İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
lig bitene kadar denemeye devam
4 de yiyecez 5 de yiyecez
hiçbiri sana yazmayacak
hepsi seni kalkan olarak kullanma çakallığındaki erto çuvalına yazar
sezon rezil bitecek
o rezil inş gidecek
seninle yeni hikayeler düşleyecez inş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih madem iyi hocaydı
alanyadan kovulmazdı!
Gelsin diye yangın yaptılar, ilk maçında da 0-3 kazanınca kral oldu.
Yorum
-
Bugüne kadar hiçbir başarısı olmayan adamı aldık kurtarıcı diye getirdik. Olmaz, olmayacak yine. Bile bile lades olmaaaz. Trabzon taraftarı futboldan da futbolcudan da anlamaz malesef. Uğruna onlarca mesaj yazılan Eskihellaç'ı da görüyoruz. Ondan da olmaz, bu takıma bek olmaz.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculuk ile Teknik Direktörlük çok farklı şeyler ve ne yazık ki teknik direktör olarak bugüne kadar hiç bir başarısı yok. Taraftarımız yine her zamanki gibi sırf isminden ve futbolculuk mazisinden dolayı aşırı şekilde pohpohluyor ve gazlıyor. Artık bu bir sele dönüştü ve önünde de kimse duramayacak anlaşılan. Gelsin, bir de onunla başarısız olalım yapacak bir şey yok...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Fatih candır. Pişmesi lazım evet. ama ruhunu veriyor. Hemen olmayacak. Kadro da çok kötü.
düşe kalka olacak . belki gidecek sonraları sonra tekrar dönecek.
o da farkındadır bunu.
ben uzun vadede başarılı olabileceğini düşünüyorum. yanındaki ekip de önemli.
hocalık öyle çok kolay bir şey değil.
gönül ister Trabzonun klop gibi hocası olabilsin.
zamanı çok . hocalıkta pişmesi gereken yılları var.
cesur oynatması güzel. ama kendisine harbi teknik harbi güzel kadrolu oyuncular lazım...
zeki,hızlı, çevik adamlarla başarılı olur.
fatihe önce bir güzel bir ortasaha ve beyinli adamlar vereceksin.
defans berbat. kadroya baya el atılması lazım.
talisca gibi bir adam şart zaten bize de.
yama oyuncularla olmaz.En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.04.2025, 05:18.
Yorum
-
ne güzel dünya.Eğer kendini ispatlayacaksa ( ki buna ihtiyacı var sıfır CV ile büyük takımın başına geçti sırf Trabzonun çocuğu diye) elindeki malzemeyi kullandığını görmemiz gerekiyor.Sen takım 4 yedikten sonra iyi yoldayız dersen kredini hızla tüketirsin.Benim gözümde takıma gelmesi büyük yanlıştı.Bu hengameden takımı çıkarması imkansız.Kupada elenirsek ve üst üste bir kaç maç kötü sonuç alırsak herkes sırtını döner.İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi aldırdığı oyuncuları görmeden olumsuz yorum yapmam.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Üç ayda bir az olmuş. Her hafta hoca değiştirelim. Fatih tekke yapamıyorsa, hocaya rağmen başarılı olacak bir takım kuralımİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene güzel dünya.Eğer kendini ispatlayacaksa ( ki buna ihtiyacı var sıfır CV ile büyük takımın başına geçti sırf Trabzonun çocuğu diye) elindeki malzemeyi kullandığını görmemiz gerekiyor.Sen takım 4 yedikten sonra iyi yoldayız dersen kredini hızla tüketirsin.Benim gözümde takıma gelmesi büyük yanlıştı.Bu hengameden takımı çıkarması imkansız.Kupada elenirsek ve üst üste bir kaç maç kötü sonuç alırsak herkes sırtını döner.
Yorum
-
Hocam,
bu taraftar gözünde senin kredin herkesten daha çok. Dün maçı stad'da canlı izledim.
Kabul Takım cidden vasat, ama burda sana da eleştirim var.
Folcarelli neden şans bulamıyor ? Mendy net şekilde sahanın en kötüsü bunu biz görüyoruz siz
gidip Serdar'ı sahaya alıyorsunuy! Olmuyor işte!!
u 19'dan Boran'a-Taha-Arda'ya şans ver Hocam.
Bu çocuklar hata yaparsa Taraftar sana kızmaz. Emin ol yuhalamaz. Ama
sen gidip'de Serdar'ı solbek'e atarsan taraftar sabır etmez !
ç*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Arif'i sol bekte o deplasmanda 11 baslatan hoca çok rahat bir sekilde baska gençleri de 11'de olmasa da yedekten oyuna alip oynatabilir, niye yapmiyor bunu ??
Folcarelli'yle bir sorun mu var ? dün sahaya girmemesini kim hangi mantikla açiklayabilir ? böyle rezillik mi olur ??Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sayın hocam çok geç olmadan kendini de bizi de yıpratmadan sana saygımız varken tez zamanda bu işi bitirelim...Yoksa dünkü görüntüden sonra işler daha sarpa sarıp saygınlığını yitireceksin...Tamam kadro leş oyuncular leş ama sahaya ve rakip hocaya karşı hiç bir müdahalen yok sınıfta kaldın ilk ciddi sınavda...Birde en iyi oyunu oynadık diyorsun kaç şutun var hocam kaç ortan var kaç tehlikeli atağın var...Rakip sahada kaç kere buluştun topla neyin iyi oyunu bu yapma gözünü seveyim...
Sana tavsiyem başka çık de ki başkanım bu iş olmuyor olmayacak ben bırakıyorum ama bu işin olmamasının en büyük nedeni sizsiniz gelin inat etmeyin beraber bırakalım de....o çapsız herifi de ikna et tez zamanda bundan daha iyi başardığın iş olmaz...
Yine hayal kırıklığı.....
Yorum
-
buna boşuna kızmayın. tekke'nin en büyük hatası görevi kabul etmesi oldu. şu beş para etmez oyuncu grubunun olduğu yere gelerek kendisini ateşe attı. doğan'ın kurduğu tuzağa düştü. doğan kendi koltuğunu sağlama almak için tekke'yi harcıyor kimse oyunun farkında değil. bu oyun nasıl bozulacak. tekke kalan maçlarda rizeyi samsunu galatasarayı yener türkiye kupasını da kazanırsa seneye görevine devam eder. bunları da yapamazsa malesef tekke'yi yerler. bütün olanların sorumlusu doğan denen etkisiz elemandır. ben tekke'yi akıllı biri sanıyordum ama değilmiş. şu takımın neyine geldin.
Yorum
Yorum