Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiçbir etkisi yok, uzaktan gol o kadar(bireysel gol).
    Fall ve Da Costa atsa, 1 puanı da alamayacaktı.

Yorum

• Seni zamanında altaya şutlayan, oradan antep’e mustafa sarp ile takas eden adamın bir bildiği varmış. Gençler sana rağmen söke söke alacaklar formayı
      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 08:40.

Yorum

• Hocam, canim hocam. Okay Lunstram ve Ozan denen mahşerin üç öküzü ayni anda bir takimda oynamaz, oynayamaz, akil tutulmasidir bu. Hele hele 70 dk hic dayanilmaz. Sonra boş bir ilk yari der durursun her mac sonu. Lütfen ya, lütfen. Dün Lundstram camışının yedigi calimi birak bu ligi bal liginden herhangi bir topcu bile yemez. Okayin kendi etrafinda donusu ile dünyanın güneş etrafındaki dönüşü ayni sure. Bunların aldigi her kurus haram, her dakika taraftara zulüm.

Ne kazandin bu okuzleri bu macta oynatarak, Allahini seversen de ki gelecek adina sunu bunu yaptik. Malesef sana olan inancim da bitmek üzere
        En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 09:58.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne oyunu iyi okuyabiliyor, Ne oyuncu değişikliklerini iyi yapabiliyor. Yardımcıları zaten fiyasko. Fenerbahçe'yi yenemedi, Göztepe'yi yenemedi, Kasımpaşa'yı yenemedi. Bir tek başakşehir galibiyeti var o maçı da nasıl kazandığımızı herkes biliyor. Hadi bir şekilde kazandı diyelim diğer saydığım maçlar fiyasko. böyle maçlarda ekstra fark yaratamazsa uzun vadeli göreve devam edemez. ligde bitti bu gece elde kaldı 14 mayıs. kendi süresini kendi belirler bundan sonra.
          Kredisi sonsuz. Şu süreçte bir iki genç kazansın yetiyor. Kendi almadığı adamlarla ancak bu kadar. Saçma sapan futbolcuları takıma dolduranlar asıl sorumlu

Yorum

• Şu orta saha ikilisi olduğu sürece yapacak birşey yok

Yorum

• "Her iki taraf için de çok üzüntü duyulmayacak maç oldu"...

Lan ben yarın kalp operasyonu geçirereceğim. Boşuna mı üzüldüm geceden beri. Sen ne anlatıyorsun? Bir bok oynatamamış, gelmiş bana "Üzülmeye gerek yok" diyor. Kasımpaşa mıyım lan ben?

Alayınızın Allah belasını versin.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kredisi sonsuz. Şu süreçte bir iki genç kazansın yetiyor. Kendi almadığı adamlarla ancak bu kadar. Saçma sapan futbolcuları takıma dolduranlar asıl sorumlu

şöyle taktik veren hocayı oyuncu ciddiye almaz mesela. oyunu yavaşlatın nedir. akşam gördük işte. ligde 56 gol yiyen takımın kalesine şut atamamışsın.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• önümüzdeki 10 gün kabuslar yaşayabilir

(UEFA)

Yorum

• Fatih Tekke, kupa maçından önce ayıya dayı demek zorunda...

Kupa maçından sonra gençler oynatılmalı.

Yorum

• Hocam hadi ilk yari bu rezil kadro değiştirmedin ya ayni kadrola neden 2 yari cikiyorsun Allahnaskina ilk yari ne korner var ne şutumuz var ne faul yapan oyuncumuz. Ya sen hangi akla 2 yari aldegisik yapmadan çıktın. Bu ozan aski nereden geliyor korkuyorsan gencleri oynatmayi td birak git bizi ugrastirma sevgini bize kaybettirme.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Şampiyonlar ligi finali hayal ediyor Hocamız !

Sen Gs kupa finalinden sonra asıl bu takımın başında kalabilecek misin acaba onu düşün bence...

Egodan burnunun ucunu göremiyorsun. ne oldum nerelere geldim diyor herhalde..

Futbolcular kötü sen daha kötüsün .. Seninle yürümez bu gemi
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Hadi beyler az sessiz olun çöp hocalarınızın kurduğu çöp kadronuz ile bu kadar oluyor. Merak etmeyin onları da sizi de eğitecek kupayı alıp monte edecek size hiç merak etmeyin. Sonra burada anırırsınız.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonlar ligi finali hayal ediyor Hocamız !

Sen Gs kupa finalinden sonra asıl bu takımın başında kalabilecek misin acaba onu düşün bence...

Egodan burnunun ucunu göremiyorsun. ne oldum nerelere geldim diyor herhalde..

Futbolcular kötü sen daha kötüsün .. Seninle yürümez bu gemi
                              Ego nerde allah aşkına. Hep aynı ezber cümleler. Adam bizden biri. Ego ile anılacak en son adam.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şöyle taktik veren hocayı oyuncu ciddiye almaz mesela. oyunu yavaşlatın nedir. akşam gördük işte. ligde 56 gol yiyen takımın kalesine şut atamamışsın.
                                Bu oyuncuları kim ciddiye alsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim