Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hosgeldinn lazoronii..
    AkkSeLI_61

Yorum

KOSTEK DEGIL DESTEK... Bu sene bol bol LAZ HORONI Hayirli ugurlu olsun.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Hayirli olsun

Yorum

Daha konusmak için erken ama, ben çok iyi bir hoca oldugunu düsünüyorum. Elendikleri 90 dünya kupasinda da çok güzel futbol oynuyorlardi. Hatta kazandiklari 2002 dünya kupasindan bile.

Allah utandirmasin.

Yorum

bizden birini aldik sonunda laz oda bizden biri yani yönetim bir tasla 2 kus vurdu kimisi yabanci istiyodu kimiside bizden biri olsun diodu yönetime helal olsun kimseyi kirmadi [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Ben sahsen Lazaroni'den, kendi adima, UEFA kupasinda gruplara kalabilme ve gruptan çikabilmeyi bekliyorum. Bakalim ne kadari gerçeklesecek? Insaallah fazlasiyla olur.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bu arada, gülmeyin ama, "Bir yili opsiyonlu" ne demek? Bana bir açiklar misiniz? Gerçekten bilmiyorum.
                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

yani iki yil bittimi istersegik bi yil daha kalir istemesegik gider ama opsiyonu daha cok tazminat sorununda konuluyor yani yarin kovarsagik 2008 e kadar tazminat ödemeliyiz opsiyonsuz olsaydi bi yillik daha üstüne
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
                    Bu arada, gülmeyin ama, "Bir yili opsiyonlu" ne demek? Bana bir açiklar misiniz? Gerçekten bilmiyorum.

ilk yil sonunda performansi begenilmezse tazminat ödemeksizin gönderilebilir,performansi begenilirse ikinci bir görüsme yapmaksizin sözlesmesi uzatilabilir demek
                    BORDO MAVİ

Yorum

hayirli ugurlu olsun yeni teknik direktörümüz..ben sahsen kariyerini çok begendim..2 ayri takimi brezilya liginde sampiyon yapmak, brezilya milli takimini çalistirmak bunlar az buz seyler diil..umarim basarili olur yüzümüzü güldürür..
                      warning TRAP-ZONE...

Yorum

İlk olarak jackal61 tarafından gönderildi
                        hayirli ugurlu olsun yeni teknik direktörümüz..ben sahsen kariyerini çok begendim..2 ayri takimi brezilya liginde sampiyon yapmak, brezilya milli takimini çalistirmak bunlar az buz seyler diil..umarim basarili olur yüzümüzü güldürür..

Bizde böyl e çok bilgili taraftarlar olduktan sonra zor basarili olur.Adamlar Lazaroni yi begenmiyorlar. Hadi bizim yöneticiler çömez ne yaptiklarini bilmeden öylesine bir teknik direktörü takimin basina getirdiler.EE kardesim Fenerbahçe bu adami zamaninda parreira nin yerine getirmedimi sampiyon olmus bir takimi bu adama emanet etmedimi.Bu adamli Fener sampiyonlar liginde 7 puan toplamadimi.40 yil sonra manchester united i sahasinda yenmedimi. Sizce Ali Sen gibi bir adam bosbosuna mi bu adami seçti. Kaseti basa sarip duruyoruz devre arsinda çok bilmis bu taraftarlarimiz sayesinde bu hoca da gönderilir. Biraz insaf ya.Trabzonspor un tarihinde böyle kariyerli bir hocami varya.
                        61 Vatan 34 Mekan
                        Zavzaga

Yorum

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#9f3944>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD =general2 width=568>Haberler</TD>
                          <TD></TD></TR></T></TABLE>

<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD>Lazaroni UEFA'da manset oldu
                          Sebastião Lazaroni'nin Trabzonspor'un basina geçmesi Avrupa'da da büyük ses getirdi. Dünyanin en çok ziyaretçi çeken sitelerinden biri olan UEFA'nin resmi internet sitesi uefa.com, Lazaroni'nin Trabzonspor'la sözlesme imzaladigi haberini mansetten verdi.

<DIV align=center></DIV>

<CENTER>

</CENTER>
                          </TD></TR></T></TABLE>
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Opsiyon meselesinini açiklayan sevgili Selcuk ve Quakevil61'e çok tesekkür ediyorum. Simdi gayet iyi anladim.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

sizce kupalara aç mi ?resim ne kadar açiklayici
                              22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

arkadaslar ben bu transfere çok sevindim lazaroni sayesinde begenmeyip yolladigimiz eller ve güven vermiyor dedigimiz jeff. nasil oyuncularmis hep beraber daha ii görecez hersey çok güzel olacak

sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim