Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ufuk Sonay

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şu trabzonda bile oynayamayacaksa hangi trabzonda oynayacak bu arkadaş?
    ( ゚д゚)

Yorum

Olcan ve digerlerinden daha kötü oynamaz bence. Birde Tolunay hoca icin genclere sans veren hoca diyoruz. Bir kere sans versin bu cocuga.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

Haftaya Cech'in yerinde oynamalı.

Yorum

25 yaşında falan izleriz arkadaşı artık

Yorum

UFUK SONAY;

Öze dönüş diye diye ömrümüzü yediler ama paf takımdan Çıkan Yerli Oyuncularımıza sahip çıkmıyorlar. Sahip çıkıyormuşuz gibi gösterip beş para vermeden imza attırsınlar sonrada sakatlandı mı da hiç ilgilenmesinler. İŞte burda adalet arayacaksın. Adamlar dünyanın parasını harcıyorlar yabancılara sonrada mali kriz diye Futbolcuların paralarını vermiyorlar.

Şimdi size soruyorum Bu çocuğa Teklif geliyor sizce gitmesin mi? Burda kalıp ne zamana kadar şans bekleyecek? Şuan Sağ kanatta ve sol kanatta oynayan ve Forvet arkasında oynayabilecek kapasitede olmasına rağmen ve fiziği yaşına göre çok iyi olmasına rağmen kaybolup gitmesine seyirci kalan Kulüp yönetimi neden hiç sesi Çıkmıyor???

Siz bu soruları sorun bence. UFUK Sakatlıktan sonra hiç yönetim konuyla ilgili açıklama yaptımı? Çocuğu yok etmeye mi çalışıyorlar anlamadım?

Bu Forumda Okadar Yetki ve merci dağılımı var. Madem öyle yerli oyuncularımızın kaybolup gitmemesi için gerekli merci ve yetki yerlerine bunları da ulaştırın da elimizde ki değerleri ve öze dönüşleri kaybetmeyelim...

Saygılarımla.
            Dizaynstore Webmasters Market Place Store

Yorum

ne olursa olsun sans verilmeli
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

10 dk da olsa oynamali...

Yorum

Bu arkadaş hala A takımda mı?

Geçen sene ceza vermemek için kadroya alınıyordu Zeki'nin sakatlığı sonrası, iyi bir fiziği var gözüküyordu ama iyi futbolcu muydu, izleyen gören var mı?
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Bi haberde karabük ve fb istemiş diye yazmışlar.. nasıl topçu acaba izlemedik ki bilmiyoruz.

Yorum

transfer sezonu bitmeden 1461 e verilmeli.

Yorum

noldu bu uşağa
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

1461'e gönderilmedi A2 takimda mi oynuyor ?

Yorum

Değerlendireceksin arkadaş.Bir maç da olsa iki maç da olsa bir sahaya süreceksin.Tutarsa tutar tutmazsa tekrar A2den devam eder çok zor bir şey değil.Zaten takımda orjinal sağ açık yok .

Yorum

Yani ne durumda bilmiyorum ama millet nerdeyse 11 yaşındaki cocuklari 11 başlatacak biz kadroya almıyoruz arada bir baksaydik nasil oyuncu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                              ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani ne durumda bilmiyorum ama millet nerdeyse 11 yaşındaki cocuklari 11 başlatacak biz kadroya almıyoruz arada bir baksaydik nasil oyuncu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                                Ya hadi A takımda oynatmıyorsun ver 1461e banko çıksın.Net bir sağ kanat eksikliği var orda,Oktay ile Mehmet oynuyorda bu çocuk mu oynayamayacak ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim