İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ooooo hocam Okay'lar Lundstram'lar ve Ozan'lar yine sahada. Büyük revizyon yapmışsın kadroda.
(Bazı arkadaşlar için özel not: İstisnai durumlar dışında Fatih Tekke'nin yeni yönetimi görmeden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her eleştiri bir istifa daveti değildir.)En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 18:27.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz...İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu basın toplantısını sonuna kadar izleyemedim. Söylediklerinin %99 u yalan...
Avcı'nın Kopenhag maçı sonrası gönderilmesi gerektiğini düşünmüştüm. Şimdi de Tekke'nin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa önümüzdeki süreç daha kötü geçecek.
Yorum
-
Dikkat ediyorumda bu tekkeyi savunanlarla avcıyı savunanların öne sürdükleri bahaneler çok benzer.argümanlar neredeyse birebir aynı…” sistem futbolu, bol pas, topla oynama” falan feşmekan birsürü zırvalık işte.valla ben ünal karaman zamanı oynadığımız sistemsiz deli danalar gibi saldırdığımız futbolu özledim hemde ekseriyeti genç oyuncularla..daha öncede dediğim gibi kalırsa en fazla süper kupa maçı sonrasına kadar süre veriyorum kendisine öyle yukardada dendiği gibi 10. Haftaları falan görmesi olanaksız bence…THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum