Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Soner Aydoğdu

Umudumu yitiriyorum...

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Sorumluluk almaktan kaciyor topu istemiyor kacak oynuyor büyük bir özgüven kaybi var böyle giderse yetenekliydi ama kendini harcadi kategorisine girecek maalesef.

Yorum

• Israr, ısrar, ısrar...

Yorum

• Vücut yapmali
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Uyuyan güzel Kendine güvenmeli, daha çok güvenmeli..
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ynt: Soner Aydoğdu

Erciyes maçında hiç ortada gözükmedi ama çıktıktan sonra değeri anlaşıldı. Hiçbir şey yapmasa bile Colman'la beraber yaptığı presle rakibin kolay çıkmasını engelliyor.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Devre arası başka bir takıma kiralanması kendisi için hayırlı olacaktır.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yine kötüydü. Sanki 40 yıl takımı sırtında taşımış da tükenmişlik sendromuna yakanlanmış. Halbuki yaptığı hiçbir şey yok. Yanından geçeni rahatsız bile edemiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu adamı iyi takip etmekteyim.Futboldan hiçbir beklentisi olduğunu düşünmüyorum.Hani iyi oynayayım Avrupa'ya gideyim,milli takıma alınayım gibi düşüncelere sahip değil diye düşünüyorum.Adamı aldık yarım trilyonluk daire aldı.Sonra evlilik sevdasına düştü.Şimdi de çocuk heyecanı içinde.Üç beş aya çocuğu doğar onunla uğraşmaya başlar.Bunlar anormal şeyler değil ama Soner'in futbol oynamaya yada bizim beklentilerimizi karşılamaya hiç niyeti yok gibi.İnşallah yanılırım ama Soner'den hiçbir beklentim yok.Yinede Adrian'ın oynadığı bu takımda forma şansi bulması gayet normal
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Arkasından su dahi dökmem, gitsin masa tenisine veya voleybola başlasın. Voleybol da oynayamaz gerçi, top üstüne gelir falan canı acır mazallah.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Kandilli Kız Lisesi...
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İyi bir hocayla birlikte sezon başından beri oynasaydı şuan çok farklı bir Soner izlerdik.

Yorum

• Gerçekten kız gibi futbol oynuyor. Böyle orta saha oynanmaz. Ayakları yere sağlam basmıyor, ikili mücadele aldığını görmedim. Kuvvet her şey artık futbolda. Güçsüzseniz kaybolursunuz yetenek falan gösteremezsiniz. Yeteneklerine ihanet eden bir adam daha.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• AW: Soner Aydoğdu

Daha eğitimini tamamlamadan, tecrübe kazanmaya ihtiyaç duyduğu çağda ufacık çocuğu orta sahaya ilaç olsun diye takıma getirirsen olacağı budur. Tamamen plansız proğramsız yapılmış bir transfer. En başından belliydi böyle olacağı. Üstelik bu hatayı yapanlarda bağımsız pilot takımı gibi kulübe çağ atlattıran bir projeyi hayata geçiren adamlar. Resmen ironinin kitabını yazdık bu transferle. Şimdi işin yoksa uğraş dur...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Benzer sıkıntıyı Nuri Şahin Dortmund'ta yaşamıştı.

Arkasından bir sene genç takıma gönderildi.

1 sezon genç takımdan sonra A takımda muhteşem bir sezon geçirip Real'e transfer olmuştu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim