Hocamın arkasındayım. Bu maç rotasyon yaptı. Bir aydır rotasyon yapıyor. Asıl hedef Samsun maçı. O maçta stratejik ve taktik açıdan daha yavaş oynayacağız. Cesaret bizi tanımlayan ilk kelime. Bir de hakemden kötü koku almazsa tamamdır bu iş. Taraftar da adam olsun, öyle stadyumu doldurup motivasyon bozmasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 20:52.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
-
mustafa sarp naalaka yaaİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah seni ıslah etsin. Fatih tekkeyi antepteki mustafa sarp ile takas eden zihniyetin ete kemiğe bürünmüş halisin. O yüzden senden bi yol olmaz
erhan namli'dir olsa olsa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Aynen bak hatırladım şimdiİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa sarp naalaka yaa
erhan namli'dir olsa olsa
Yorum
-
Kimse fatih hocadan iki ayda takımı arşa çıkarmasını, uçup kaçmasını beklemiyor. Türkiye kupası diye umutlandık o da olmadı. Forma adaleti, oyuncuları yerinde oynatması ve genç oyunculara şans vermesi. İstediklerimiz bunlar. Zaten aklı başında her hocanın yapması gereken işler. Her hafta ozan, okay, ludsram. Yeter be. Kanser ettin bizş hocaEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 21:32.
Yorum
-
5. olmak çok zor bir hedef değildi be hocam. Maalesef kenarda heyecan yaratacak duruş yerine ağır, yorgun, bıkkın ve ununu eleyip eleğini asmış bir yüz görüyorum. Yine de bu yıl için bir şey diyemiyorum ama seneye eline görece iyi kadrolar verilmezse muhtemelen son üç yılın tekrarını yaşarız. Futbolculara mental olarak dokunuş yapabileceğini düşünmüyorum. O ruh hali ve karakter kendisinde yok.
Yorum
-
Zaten teknik direktörlük bilgisi fiyasko, kişiliği de teknik direktörlük yapmaya müsait değil. Kapris yapıyor. Trip atıyor. Tabiri caizse tam bir kezban.
Geleli 2 ay oldu, şimdiden 2 futbolcuya küstü. Bu gidişle seneye her ay bir futbolcuya küsse sezon sonunda oynatacak adam kalmaz. Küstüğü 2 futbolcunun piyasa değeri 21 milyon € bu arada. Neden küstüğü de belli değil.
Burası Trabzonspor. İstanbulspor'a, Alanyaspor'a benzemez. Büyük takımlarda alfa futbolcu çok olur. Bunları idare edecek bir olgunluk lazım. Tekke'de bu olgunluk yok. Oynattığı rezalet futbola diyecek bir şey yok zaten. Küme düşmek üzere olan Bodrum'a bile oyun olarak üstünlük kuramadı. Malesef Trabzonspor teknik direktörlüğü kendisine her anlamda 5 gömlek büyük geldi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum