İstifa et hemen bu gece ve yönetimin bütün pisliklerini gün yüzüne çıkaracak bir açıklamayla istifa et.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Düne kadar tüm transfer açıklamalarında yönetime kalkan oldun. Şimdi en sağlam adamını sattılar. Artık tepkini gösterip istifa edersin herhalde. Ha yok Trabzonspor teknik direktörlük koltuğu tatlı gelip bu yönetimle devam edeceksen futbolcu Fatih Tekke ile teknik direktör Fatih hoca farklı kişilermiş der geçeriz.
Yorum
-
Hocam, önünde tarihi bir fırsat var. İç cepheyi toptan tahkim edip, koltuğunu da sağlama alırsın. Liderlik etme zamanıdır.
Kulüp marifetiyle bir basın toplantısı düzenleyip, tavizsiz ve katı bir konuşma yaparak gözdağı ver. Burası ayran gönüllülerin yeri değil de. Bizimle yol yürümek istemeyen kimseye mecbur değiliz de. Hem taraftarın dağınık öfkesini, enerjisini tekrar takımın etrafında toparla hem de bu krizden bir fırsat, bir sinerji yarat. Bu belki seni şampiyon yapmaz ama çok güzel bir hikayenin girizgâhı olur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hocam, üzgünüm ama sanırım 2-3 haftan kaldı. Transfer belirsizlikleri derken uğurcanın gidişi ve yönetimin yapacağı alakasız transferler sende başka çare bırakmayacak. Yolun sonu karanlık.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Fatih hocam, yalvarıyorum transfer işlerine el at, tepkini koy. Ortalıkta Konuşulan isimlerden daha iyileri zaten takımında. Yönetimin kötü niyetli kişilerin güdümüne girmiş olması korkutuyor.
Bunu koltuğunu kaybetmemek için değil - ki zaten öyle kaygın asla olmaz-Trabzonspor'un geleceği için yap.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
[QUOTE=chener;n11378338]Hocam, üzgünüm ama sanırım 2-3 haftan kaldı. Transfer belirsizlikleri derken uğurcanın gidişi ve yönetimin yapacağı alakasız transferler sende başka çare bırakmayacak. Yolun sonu karanlık.
Artık gelen hoca kolay kolay gitmez 5,incirliğe herkes razı çıtayı iyice düşürdük
Yorum
-
Yaw hoca sen niye tarihimizin en rezil başkanını savunmaya çalışıyorsun
Senin işin mıdır baskani savunmak
3 haftada seni kurban edecek sen gecmissin arkasına başkan savunuyorsun
Yorum
-
Kimse senden asarım, keserim, boğazınıza takılırım tarzı cümleler kurmanı beklemiyor. "Şu, şu, şu bölgelere transfer ihtiyacımız var. Oyuncu alınmasını bekliyorum." de geç karşıya. Niye her konuşmanda tüm vücudunla yönetime siper oluyorsun anlamadım ki?
Ayrıca sakat olduğunu bildiğin oyuncuya 4M€ verdirip riski ben alıyorum diyemezsin. Trabzonspor her kuruşunu kendi parası gibi koruyacak diye düşündüğümüz Fatih Tekke bunu yapmamalıydı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum