Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seni zamanında altaya, antepe falan gönderen adamlar o kadar haklıymış ki. Kızıyorduk ama bi bildikleri varmış
    Aynısını bugün ben de düşündüm. Bu kadar komple bir santrforu nasıl takımdan kovabilmişler yıllardır anlayamıyordum. Artık anlıyorum.

Yorum

• Ooooo hocam Okay'lar Lundstram'lar ve Ozan'lar yine sahada. Büyük revizyon yapmışsın kadroda.

(Bazı arkadaşlar için özel not: İstisnai durumlar dışında Fatih Tekke'nin yeni yönetimi görmeden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her eleştiri bir istifa daveti değildir.)
      En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 18:27.
      . .
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
      . .

Yorum

• şunu yollayın milletin sinir etmeyin. çıkardığı kadroya bak. çorba yapmış yine takımı. bir tane futbol aklı yok mu kulüpte. efsane olarak kalsın.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İstifa.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Allah seni ıslah etsin. Fatih tekkeyi antepteki mustafa sarp ile takas eden zihniyetin ete kemiğe bürünmüş halisin. O yüzden senden bi yol olmaz

Yorum

• Bu kadar rahat ve lakayt olmasının tek sebebi bu kulübün makus talihi olan "DENENMİŞİ MİLYON KERE TEKRAR DENEMEK" düsturuna olan güvenidir. Adamın bu koltugu,bu şansı kaybedersem bir daha bu şansı elde edemem korkusu yok ki. Daha yaşı 50 75 e kadar yolu var gider gelir gider gelir...

Yorum

• Yuru git isine, senin neyine Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç sonu basın toplantısını sonuna kadar izleyemedim. Söylediklerinin %99 u yalan...

Avcı'nın Kopenhag maçı sonrası gönderilmesi gerektiğini düşünmüştüm. Şimdi de Tekke'nin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa önümüzdeki süreç daha kötü geçecek.
                  Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz...

Yorum

• lundstram ozanla puan kasmaya devam, korkak herif
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Çok sıkıldım maçtan, sezon bitsin...

Yorum

• Kalmış şuarada 2 maç sana bir şey demiyeceğim kendi transferlerini yapana kadar..Ama sonrasında yüne iş işten geçecek lige erken havlu atacağız gibi görünüyor.

Yorum

• Gelecek sezonun 10. haftasını göremez kesinlikle.

Yorum

• Valla görür göremez bilemem ama ben kenarda pasif duran adam istemiyorum.. hem hakeme hem futbolcuya çirkef olmalı

Yorum

• Dikkat ediyorumda bu tekkeyi savunanlarla avcıyı savunanların öne sürdükleri bahaneler çok benzer.argümanlar neredeyse birebir aynı…” sistem futbolu, bol pas, topla oynama” falan feşmekan birsürü zırvalık işte.valla ben ünal karaman zamanı oynadığımız sistemsiz deli danalar gibi saldırdığımız futbolu özledim hemde ekseriyeti genç oyuncularla..daha öncede dediğim gibi kalırsa en fazla süper kupa maçı sonrasına kadar süre veriyorum kendisine öyle yukardada dendiği gibi 10. Haftaları falan görmesi olanaksız bence…
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• gotüyle inatlaşan donuna sçarmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X