Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buna boşuna kızmayın. tekke'nin en büyük hatası görevi kabul etmesi oldu. şu beş para etmez oyuncu grubunun olduğu yere gelerek kendisini ateşe attı. doğan'ın kurduğu tuzağa düştü. doğan kendi koltuğunu sağlama almak için tekke'yi harcıyor kimse oyunun farkında değil. bu oyun nasıl bozulacak. tekke kalan maçlarda rizeyi samsunu galatasarayı yener türkiye kupasını da kazanırsa seneye görevine devam eder. bunları da yapamazsa malesef tekke'yi yerler. bütün olanların sorumlusu doğan denen etkisiz elemandır. ben tekke'yi akıllı biri sanıyordum ama değilmiş. şu takımın neyine geldin.
    o zaman gelmeyecekti.Ya da geldiyse elindeki imkanlarla en iyisini yapacak.Devre arası 7milyon euro verilen iki adam dün oyuna girmedi mesela.Fizik gücün bu kadar öenmli olduğu bir maçta folcarelli yerine cihan oyuna girdi mesela.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üç ayda bir az olmuş. Her hafta hoca değiştirelim. Fatih tekke yapamıyorsa, hocaya rağmen başarılı olacak bir takım kuralım
      doğru hocayı alacaksın.Geldiği gün de dedim kendisini oyuncu olarak severim ama bu takımın hocası kesinlikle değil.Ve ben o seviyelere ulaşacağını hiç sanmıyorum.Bakınız hüseyin çimşir,tolunay kafkas,osman özköylü,abdullah ercan.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hocam, icat çıkarma yeter.

Yorum

• kupa önemli, ligde denemeye devam hocam

dokunuşların hissediliyor

hocanın istediği oyuna kaliteyi geçtim şu an fizik kondisyonumuz yetmiyor ikinci yarıdaki düşüşler bu yüzden.

serdar'dan olmadı, olmuşla ölmüşe çare yok, onu zorlamayalım. ligin kalanında folcarelli'yi görelim.

önümüzdeki sezon visça-waka takımın abileri olarak hamle oyuncusu statüsünde iş yaparlar. sağlıklı saviç ligin en iyi stoperlerinden biri

AMA

orta sahayı sıfırdan kurmamız şart. o yüzden şu folcarelli'yi bir görelim ligin kalanında

maç içi hamlelerini geliştirmen gerekiyor hocam
          En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 07.04.2025, 13:46.
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Bir de diyor ki şampiyonlar ligi finali oynayacağız, ben inanıyorum. Hocam sen önce takımı bi ligde tut da sonrasına sonra bakalım. 47 yaşına gelmişsin, neredeyse 10 yıldır hocalık yapıyorsun. Hiçbir takımda başarını görmememize rağmen seni bu kulübe hoca yaptılar, bu fırsatı değerlendir bir ışık göster biz de peşinden destekleyelim. Ama dünkü oyundan sonra 2/3'te en iyi futbolumuzu falan oynadık dersen kusura bakma ama bizden destek falan alamazsın. Rıdvan eskiden şöyle söylerdi, biz Trabzon'da korner attığımızda sevinirdik falan derdi, e dün akşam çok methettiğin ilk yarıda kornerimiz bile yoktu. Bu mu en iyi futbolumuz? Ya senin kantarda bir sıkıntı var ya da bizim aklımızda...
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Hocam 46 daki djiku-talisca değişikliğini;sen ve ekibin birlikte seyrettiniz..forumdaki üyeler bile, hocam müdahale derken..milyonları kazanan ekibinden bari bi ses çıkaydı..olan oldu artık..

Önümüzdeki Pazar günü Rize maçında ,bu çıkardığın 11 ile mi devam edersin,bambaşka bir 11 mi denersin bilmiyorum.. ancak puan kaybının doğuracağı sonuçlar infial olur..
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Mascherano stoper oynadı diye bizim ezberci ve taklitçi antrenörler de ellerindeki orta saha oyuncularını geriye çekti. O Macherano'nun önünde Busquets, Xavi, Iniesta vardı. Denge, uyum, ahenk aramadan ezbere kalıplarla iş yapıp başarıya ulaşmak ancak hayal olarak kalır.

Her kayıptan sonra Şampiyonlar Ligi finali hayalini anlatmaya devam etsin. Sen önce; evinde Göztepe'ye şut çek, dört gün önce dibe vurmuş fenere karşı bir şeyler yap.

Hedef sahibi olmayı asla kınamam. Fakat hedef gerçekçi olmalı. Şu anda kimsenin derdi ŞL finali değil.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hocam, istesen atom mühendisi bile olabilirmişsin.

Onlar ne değişikliklerdi öyle? Başımız döndü hocam, hiç birimiz anlayamadık ne yapmak istediğini. Böyle meee meee diye baktık.

Oyuna öyle bir müdahale ediyorsun ki..

Futbol futbol olalı böyle müdahale görmedi..

Az daha müdahale etsen oyunu kıracaktın hocam.

Aykut Kocaman rakibi bükmekten bahsederdi ya hani..

Sen komple futbol sporunu bükecektin hocam..

TÜm dünyada hissedildi hamlelerin.

Serdar'ı atıp 3lüye dönmeler.. Cihan'ı kanat beki yapmalar falan.. uzay zaman yamuldu hocam..

Nasıl buluyosun bu formülleri hocam valla gurur duydum.

Calculus, differential equations vs yalayıp yutmuşsun.

Taktik deha seni tanımlamaz..

Sanki Einstein ile Cruyff bir araya gelmiş, seni oluşturmuş hocam..
                  En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 07.04.2025, 16:23.

Yorum

• sana kızmıyorum sana son sözüm unut gitsin
                    önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz yapacak bir şey yok
                    kadro cacık ama en iyisini çıkarmamız gerek kupayı biz almalıyız

(UEFA)

Yorum

• MAÇ SONU RÖPORTAJLARI

MAÇ SONU İSTATİSTIKLER

TEKKE ÖZGEÇMİŞİ
                      algicilara bak hele. Basarisi yokmus. Daha adam gecen sezon 15. siradan aldigi Alanyayi ligde 4. siraya kadar cikarmisti. Basaksehirde siyaset itelemesiyle ilerleme haricinde hicbir seyi olamayan Avcinin bazi muritleri sekil degistirmis resmen. Fener macinda dogru dedi geldiiginden beri en iyi macini oynadi takim. Istatistiklerde gayet de Fenerle kafa kafayaydik. Yedigimiz goller hep bireysel hatalardandı. Biri sacma sapan penaltı biri uzaktan sut. Digeri Tallisca yarim saat ceza sahasinda bos bos bekledi Mendy ayakta uyuyor ve arkadan da kimse kosmuyor geri. Digerinden ceza sahasinda bir dunya avarel var yine de Skriniara o sutu vurduruyor dingiller. Simdi butun bunlarin tek sorumlusu hoca mi? O mu dedi Tallisca yi ceza sahasinda bos birakin, geri de kosmayin diye.

Mac ozeti

Basarisi yok diyenlere

Son resim orjinal boyut

Yorum

• Trabzonsporun en büyük problemi şu :

Düzgün nokta atışı oyuncu almamak ve hocaları harcamak. potansiyali olan veya iyi olan hocaları da harcamak.

abi ana ve yedek kadro iyi olmak zorunda.

hepsi iyi olmalı.

böyle al sat yama yapmayla çok hoca harcar bu mantıkla.

trabzonun yıllardır yediği hep aynı nane.

fatih hocanın pişmesi lazım bu ayrı meselede en kral hocada bir halt yapamaz bu mantalite değişmediği sürüce

Yorum

• agaaa
                          Mendy'nin bu avellikleri besbelli, çikarip Folcarelli koyacaksin bu kadar net... bunun suçlusu hocadir
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eldeki kadroyla bukadar.Bireysel hataların olduğu böylesi maçlarda hocalık bir durum yok.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Derbi maclarinin havası baskadir derler dogru macin ilk yarisinda iyiydik devreye 1-0 giriyoruz ikinci devre rakibin iki kazmasından birisi penalti aliyor diyeri ikinci golu atiyor toplara en iyi vuran oyuncunun etrafinda bizden kimse yok takım ruhu demek galiba kondisyonun bittigi anda ucup giden birseymis ikinci devre ruh muh kalmadi!
                              En son objek tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 00:46.

Yorum

• Senol gunes de dedi top rakipteyken rakipten uzak kaliyoruz diye. Fatih Tekke de dedi defans yapmasini bilmiyoruz diye. Avci donemi kalintilari bunlar. O donemlerde forumda bu sorunlari dile getirenler vardi. Rakipler elini kolunu sallaya sallaya kalemize geliyor. Rakiplerden markajda uzak kaliyoruz falan diye. Teknik direktorlerin roportajlarini iyi dinlemek lazim. Hele Senol hoca bizdeki roportajlari tam bilge insan niteligindeydi. Takim olarak defans yapma konusunda cok zayifiz. Bu adamlar uzun sure Abdullah Avci tedrisatindan gecti.

Mendy ile Okay Bodrum macinda gormediniz mi defans arkasina ne guzel toplar attigini. Hatta Mourinho mac sonu basin toplantisinda bizim bu sekilde oynayacagimizi dusundugunu ama farkli sekilde oynadigimizi soyledi. Mendy hucumda uzaya atttigi sutlar da var ama genelde guzel isler yapiyor ama isin defans kisminda pontula veriyor. Folcarelli konusunda birsey diyemem. Antremanda hocasina ters mi yapti nedir boyle. Her hocanin bi takintisi oluyor ama o adam oyuna girdiginde ne kadar defans yapabilir belli degil. Daha cok 8 numara gibi gozukuyor.

Fener macinda dizilisimiz üçlü savunma gibiydi. Arif sol stoper oynuyordu. Tipki Mourinho nun solbek Levent Mercani sol stoper oynatmasi gibi. Ikinci yari Arifi ve Mustafayi ikisini birden oyundan cikarmasi bu sekilde anlasiliyor. Mustafa ortasahanin solunda gozukuyordu. Mourinho bu macta herkesi sasirtti, her zaman oynattigi 3 lu savunma yerine bu kez 4 lu savunma ile cikti ki bunun nedeni de Bodrum macindaki gibi defans arkasina kanatlara uzjun top taktigi ile oynayacagimizi dusunmesiydi.

Fener macini milli takimin Hollanda'ya 6-1 kaybettigi maca benzetiyorum. Orada da sag olsun bizim milli gururumuz oyuncular ayaginin altindan top kacirma falan seklinde birseysel hatalarla takimin gol yemesine sebep oldular. O mactan sonra Senol hoca milli takimdan kovulmustu. Ama oradaki meseleler bambaskaydi. Bir defa Hamit Altintop ile aralari bozuk oldugu icin Hamit hocanin altini oyuyordu surekli. Bunun yaninda oyuncularla tartismasi olmus sanirim Senol hocanin. Bir otel lobisinde bir oyuncu kendisine Fener dusmanisin diyince Senol hoca da bagirip evet Fener dusmaniyim nolmus diye cevap vermis. Tipki Abdullah Avci yi milli takimda oyyncular nasil yediyse Senol hocada da bir benzeri oldu. O macta da oyundan cok yenilen bireysel goller maca damga vurmustu.

Bir de takimin su anki durumunu gecen sezonki Besiktasa benzetiyorum. Ilk olarak olaylar Senol hocanin istedigi Premier ligden ayrilan Brezilyali stoper Lyanco saglik kontrolunden gecemedi. Adam da Katara ve oradan da Brezilyaya gitti birseyi yok turp gibi. Sonra Senol hoca Afrikali oyuncu istemiyorum demesine ragmen takimi Ahmet nur Cebi takimi Afrikali doldurdu. Sonra bunlar takimda cete olup bize su kadar prim vereceksiniz yoksa oynamayiz diye yonetime rest cektiler. Bunlarin fazla para aldigini goren Turkler de bu sefer madem oyle onlar oynasin bakalim dediler. Uefa grubunda Lugano takimina 2-0 dan 3-2 kaybedilince mac sonu stadda yapilan yonetimle hocanin arasinda yapilan toplantinin sonunda Senol hoca istifa etti. Ardindan o kadro cok hoca yemisti. Aboubakar, Oumar Colley, Eric Baily, Daniel Amartey, Rachid Ghezzal, Ante Rebic falan kagit ustunde cok iyi oyuncular olmalarina ragmen sahada les atiyorlardi. Besiktaslilar butun RDM ler problemli adamlar bizde toplamislar diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim