Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun.

Yorum

• gole daha yakın daha tempolu oynar inşallah çok olumlu işler yapıyor daha şimdiden.selçuğu şenol hoca defansın önünden top alan adam olarak oynatıyodu terim daha tempolu gole daha yakın oynattı bence daha başarılı oldu.Soner de rölanti futbol oynamamalı daha tempolu olmalı.

Yorum

• Sözleşmesinde angut angut maddelerden yoktur umarım.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşmesinde angut angut maddelerden yoktur umarım.
          inş inşallah abi yktur
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Selçuk'un ilk senesiyle karşılaştırınca Soner daha güçlü geliyor gibi.Yine de ligi beklemek lazım.

Söylemeden geçmiyeyim top ayağına çok yakışıyor.

Yorum

• Bu sene şov yapacak inşallah.Çok iyiydi Standard Liege maçında.Çok katkı sağlayacağından eminim.Böyle devam Soner...
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu sene kadroya ilk adını yazacağım isim olacak. Takıma katılmasından bu kadar mutluluk duyduğum başka bir oyuncu yok kendisinden çok şeyler bekliyorum bu sene inşallah orta sahamızda Colman ve Zokora'yla müthiş bir uyum sağlar.

Yorum

• gerçekten övdüğünüz kadar var bencede çok iyi transfer olmuş serbest vuruşlardada selçuk gibi orta kesiosa mükemmel,tabii kıyaslama yapmak istemiyorum o şahsiyetsizle ama şu orta işi önemli
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• bU ÇOCUK OLACAK.
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• 2 yıl sonra türkiye yi geçtim avrupanın en iyi ortasahası olabilir.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Seneye Selçukla manyak bi ikili olabilir... hadi ünal başgann bunu başarabilirsin
                        şaka bi yana bu adamı da cincona kaptırmasak... En büyük korkum avrupa yerine selçuk burak vs gibi ist. takımlarını tercih etmesi...

Yorum

• Daya 10 yıllık sözleşmeyle 20-25 milyon euro ya serbest kalır maddesini.
                          En son Hqmi tarafından düzenlendi; 22.07.2012, 14:05.
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Kopenhag maçlarının özetlerini izlediyseniz, N'Doye'nin gollerinin hatırı sayılır kısmı kornerlerden gelen ortalara yapılan vuruşlar. Soner'in sırf buradan 5-6 asist yapacağını düşünüyorum, dün Halil'e attığı pas muazzamdı. Bu çocuk Selçuk'un bize geldiği halinden kat ve kat üstün.

Yorum

• Kaç yıl bizde ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaç yıl bizde ?
                                5 yıllık sözleşme imzaladık

Trabzonspor'un yeni transferi Soner Aydoğdu, Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve 5 yıllık anlaşmaya vardığı Soner Aydoğdu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geldi. Soner, "Trabzon'dayım ve mutluyum. Kente ayak bastım.
                                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim