Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian sifirindan iyi oldugu kesin.Soner harcaniyor.Önünde adrianin olmasi bir skandal.
    Böyle yetenekli türkü böyle kötü yabanci icin harcayamayiz.Insallah Soner oynar artik.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ynt: Soner Aydoğdu

Hepsinden öte Adrian gibi topsuz oyunda 0 olan bir oyuncudan farklı olarak yaptığı pres çok önemliydi. daha fazla süre alması lazım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Gol sevincine bakılırsa baba olmak üzere
        Allah hayırlı bir evlat nasip etsin.

Yorum

• Genel performansini begenmedim,cok ciliz kaliyor.

Kötü bir oyuncu degil ama daha cok hamsi yerine köfte yemesi gerekiyor.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bana göre isi zor. Uzun süreli oynayacagini sanmiyorum.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Soner dun macin ilk yarisinda gorevini muazzam yapti.Rakip kendi 18 kalip oyun kuramadan dan dun sisirmedinde onemli rolu vardi.Soner adrian gibi pres yapma numarasi yapmadi pres yapti.
              Takimi resmen rakip kalenin ağzına taşıdı.

Yorum

• BU tip cocuklar gelecegimiz,o yuzden uzun aradan beri ilk defa isimize yaramasina cok sevindim insallah yeni bir yukselen form surecinin baslangicidir.

Yorum

• Edriyın gibi klâs,teknik ancak Ağır

Yorum

• Daha çok sorumluluk alması lazım. Top colmanda diyelim colman kime pas atacak bakalım der gibi bakıyor. Sorunluluk almaya başlarsa formsuz adrian oynayamaz. Ama o sağa sola yardiran adrian geri gelirse yedek kalmaya mahkum.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Böyle güzel kolbastı oynamayı nerden öğrendin
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Yusuf iyileşir ve form tutarsa bu haldeki Soner ve formsuz Adrian'ın şans bulması çok zor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Zayıf, çabuk düşünemiyor, topsuz oyununu da yeteri kadar geliştiremedi. Ancak yetenekli... Ekstra çalışıyordur inşallah. Yoksa zor...
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• çok yorgun olduğu belliydi adım atacak hali yoktu nerdeyse , ona rağmen ilerde bastı bir iki de top kaptı ama yetersizdi . Adrian ı keser ama iyi oynadığından değil adrianın berbat olmasından dolayı

ek olarak ilk golde yine parmağı var sonerin.
                            En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 01.12.2013, 19:05.

Yorum

• Cok silik ve etkisizdi yine,gelecek icin ümit vermiyor.

Bu haliyle takimda ilk 11 de oynamasi mümkün degil.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Berbattı. Hatta takımın en kötü ve etkisiz ismiydi.
                                Sana da kar yağacaksa işimiz var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim