Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cihan i üçlü stoper soluna koyup Zubkov'u sol çizgiye çek, 10 oyuncusu Cham sağ kanatta, Visca 10 da, Waka forvet, Okay 8, Lundstram ve Ozan futbol literatüründe isimlendirilmemis değişik yerlerde, 6 oyuncusu Salih stoperde, sol kanat Dragus forvette, asıl forvet 80 den sonra oyunda vs vs vs

Psikolojik sorunları için hastaneye gitsin, Süper Lig seviyesinde bu kadar saçmalayan adama 100m euro transfer bütçesi versen ilk 4 e bile giremeyecek kadro kurar. Adam geleli kaç hafta oldu 442, 433, 4231, 352 ne halt oynattığı belli değil karman çorman bir şey izliyoruz.

Rıza Calimbay mesela 4231 oynatıyordu, Ünal hoca 4231, 433 ikisini de güzel oynattı. Avcı da bu iki sistemle oynattı. Tekke nin sistemi falan yok iyi futbolcuydu ama antrenörlükle alakası yokmuş onu çok net gösterdi.

Ertuğrul ne hallere düşürdün bizi ya.

Cihan i üçlü stoper soluna koyup Zubkov'u sol çizgiye çek, 10 oyuncusu Cham sağ kanatta, Visca 10 da, Waka forvet, Okay 8, Lundstram ve Ozan futbol literatüründe isimlendirilmemis değişik yerlerde, 6 oyuncusu Salih stoperde, sol kanat Dragus forvette, asıl forvet 80 den sonra oyunda.

Bunları yazmak için girdim. Bu nedir la? Bu neydi ne izledik biz? Kim nerde kim hangi mevki niye neden, hangi gerekçeyle? Napıyorsun birader sen?

Çocuk hayatında ilk defa Trabzonspor formasıyla maça başlayacak stopere koymuşsun. Yanında da Okay var. Lan hangi akıl bu? O sırada yedeğinde stoper Serdar Saatçi, neredeyse 1 sezon stoper oynatılmış Mendy var. Sahada ise geçen hafta stoper oynattığın Lundstram ortasahada???

Arif niye oyundan çıktı şu dizilimde performansı da iyiyken?

Cihan nerede oynadı hangi mevkide?

Nwaka öldü mq öldü 3 gün önce bile yoktu sahada bugün 90 dakka oyundan almadın.

Cham niye sağda?

Neye istinaden geride olan takım forvetsiz sahada dolandı?

Sikan sana ne yaptı?

Lan hadi birini mantıklı açıkladın. Hadi dedin Salih sırtı dönük oynamasın istedim. Okey dedik. Hadi dedin Arif sakatlık yaşadı elimde solbek yoktu Cihanı çektim. Hadi dedin Cham'ı bir de orada göreyim. Hadi dedin Nwaka sahada kalmalıydı tecrübesine ihtiyacımız vardı. Da birader hadi bunlara inandık da hala cevap vermen gereken onlarca saçma hareketin tercihin var.

Hayır ortada bir performans olur deriz ki Hoca heralde var bir bildiği. La geldiğin Başakşehir maçını staddan izledim rezalet bir başlangıçtı galibiyete rağmen. Bugün kaç hafta geçti şu Bodrum'a karşı ortada olan saçmalıklara rezalete bak.

Valla futbolcu olarak efsanemdir. 1 numaradır. Yeri çok özeldir. Ama bu herif futbolcuyken de karakteri zor, ayarsız, sosyal açıdan sıkıntılı bir kişilikti. Tarikatler, mafyalar, bomboş yersiz atarlar giderler. Bunlar yüzden yeteneğinin hakettiği noktaya gelemedi. Çok daha ötesine taşıyabilirdi kendini.

Bugün yaş itibariyle daha olgunlaşmış birini görmeyi istiyor insan ama şu tercihler baştan aşağı fiyasko ve aynı ayarsızlığın ve kalitesizliğin birebir devamı niteliğinde.

Ertuğrul varken gitmesin. Ertuğrul'la beraber gitsin. Ne birine, ne öbürüne güvenilip de yola çıkılmaz.

Başarı makul, akılcı, rasyonel insanlarla gelir. Bu ikisi de evlerden ırak bu konularda.
    En son must61 tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 04:27.
    #Dik oyna

Yorum

• Hocalık olarak kıyaslama yapabileceğimiz isim İstanbulspor'dan Osman Zeki Korkmaz'dir.

Ve hocalık olarak da Osman Zeki Korkmaz geldiği her donem Fatih Tekke'den çok daha başarılı olmuştur orada gördük ve izledik.

Futbolcu geçmişi ile hocalık olmuyor öyle olsa Maradona büyük hoca olurdu,

Daha fazla sevgi ve saygı kaybetmeden yeni sezonu harcamaya hiç gerek yok.

Hiçbir olumlu sinyal yok geldi geleli
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kıyaslama açısından son dönemlerde

Fatih Tekke 12 maç 1.75 puan ortalaması
        Şenol Güneş 26 maç 1.42 puan ortalaması
        Abdullah Avcı 44 maç 1.84 puan ortalaması
        Nenad Bjelica 16 maç 1.50 puan ortalaması

Bu tabloya göre henüz transfer dönemi görmemiş bir hocaya sabretmemiz gerekiyor. Takımı devraldığında evimizde deplasman galibiyeti olmayan ligin sondan ikincisi Hatay'a yenilip gelmişti. Takımın deplasman galibiyeti de yoktu.

Bir de bundan sonra değişirse teknik direktörden önce yönetim değişikliğine gitmeliyiz. Ortalama 20 maçla senede iki üç teknik direktörle başarı mümkün değil.
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Sorunun yalnızca Sikan özelinde olduğunu düşünmüyorum. Özellikle, ara transfer döneminde alınan oyuncularla genel olarak bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu kişisel bir şey değil bence. Sağda solda, "Ben daha ucuza bunlardan daha iyilerini aldırırdım" gibi laflar ettiğine dair şeyler söyleniyordu dün sosyal medyada. Olay doğruysa, Sikan'ı oynatmamaktan daha büyük bir ego sorunu var demektir. Yaz transfer dönemi Trabzonspor'un sonunu getirebilir bu anlayışla.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Futbolculuk dönemi dahil Tekke'yi bilenler büyük bir megaloman olduğunu bilirler. Onun haricinde ağzından çıkan herşey Mucip'in kopyası gibi.

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kıyaslama açısından son dönemlerde

Fatih Tekke 12 maç 1.75 puan ortalaması
              Şenol Güneş 26 maç 1.42 puan ortalaması
              Abdullah Avcı 44 maç 1.84 puan ortalaması
              Nenad Bjelica 16 maç 1.50 puan ortalaması

Bu tabloya göre henüz transfer dönemi görmemiş bir hocaya sabretmemiz gerekiyor. Takımı devraldığında evimizde deplasman galibiyeti olmayan ligin sondan ikincisi Hatay'a yenilip gelmişti. Takımın deplasman galibiyeti de yoktu.

Bir de bundan sonra değişirse teknik direktörden önce yönetim değişikliğine gitmeliyiz. Ortalama 20 maçla senede iki üç teknik direktörle başarı mümkün değil.
              S.gunes gelsin biraz futbol oynatsin deniyordu oda oynatmaya calisiyordu ama skor alamiyordu gs samsun hatay kayseri maclarinda en asagi 8 puanimiz gasp edildi

Yorum

• Bu tip maçları bitirmemiz lazım... F.Tekke
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• avci ve gunes''ten sonra gelmesi ve beceriksiz ne yapacagini bilmeyen ertugrul dogan'in hala baskan olmasi en buyuk sansi.takim oncesinde zaten skor alamadigi icin tekke'nin tum sacmaliklari arada kayniyor.yine aralarinda en iyi oynatan kisi senol gunes'ti.tekke avcı'nin son donem kotu bir kopyasi gibi.mac sonu aciklamalari tazminatli bir sekilde asagilanarak gonderilecek cinsten..gecmisin hatrina bu yapilmayip sadece gonderilirse o da iyi.
                  kibirli,egolu adamlari tutmayip defedeceksin.tekke futbolculuk doneminin ekmegini daha ne kadar yer bilmiyorum ama mevcut hali ile yeni sezonu pic edecegini soylemek cok yanlis olmaz.

artik tekke'den sonra yerli hoca olayi onumuzdeki 20 yil boyunca yasaklanmali.ulkemizdeki yerli hocaların cogu egitimsiz,gun yuzu gormemis genc yaslarinda buyuk paralar kazandiklari icin kendilerini dev aynasinda goren insanlar.bugun hicbir turk teknik direktorunun avrupa'ya gidememesinin nedeni budur.uefa kupasi alan terim disinda(ki o da sonradan sutlanarak geri geldi) kimsenin avrupa'da hocalik yapamamasi tesaduf degil.adamlar bu vasifsizlarin kof oldugunu goruyorlar.mesela uc sezondur gs'da sampiyon olan okan'i niye kimse almaya calismiyor.terim balonu neden arap liginde.gotu boklu yunanistan ligindende kovulmustu.tekke'de ayni hesap.buyuk topcu oldugu icin kendisini ayni zamanda buyuk hoca saniyor.umarim gecmisin hatrina etmedigimiz kufurleri duymadan gider cunku tekke'nin topculuguna buyuk saygimiz var..

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Umutlarımı tüketiyor gün geçtikçe

Yorum

• bu kadro ile kimse bir basari elde edemez
                        BordoMavi

Yorum

• kafasindaki oyun sablonu boyle herhalde. Istanbulsporda da boyle oynatiyordu.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 22.05.2025, 22:54.

Yorum

• başarılı olamayacak. ilk fırsatta bütün faturayı kendisine kesecekler. bu yönetimin niyetini halen daha anlayamayanlar ağır cahildir yada futboldan anlamıyordur. adamı takım iyi olduğu dönemlerde kulübe sokmadılar, belki de son 20 yılın en kötü döneminde apar topar göreve getirildi. tamamen art niyet.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bizim camiamız böyle en iyi sen biliyorsun. İlk geldin Fatih Sultan Tekke idin ortalarda Fatih Tekke kaldın şimdilerde ise Fatih olarak devam ediyorsun. Teknik direktör olarak Fatih Sultan Tekke olmak senin elinde merakla bekliyorum ve seni gerçekten karşılıksız, amasız seviyorum. En büyük korkum başarısız olman ve taraftarla aranın açılması. Sırf bu yüzden bile çok gönüllü olmadım sen gelirken.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim