Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ufuk Sonay

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Saglam Topcuya benziyor

Yorum

umarım başarılarınla bizleri sevindirirsin hayırlısuı olsun inşş senin için

Yorum

İnşallah korkmadan oynatır hocası bizde göğsümüzü gere gere seyrederiz...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Öncelikle hayirli olsun insallah uzun süre formamizi giymek nasip olur.Dün Mac 3-0 lduktan sonra sirf Ufuk'un girmesini bekledim insallah sans verir hoca takima alinmasi bile büyük is bence.Yasin öztekin,Olcan Adin Alanzinho gibiler forma giyecegine Sonay giysin derim.

Yorum

Yalnız şunu belirtmek lazım,ben son zamanlarda altyapıdan çıkıp da bu kadar sağlam fiziği olan bir oyuncu hatırlamıyorum.Daha 18 yaşında Maşallahı var, Amrabat bok yemiş yanında fizik olarak.

İnşallah tekniği de sağlamdır.

Yorum

İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kendisi özkan sümerin prenslerindendir...
              kestirilemez bir oyuncu...
              çokşey beklediğin anda tututkluk gösterir...
              olmayacak anlarda bir hareketle maçı çevirir...
              kesinlikle mental açıdan hazırlanmalı...
              kazanılmak isteniyorsa tesislerden iki yıl çıkmamalı...
              forvet..
              İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlı olsun. Umarım uzun yıllar takımımıza hizmet eder.
              Altyapıdaki arkadaşları çok güçlü olduğunu söylüyorlar.

Dizinin üstüne bakar mısınız ? Roberto Carlos baldırı Maşşallah

Kendisini hiç izlemedim ama yukarıda verilen bilgiler ve Özkan Sümer referansından sonra çok çalışıp şımarmayacak, ilk kazandığı toplu paradan sonra "ben oldum" demeyecekse başımızın üstünde yeri vardır.

Hayırlı uğurlu olsun.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Vay toprağım Çaykaralı ya memleketi yeter

Yorum

19 yaşında.. ilk 11'de yer bulursa tarihin en genç oyuncularından olur
                  BİZLER "ŞAMPİYON KADROMUZ" İLE OYNANAN FUTBOLU ÖZLÜYORUZ..!

Yorum

ilk 18'de var mıydı ki?

Yorum

İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilk 18'de var mıydı ki?
                      Evet antep maçında ilk 18'e aldı Tolunay hoca

Forma numarası 50
                      .

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet antep maçında ilk 18'e aldı Tolunay hoca

Forma numarası 50

efsane numarayı almış. jaja50
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

beyler ufuk sonay çok ciddi bi sakatlık geçirmiş uzun sürmüş. iyileşmiş sonra tekrar sakatlanmış özkan sümer dedi bunu ne gibi sakatlığı oldu bilen var mı ? tam çok iyi çocuk taş gibi derken bu haberi duymak üzdü. özel mesaj atarsanız sevinirim ara ara giriyorum sonra sayfa sayısını kaybederim
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler ufuk sonay çok ciddi bi sakatlık geçirmiş uzun sürmüş. iyileşmiş sonra tekrar sakatlanmış özkan sümer dedi bunu ne gibi sakatlığı oldu bilen var mı ? tam çok iyi çocuk taş gibi derken bu haberi duymak üzdü. özel mesaj atarsanız sevinirim ara ara giriyorum sonra sayfa sayısını kaybederim
                            Bu uşağı gerçekten merak ediyorum altyapı oyuncularını doğum yerlerine kayıtlı oldukları ilçeye göre değerlendiren Özkan Sümerin Trabzonun doğusundan bir oyuncuyu önermesini ilginç buldum.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk 18'e alınma sebebi yönetimin ciddi kemer sıkma politikasının bir sonucu.

Her 18 e girdiğinde kulüp 50 bin uero ceza odemekten kurtulacak.

Yorum

İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk 18'e alınma sebebi yönetimin ciddi kemer sıkma politikasının bir sonucu.

Her 18 e girdiğinde kulüp 50 bin uero ceza odemekten kurtulacak.
                                Buna kemer sıkma demek haksızlık olur. Bugün Süper Lig'deki tüm takımlar bu kurala uyuyor. Ha biz şampiyonluğa gittiğimiz dönemde Onur sakatlandıktan sonra bu kurala uymadık ama öyle bir fırsat her zaman gelmediği için yönetim bunu makul karşıladı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim