İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Cihan i üçlü stoper soluna koyup Zubkov'u sol çizgiye çek, 10 oyuncusu Cham sağ kanatta, Visca 10 da, Waka forvet, Okay 8, Lundstram ve Ozan futbol literatüründe isimlendirilmemis değişik yerlerde, 6 oyuncusu Salih stoperde, sol kanat Dragus forvette, asıl forvet 80 den sonra oyunda.
Bunları yazmak için girdim. Bu nedir la? Bu neydi ne izledik biz? Kim nerde kim hangi mevki niye neden, hangi gerekçeyle? Napıyorsun birader sen?
Çocuk hayatında ilk defa Trabzonspor formasıyla maça başlayacak stopere koymuşsun. Yanında da Okay var. Lan hangi akıl bu? O sırada yedeğinde stoper Serdar Saatçi, neredeyse 1 sezon stoper oynatılmış Mendy var. Sahada ise geçen hafta stoper oynattığın Lundstram ortasahada???
Arif niye oyundan çıktı şu dizilimde performansı da iyiyken?
Cihan nerede oynadı hangi mevkide?
Nwaka öldü mq öldü 3 gün önce bile yoktu sahada bugün 90 dakka oyundan almadın.
Cham niye sağda?
Neye istinaden geride olan takım forvetsiz sahada dolandı?
Sikan sana ne yaptı?
Lan hadi birini mantıklı açıkladın. Hadi dedin Salih sırtı dönük oynamasın istedim. Okey dedik. Hadi dedin Arif sakatlık yaşadı elimde solbek yoktu Cihanı çektim. Hadi dedin Cham'ı bir de orada göreyim. Hadi dedin Nwaka sahada kalmalıydı tecrübesine ihtiyacımız vardı. Da birader hadi bunlara inandık da hala cevap vermen gereken onlarca saçma hareketin tercihin var.
Hayır ortada bir performans olur deriz ki Hoca heralde var bir bildiği. La geldiğin Başakşehir maçını staddan izledim rezalet bir başlangıçtı galibiyete rağmen. Bugün kaç hafta geçti şu Bodrum'a karşı ortada olan saçmalıklara rezalete bak.
Valla futbolcu olarak efsanemdir. 1 numaradır. Yeri çok özeldir. Ama bu herif futbolcuyken de karakteri zor, ayarsız, sosyal açıdan sıkıntılı bir kişilikti. Tarikatler, mafyalar, bomboş yersiz atarlar giderler. Bunlar yüzden yeteneğinin hakettiği noktaya gelemedi. Çok daha ötesine taşıyabilirdi kendini.
Bugün yaş itibariyle daha olgunlaşmış birini görmeyi istiyor insan ama şu tercihler baştan aşağı fiyasko ve aynı ayarsızlığın ve kalitesizliğin birebir devamı niteliğinde.
Ertuğrul varken gitmesin. Ertuğrul'la beraber gitsin. Ne birine, ne öbürüne güvenilip de yola çıkılmaz.
Başarı makul, akılcı, rasyonel insanlarla gelir. Bu ikisi de evlerden ırak bu konularda.
Yorum