Saglam Topcuya benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ufuk Sonay
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Öncelikle hayirli olsun insallah uzun süre formamizi giymek nasip olur.Dün Mac 3-0 lduktan sonra sirf Ufuk'un girmesini bekledim insallah sans verir hoca takima alinmasi bile büyük is bence.Yasin öztekin,Olcan Adin Alanzinho gibiler forma giyecegine Sonay giysin derim.
Yorum
-
İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisi özkan sümerin prenslerindendir...
kestirilemez bir oyuncu...
çokşey beklediğin anda tututkluk gösterir...
olmayacak anlarda bir hareketle maçı çevirir...
kesinlikle mental açıdan hazırlanmalı...
kazanılmak isteniyorsa tesislerden iki yıl çıkmamalı...
forvet..Dizinin üstüne bakar mısınız ? Roberto Carlos baldırı Maşşallahİlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kendisini hiç izlemedim ama yukarıda verilen bilgiler ve Özkan Sümer referansından sonra çok çalışıp şımarmayacak, ilk kazandığı toplu paradan sonra "ben oldum" demeyecekse başımızın üstünde yeri vardır.
Hayırlı uğurlu olsun.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Evet antep maçında ilk 18'e aldı Tolunay hocaİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 18'de var mıydı ki?
Forma numarası 50.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet antep maçında ilk 18'e aldı Tolunay hoca
Forma numarası 50
efsane numarayı almış. jaja50Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
beyler ufuk sonay çok ciddi bi sakatlık geçirmiş uzun sürmüş. iyileşmiş sonra tekrar sakatlanmış özkan sümer dedi bunu ne gibi sakatlığı oldu bilen var mı ? tam çok iyi çocuk taş gibi derken bu haberi duymak üzdü. özel mesaj atarsanız sevinirim ara ara giriyorum sonra sayfa sayısını kaybederim
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Bu uşağı gerçekten merak ediyorum altyapı oyuncularını doğum yerlerine kayıtlı oldukları ilçeye göre değerlendiren Özkan Sümerin Trabzonun doğusundan bir oyuncuyu önermesini ilginç buldum.İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler ufuk sonay çok ciddi bi sakatlık geçirmiş uzun sürmüş. iyileşmiş sonra tekrar sakatlanmış özkan sümer dedi bunu ne gibi sakatlığı oldu bilen var mı ? tam çok iyi çocuk taş gibi derken bu haberi duymak üzdü. özel mesaj atarsanız sevinirim ara ara giriyorum sonra sayfa sayısını kaybederim
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Buna kemer sıkma demek haksızlık olur. Bugün Süper Lig'deki tüm takımlar bu kurala uyuyor. Ha biz şampiyonluğa gittiğimiz dönemde Onur sakatlandıktan sonra bu kurala uymadık ama öyle bir fırsat her zaman gelmediği için yönetim bunu makul karşıladı...İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 18'e alınma sebebi yönetimin ciddi kemer sıkma politikasının bir sonucu.
Her 18 e girdiğinde kulüp 50 bin uero ceza odemekten kurtulacak.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum