Fenerin 2 kirmizisi verilmedi ve fener lehine 1 tane uyduruk penalti verildi. Bu aksam resmen 3 puani calindi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu hayatta başarılı olmasını en çok istediğim insanların başında geliyor. Keşke Türkiye'de değil de Avrupa'nın alt liglerinde falan başlasaydı hocalığa. Belki şimdi daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Burada o arzu ettiği toleransı bulma şansı çok düşük çünkü. Yine de güzel işler yapmaya çalışıyor elbette. Umarım bir gün bizim başımıza da gelir de biz de gururlanarak başımızda Fatih hoca var diyebiliriz.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
-
Okan Buruk gibi olmalı
Okan Buruk gibi olmak için de onun Gs gelmeden önce ki başarılarını yaşamalı
Bize gelince 3-4 ay sonra kovulan Tekke istemiyorum yıllarca hoca olarak kalabilecek Tekke istiyorum
Biz sürekli hoca değişerek başarılı olacak takım değiliz geçmişte de olmadı yarınlarda da olmayacak
Yorum
-
-
Korktuğum başıma geldi!
Herif altı hafta sonra bir maç kazandı, o da oynamadan... Şimdi herkes onu getirmek ister.
Futbolcuyken bizde oynamasa, şu teknik direktörlük performansıyla kimse istemezdi. İşte Trabzonspor öyle büyük bir kimlik...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
daha istanbul 2. ligdeyken takip ediyordum hocayı. tabii ki fatih tekkeyi fatih tekke olduğu için takip ediyordum ancak ismi mehmet yılmaz olsaydı da ben yine isterdim.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorktuğum başıma geldi!
Herif altı hafta sonra bir maç kazandı, o da oynamadan... Şimdi herkes onu getirmek ister.
Futbolcuyken bizde oynamasa, şu teknik direktörlük performansıyla kimse istemezdi. İşte Trabzonspor öyle büyük bir kimlik...
sırf ismi fatih tekke diye de fatih tekke istenir, istenmelidir de. ama o ayrı mesele.
iyi bir hoca potansiyeli var ve adam hasta trabzonsporlu, şikayet mi etmeliydik oğuz abi
En son Murathan tarafından düzenlendi; 04.03.2024, 23:43.
Yorum
-
Sadece bu maç özelinde değil, bu takımın başına geçiceğine ve bizle şampiyonluk yaşayacağına çok inanıyorum, 2-3 yıl daha pişip sorunsuz şekilde gelmeli o ortam oluşmalıElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İstanbulspor, kısa Bursaspor, Denizli ve Alanya... Başarıdan kastımız ne? Aynı veya benzer geçmişi, Trabzonsporlu olmayan bir hoca yaşasa talep eder miydik?İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha istanbul 2. ligdeyken takip ediyordum hocayı. tabii ki fatih tekkeyi fatih tekke olduğu için takip ediyordum ancak ismi mehmet yılmaz olsaydı da ben yine isterdim.
sırf ismi fatih tekke diye de fatih tekke istenir, istenmelidir de. ama o ayrı mesele.
iyi bir hoca potansiyeli var ve adam hasta trabzonsporlu, şikayet mi etmeliydik oğuz abi
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum

Yorum