Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• go home lazoroni!!!
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

• Yuruu be lazaroni helal sana duydunuz soz vermiş bu takım uefa yı alamazsa yada inönüde bjk yenemezse istifa edecekmiş
      şaka şaka sevinmeyin bizi kalpten oldurmeden gidermi bi yere
      Kafamız Güzel ... Hayat Cok Güzel ... TRABZONSPOR Herseyden Güzel ...

Yorum

• lazaroninin anasını avradını.... bu ne iş yaaaa... hani ricardinhoyu tanıyodu it oğlu it... getirseydi de görseydik. puşt yaaa, sinirimi bozdu... adından laz bölümünü çıkarsın...
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ben onun ta a.... koyim allah belasını versin.Syzmek küstü ,Yattara'yı da harcıyacaktı Allah korudu sakatlandı.Forvetlerimizin ağzına s.....Ersen,Umut ve Ömer'i bitirdi.Jeferson denilen kaleciye benzeri takımda tutuyoruz onun vatandaşı diye.Sırada kim var merak ediyorum.Gerçi yönetimi de böldü geriye ne kaldı ki????

Yorum

• Suç lazaroninin değil suç onu bu takımın başına getirenlerde, yine yaptılar yapacaklarını. Basiretsiz insanlar.
            BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lazaroninin anasını avradını.... bu ne iş yaaaa... hani ricardinhoyu tanıyodu it oğlu it... getirseydi de görseydik. puşt yaaa, sinirimi bozdu... adından laz bölümünü çıkarsın...
              ricardinho nun bizim lazoroniyi tanıdığı belli .adam öğrendi bizde lazorini olduğunu daha bize gelir mi
              BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• lazaroni sen geldiğin den beri uyuyamıyorum ya uykumda senin bir dahaki maça nasıl bir kadro çıracağın giriyor hep staja uykusuz gelmekten canım çıktı hasta sedyelerinde uyumaya başladım senin hiçmi vicdanın yok çık git bu kadar yüzsüzlük olurmu yani hiçmi oumuyorsun buraları daha önceleri hiç değilse teknik adam için bazı kişeler destekelr bazılar eleştirir gitmesini isterdi ama senin kimse arkanda durmuyor daha ne durursun burda anlamadım ( yönetim sorun tazminatsa biz cuma çıkışı cemaattan toplar veririz bu arada kralın parasınıda çıkarırız belki)
                işkenaz

Yorum

• .....................?
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    .....................?
                    Al bendende o kadar _?
                    .

Yorum

• güle güle seni hiç özlemiycez

Yorum

• Go home Lazaroni.Sonunda gerçek odu.Kurtulduk.

Yorum

• seni çok anacagız lazaroni çokk...
                          Kulagın yıllar boyu çınlayacak...
                          Geldigin gün başlamıstı oysaki çınlatmalar ama trabzonspor taraftarına yakışmadıgı için susmustu hemen hemen herkes.
                          Şimdi iki cümle ile açıklanabilir herşey...
                          S.G.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• yanına jefferson'u da almayı unutma ha.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Adam istikrarlı bir şekilde takımlardan kovuluyo.

Yorum

• Allah yolunu açık etsin...Verdiğin zarar göbeğinin çapından bile büyüktü...İnşallah Ziya Hoca çabuk toparlar...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim