen transfer polıtıkamız abı

o yuzden kırgınız bence

hanı sey dese keske ya ben cok kalıtelı oyuncular ıstedım almadılar.. zarar gelmesın dıye sustum abı de barı.

dese yanında olcaz fatıhın.

demek kendısı de ıstemedı dıye dusunmeye basladık artık
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.09.2025, 23:53.

Yorum

• İstifa et

Yorum

• Son 10 yılda ilk 7 hafta itibariyle en çok puan topladığımız ikinci sezon oluyor. Birinci sezon da şampiyon olduğumuz sene, 1 puan fark var.

Son üç haftada hakem sebebiyle puan kaybetmeseydik, şampiyon olduğumuz sezonu da geçecektik. Takım daha yeni yeni toparlanıyor, yeni transferler takıma katılıyor. Oyun olarak da iyileşiyoruz. Şahsi görüşüm, bu takımın daha iyi noktalara gelecek. Milli takım sonrası Bouchouari'yi de takıma katacağız.

Muçi yanlış transfer, daha iyi bir 10 numara alınmalıydı. Sol kanada aldığımız Olaigbe hala soru işareti. Savunmada iyi diyebileceğimiz bir yedek oyuncu yok. Bunlara rağmen iyi yoldayız. Bu sezon yeniden yapılanma sezonu, bu unutulmamalı.

Sezon Puan Teknik Direktor
                              2025/26 14 Fatih Tekke
                              2024/25 8 Avcı/Güneş
                              2023/24 12 Nenad Bjelica
                              2022/23 13 Abdullah Avcı
                              2021/22 15 Abdullah Avcı
                              2020/21 5 Eddie Newton
                              2019/20 12 Ünal Karaman
                              2018/19 10 Ünal Karaman
                              2017/18 9 Ersun Yanal
                              2016/17 7 Ersun Yanal
                              En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 01:08.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Macin icine etmeyi basaramadin, bitince mi ettin. Bir defol git Allah askina

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim