Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih artık bel sakatlığın varsa sakatım de hem sen kurtul hem biz....taraftara da kendine de eziyet ediyorsun kardeş...
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• 2. golde de hatalıydı. Geçen hafta da yedi aynısını, çıkışı hatalıydı ve üzerine vurulan çok kötü şutları bile yemeyi başarıyor.

İptal edilen golde de bale yapar gibi zarif bir şekilde çıktı ve toptan makas aldı bıraktı.

Çok çok kötü bir kaleci ya öyle böyle değil!
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yan toplara son derece lakayt çıkışların var 2 maçta 5 oldu ve 2 si gol oldu biri sayılmadı ama kendine fazla güven bu hataları getiriyor farkındamısın
        alamıyorsan yumrukla bejeke hatalı gol- bu maç penaltı ve takım iyiyken bu yaptığın hatalar sence dinlenmen gerekmiyor mu bence yetersizsin kalemiz için belki 1461 de değerlendirilebilirsin çünkü güzel müdahalelerinde var ama hataların gol oluyor sıkıntı burda
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Kupada İbrahim Demir'i ,U21 maclarında bızım kalecimizi gördükten sonra Fatıh ıle karsılastırılmayacak kadar ıyı duzeyde olduklarını ve daha cok guven verdıklerını gordum.
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Malesef Fatih benim icin tam hayal kirikligi. Kendisinde baslangicta cok umutluydum. Ama görülüyor ki bu forma ona agir geliyor. Elinden geleni yapmaya calisiyor ama olmuyor iste. Her nedense her pozisyonda kaleyi terketme huyu var. birde topa sahipken hep en yakinindaki defans oyuncusuna veriyor, üstelik rakiplerin yakin markajindayken. Sanirim bu konularda kimse uyarmiyor ki, hep ayni seyleri yapiyor. Son maclarda diger kalecilere sans verilmeli....

Yorum

• Fatih Öztürk

Trabzonspor kalesinde cok kotu performanslar gordum. Kale cizgisinde dururken kocaelinden iki asirtma yiyen Metin Aktasi izledi bu gozler boru degil. Fakat sen cok ayri faciasin be Fatih, inanilmazsin.

Yorum

• Türkiye'nin en iyi ve en kötü kalecileri bizde nokta net

Yorum

• Sen değil biz fıtık olduk sonunda.
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Mazeret izini falan alsan.Memleketine gidip geç dönsen.Maç günü yaylalara çıksan orada bir süre mahsur kalsan.
                    Ne bileyim birşeyler yapsan da kaleye geçmesen artık !
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Vay be 4 sezondur en sağlam mevkiin hiç düşünmeden gözün kapalı emanet ettiğin kalen fatih gibi bir vasat kaleciye kalsın. Birde saçma sapan golleri yedikten sonra hiç istifini bozmadan devam etmesi yokmu beni benden alıyor.

Yorum

• Kendisini ilk 11 de görünce mideme kramplar giriyor. Atanımız ve tutanımız böyle salak salak iş yapmaya devam ettikçe, herhalde daha çok kramplar girecek.

Yorum

• Çok iyi kaleci ama heyecanlanıyor maç oynaması lazım v.s v.s hepsi hikaye. Her maça 1-0 geride başlayacaksak git kardeşim sen.
                          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Fatih varken ne 1-0 geridesi 3-0 geride başlıyoruz
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sanki gençliğinde hiçbir eğitim almamış sonradan bir şeyler öğrenmiş bir kaleci gibi. Bazen iyi kurtarışlar yapıyor ama bir o kadar hatalı çıkış yapıyor, pozisyon bilgisi eksikliği yaşıyor...
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Fatih kötü bir kaleci değil(yetenek bazında); ama çok sık tercih hatası yapıyor. En büyük sıkıntısı bu. Yoksa her kaleci hata yapar...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim