Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam puan kaybı sana yazmaz, kulübeni o halde bırakan yönetime yazar.

Ama merak ettiğim, dün akşam yüz yüze olsak sorardım dediğim bir şey var: Biz niye son 15 dakikayı Sikan kanatta oynarken en uçta Ozan Tufan'la tamamladık?

Ayrıca hocam belli ki U19'dan kimseyi oynatmayacaksın. Bırak adamları oynayacakları bir takıma gitsinler.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Teknik direktör elindeki malzemeden en iyi yemeği yapmaya çalışan bir aşçıdır. Bizimkinin çorbadan başka bir yemek yaptığını göremedik henüz.

Yorum

• 2. Yarilarda takimi hep bozuyor, oyuncuları yanlis mevkilere koyuyor ve kontrol tamamen rakibe geçiyor. Ve bazi oyunculara fazla şans veriyor, vazgecmiyor.

Ozan Tufan in yarim saat 10 pozisyonunda oynayip topa sadece 4 defa dokunarak terlemeden maç bitirmesini nasil yorumlar?

1 tane gazeteci şu Ozan Tufan konusunu sordu mu? Madem 10 lazim, Cham ı niye yollatti da Ozan i oynatip 2 puan kaybettirdi? Sorsun birileri de öğrenelim.

Nedir bu Ozan Tufan sevdası, menajeriyle mi dostsun Tekke hocam, hayirdir?
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ister şampiyon ol ister cl ye git şu oyunla bende kredin bitti...Biraz cesur olun korkak top oynanmaz... Bu takım hami gibi sana da büyük geldi.Bize kendi evimizde bok gibi kapanan değil hayvan gibi cesur bir oyunla atak oynayan oyuncu ve oynatan teknik adam lazım....Gerçekten sıradan bir anadolu takımından bile kötü yönetiliyoruz..

Yorum

• Çok sever sayarız fakat Hocalık başka bir meziyet... İyi sinyaller verilmiyor malesef. Hatadan da dönülmüyor , bir inattır gidiyor. Bakalım sonumuz hayrolsun. Yönetime karşı dik durabilseydi sonrasında bir başarıdan söz edebilirdik ama yapısına uymayan davranışlar sergiliyor , onu da anlıyorum Trabzonspor'un başına gelmiş bu fırsatı tepmek istemiyor ama yönetime karşı dik duramayışı hanesine eksi yazacak sürekli.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Orta saha bu kadar çöp iken U-19'dan Salih ve Boran hiç bir kadro da kendine yer bulamaz
              Ozan bu kişilerden fazlalığı nedir
              Neyi saha da başarıyor Ozan beyfendi
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• 4 haftada 10 puan gayet iyi bu başarı tamamen sana yazar hocam. Belli bölümlerde özellikle maçların ilk yarısında çok iyiyiz ancak ikinci yarı hem fizik olarak tükenince hemde yedek kulübesinden yeteri kadar destek sağlanmayınca bayağı düşüyoruz oyundan. Yeni gelecek transferler ile bu sorunda ortadan kalkacak inşallah.

Yorum

• İstediğin oyun Onuachu ile oynanmaz. Prime Petkovic veya Eldor Shomuradov ile oynanır

Yorum

• Onuachuya bu verdiğin görevden vazgeç hocam.adama 30 yaşından sonra yeni bir misyonmu yükleyeceksin.zaten bu tempoda 3-5 maça sakatlanır.
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Onuachu, Tekke'nin diğer takımlarında gördüğüm oyuna uygun forvet değildi zaten. Ucube bir rol veriyorsun ona hocam.

Yorum

• Ben bu adamın kendini geliştirmek adına herhangi bir çabasının, çalışmasının, araştırmasının olduğunu düşünmüyorum.

Biz cocukken 90'lı yıllar futbol okulu adı altında mahalle halı sahalarında yazları kurslar açarlardı. Belli bir aylık ücret öder söz de futbol ogrenmeye gonderirdiniz cocugunuzu. O sözüm ona "futbol okullarında" futbol ile alakası, kahvede maç izlemekten öteye gitmemiş göbekli amcalar, eşofmanı üzerine çeker sizin başınızı beklerdi sadece.

Ben Tekke'ye baktıgımda bunu görüyorum. Yardımcı adı altında yanında çalıştırdıklarına baktığımda da bunu görüyorum. 3 sene de geçse 33 sene de geçse bir arpa boyu yol alamaz gibi geliyor bana.

Yorum

• Bu kadar leş gibi kadroya rağmen Arda-Boran-Salih gibi oyunculardan birini bile takıma monte edemeyen adamdan hoca olmaz.!

Yorum

• Nwaekemeyi sonuna kadar denedin patladı, Viscayı denedin patladı, Ozanı denedin patladı, umarım aklın başına gelmiştir, ha gelmediyse sen bilirsin.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu nasıl açıklama? seni savunalım diyoruz her seferine farklı bir rezilliğe imza atıyorsun.

samsun ve rize maçları ne ara derbi oldu trabzonspor camiası için.

sen bunu dersen rakip cesaret alıp ezeli rakip gibi davranmaya başlar.

bu maçlara derbi diyorsan gs,fb,bjk maçları derbi olmaktan çıkmış demektir.

trabzonspor'un marka olamamasının, büyümemesinin en büyük nedenlerinden birisi bu zihniyettir.

sen samsunla rizeyle orduyla giresunla derbi oynamaya devam et.
                              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 18:29.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fatih Sultan Tekke.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim