murat ocakı beğeniyodum ama bu maç kötüydü inşallah düzelir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Murat Ocak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
adherent_1
Murat'ı şimdiye kadar izlediğim kadarıyla defansta birebirde etkili, rakibe zor geçit veren bir oyuncu olarak gördüm. Ancak Bursa maçında Ziya Hoca'nın verdiği görev itibariyle mi anlamadım sol kanadı çok boş bıraktı ve iki golüde bu kanattan yapılan ortalarla yedik. Bana göre takımın kötü futbolu ve aldığı başarısız sonuçlar onu da olumsuz etkilemiş. Yine de ben Murat'ın iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. İnşaallah ileriki dönemlerde düzelir ve defansın sol kanadında ihtiyacı karşılar. Yalnız şunu da söyleyeyim ki: Murat vasatın fazla üzerinde olmayan bir oyuncu. Yani vasata yakın iyi. Sol kanattan orta sahaya ve hücuma gerekli desteği şu an veremiyor. Dolayısıyla takımın sol kanadına ondan daha kaliteli bir oyuncu transfer edilmesi çok iyi olur. İbrahim Üzülmez veya Ümit Özat tipi bir oyuncu bu kanada transfer edilebilir. Murat Ocak, takımın ilkonbirinde sahaya çıkarılmasa bile yedekler arasında bulunabilecek kalitede bir oyuncu. İnşaallah kendini geliştirir...
Yorum
-
kırıp geçirdin bizi gülmekten!!!İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid Murat icin Raul+Robinho takasini önerdiEn son champions tarafından düzenlendi; 16.12.2006, 00:45.
Yorum
-
geronimo_61
valla bu teklife hemen balıklama atlamamız lazımİlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid Murat icin Raul+Robinho takasini önerdi
zira
teklif edilen oyuncular hücum yönlü oyuncular
bu defansif dengelerin kısmi de olsa (küçük bir ara) aksamasına neden olabilir.
ki mevcut olarak kısmi başarısızlığa alışkın bir kulüp yapımız yok..
başka bir mevzu ise
murat'ın yerien kimin geleceği sorusu
gerçi murat'ın transferi halinde mutlaka bir b planı vardır ama...
neyse herşeyi zaman gösterecek
Yorum
-
şimdi böle konuşuyosunda fener denen takım almaya çalışırken hepimiz sölmedikmi bu adam alınsın fenere kaptırılmasın die şimdi işler kötü gidince böle konuşuyosun hiç mantıklı deilsin fenere gitseydi nasıl küfürler edilecekti merak ediorumİlk olarak kaplan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni bu takıma getiren kişi veya kişiler futboldan anlamayan sırf istanbul büyükşehir belediyesi para kazansın diye getirilmiş birisin. Seni değil Trabzonspor paf takım bile kabul etmez. Bir an önce defol git.
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat ocakta israr edilmeli..ofansif yönü kuvvetli bi oyuncu defansif yönünüde gelistirirse ilerki yillarda sol taraf sorunumuzu cözebiliriz..hic bir iddaamizin olmadigi bu sene böyle oyuncular üzerinde israrla durmaliyiz...
iddaamız ligte kalmak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum