Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamlar ironi, mizah yapiyorlar. Zaytung da hani gundemdeki olaylari elestirmek icin bu sekilde dalga gecici haber yaziyordular. Yani tweette mevcut yonetim ve hocayi bu sekilde dalgasina birseyler yazarak elestirmek istemisler. Yoksa tweetteki yaziyi millet ciddiye alsin diye yazmadilar.
    Tört tört igi vardı bi ara, instada sayfaları var, en son 2022'de mi ne paylaşım yapmışlardı,, bunlar bence onların devâmı 99%
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Vasata tamah etmek zorunda değilim. Benim sabrım bu kadar.
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Tek kelime ile fiyasko iki kelime ile hayal kırıklığı . Teknik taktik bilgisi yok bence sadece gazla bişeyler yapmaya uğraşıyor gibi ama o gazıda verebilmen için arkanda koca bir kariyer olması lazım
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Ne yapacağız seninle hocam....İtibarını zedelemene gerek yok.

Yorum

• Basın toplantısında başkanı güzelleme seansları başlamış. Çalıştığı en iyi başkanmış teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Sorsan Trabzonsporlu işte...

Tarihin en kötü başkanına ben Trabzonsprluyum diyen hiç kimse şöyle iyidir böyle iyidir diye tek kelime edemez.

Yorum

• Kasımı göremez görsün ilelebet bırakıyorum bu takımı ve futbol da konuşmam.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basın toplantısında başkanı güzelleme seansları başlamış. Çalıştığı en iyi başkanmış teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Sorsan Trabzonsporlu işte...

Tarihin en kötü başkanına ben Trabzonsprluyum diyen hiç kimse şöyle iyidir böyle iyidir diye tek kelime edemez.
                Maalesef aynı fikirdeyim... u19 takımının erto tezâhüratlarından belliydi ztn seansların başladığı... u19 hocası da güzelleme yapıyordu...
                Güzelleme yapan yapana
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• arkadaslar, insanlarin trabzonsporlulugunu tartismayi lutfen birakin artik...sizin sevmediginiz sekilde hareket etmesi, sizin istediginz sekilde hareket ediyor olmasi onlari ne buyuk trabzonsporlu yapar nede kucultur. elestiri citasini bu kadar dusurmenin anlami yok. siz trabzonspor efsanesi olmus bir insanin trabzonsporlulugunu tartisirsaniz geriye ne camia kalir ne klup kalir; mezarliklarda iki uc kisi ile buyukluk taslarsiniz...

kulubumuzun sorunu; bu klubu siyasi baski ve santajla ele gecirmis bir gruptur. bunun uzerine bu kulup icin bazi sartlarda altinda birseyler yapmaya calsian insanlara direkt ve dolayli yoldan da bu guce karsi ses soylemek ile ne elde edebilirsiniz?

klubu rehin alan bu yapiya ses etmeyen trabzonspor kendisine buyuk falan demesin...
                  ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar, insanlarin trabzonsporlulugunu tartismayi lutfen birakin artik...sizin sevmediginiz sekilde hareket etmesi, sizin istediginz sekilde hareket ediyor olmasi onlari ne buyuk trabzonsporlu yapar nede kucultur. elestiri citasini bu kadar dusurmenin anlami yok. siz trabzonspor efsanesi olmus bir insanin trabzonsporlulugunu tartisirsaniz geriye ne camia kalir ne klup kalir; mezarliklarda iki uc kisi ile buyukluk taslarsiniz...

kulubumuzun sorunu; bu klubu siyasi baski ve santajla ele gecirmis bir gruptur. bunun uzerine bu kulup icin bazi sartlarda altinda birseyler yapmaya calsian insanlara direkt ve dolayli yoldan da bu guce karsi ses soylemek ile ne elde edebilirsiniz?

klubu rehin alan bu yapiya ses etmeyen trabzonspor kendisine buyuk falan demesin...
                    Hocam biz de aynı şeyi söylüyoruz. Başımıza ki başkan sıfatlı adamın başkan olmadıgını,bu kara düzenin bir piyonu oldugunu benim 11 yaşında ki oglumda biliyor görüyor zaten. Hiçbir menfaati olmayan,sadece takımı seven bir Trabzonsporlu bu başkana iyi diyebilir mi ? Ben demem siz diyebiliyormusunuz ?

Fatih Tekke niye diyor ? Çık basın toplantını yap maçını yorumla geç git neden başkan yağlaması yapıyorsun bu Trabzonspor taraftarının gözünün içine baka baka ? Akli melekeleri yerinde olarak bunu yapıyorsa buna yanlış demenin neresi abes? Hayır zorla söylettiriyorlarsa nerede Fatih Tekke duruşu ?

Ondan bir once o koltukta oturanda bizim efsanemizdi sonuç ne oldu? Çünkü o efsanemizde geldiği gunden gittiği gune kadar sürekli başkan övücülüğü yapıyordu. Peki ne yaptılar cocugun eline oyuncagını verip git sen şu köşede oyna der gibi afaroz ettiler. O da ne yapsın kendini Futbol direktörü falan sanıp takılıyor işte. Fatih Tekke'nin önünde böyle bir örnek varken hala çıkıp hiç gereği yokken bunu yapmasının mantıklı bir açıklamasını ben bulamıyorum kendisine de yakıştıramıyorum olay budur.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maalesef aynı fikirdeyim... u19 takımının erto tezâhüratlarından belliydi ztn seansların başladığı... u19 hocası da güzelleme yapıyordu...
                      Güzelleme yapan yapana
                      Ben de Ertuğrul başkancıyım. Yedirmeyiz Başkan'ınımı!
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• 2006 yilinda esinin arabasi kursunlandiginda kulup kendisine izin vermesine ragmen izni kullanmadi ve 2 gun sonraydi galiba 4-2 kazandigimiz Ankaragucu macina cikip 2 gol atmisti. O sezon sonunda takimdan ayrilmak istemiyordu en fazla kiralik gidip gelmek istiyordu ve futbolu da Trabzonsporda birakmak istiyordu. Ama yonetim parayi tercih edip onu Zenite satmisti. 2010 yazinda Trabzonspor kendisini istemeyince Besiktasa imza atmisti ve imza toreninde ben Trabzonsporluyum diye acik acik soylemisti.

Lutfen elestiri yaparken daha sakince birseyler yazalim. Kendisi hepimiz gibi herkes gibi gercek Trabzonsporlu. Kendi degerlerimizi bu sekilde hic etmeyelim. Zaten basarisiz olursa adam kendi istifa eder alir ceketini sessizce gider.

Yorum

• Erzurum'da kamp mı olur Allah aşkına. Madem öyle mis gibi tertemiz yaylalarımız var Trabzonspor'a 10 dönüm tahsis edelim güzel tesis kurun orda yaz kampları yapılsın. Önümüzdeki sezonun bahanesi hazır Erzurum'da kamp yaptık pişman olduk cart curt. Yazın bir kenara.

Yorum

• Lig bitmiş, düşen belli, çıkan belli, şampiyon belli. Biz son maçta okay-ludsram-ozan üçlüsünü izliyoruz orta sahada. Söylenecek laf yok. Trabzonspor hocalığı Fatih'e 3 numara büyük gelmiş.

Yorum

• Dışarıda başarılı işler yaptığı için bu koltuğa getirildiğini düşündüğü gibi ciddi ciddi geldikten sonra matah işler başardığına da inanıyor. Bu iki büyük yanılgıdan uyandırılmalı.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lig bitmiş, düşen belli, çıkan belli, şampiyon belli. Biz son maçta okay-ludsram-ozan üçlüsünü izliyoruz orta sahada. Söylenecek laf yok. Trabzonspor hocalığı Fatih'e 3 numara büyük gelmiş.
                                Önde son maçına çıkan Banza.

Senin de son maçın olur inşallah Tekke.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X