fatih artık bel sakatlığın varsa sakatım de hem sen kurtul hem biz....taraftara da kendine de eziyet ediyorsun kardeş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Öztürk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2. golde de hatalıydı. Geçen hafta da yedi aynısını, çıkışı hatalıydı ve üzerine vurulan çok kötü şutları bile yemeyi başarıyor.
İptal edilen golde de bale yapar gibi zarif bir şekilde çıktı ve toptan makas aldı bıraktı.
Çok çok kötü bir kaleci ya öyle böyle değil!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
yan toplara son derece lakayt çıkışların var 2 maçta 5 oldu ve 2 si gol oldu biri sayılmadı ama kendine fazla güven bu hataları getiriyor farkındamısın
alamıyorsan yumrukla bejeke hatalı gol- bu maç penaltı ve takım iyiyken bu yaptığın hatalar sence dinlenmen gerekmiyor mu bence yetersizsin kalemiz için belki 1461 de değerlendirilebilirsin çünkü güzel müdahalelerinde var ama hataların gol oluyor sıkıntı burdaUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Malesef Fatih benim icin tam hayal kirikligi. Kendisinde baslangicta cok umutluydum. Ama görülüyor ki bu forma ona agir geliyor. Elinden geleni yapmaya calisiyor ama olmuyor iste. Her nedense her pozisyonda kaleyi terketme huyu var. birde topa sahipken hep en yakinindaki defans oyuncusuna veriyor, üstelik rakiplerin yakin markajindayken. Sanirim bu konularda kimse uyarmiyor ki, hep ayni seyleri yapiyor. Son maclarda diger kalecilere sans verilmeli....
Yorum
-
Fatih Öztürk
Trabzonspor kalesinde cok kotu performanslar gordum. Kale cizgisinde dururken kocaelinden iki asirtma yiyen Metin Aktasi izledi bu gozler boru degil. Fakat sen cok ayri faciasin be Fatih, inanilmazsin.
Yorum
-
Sanki gençliğinde hiçbir eğitim almamış sonradan bir şeyler öğrenmiş bir kaleci gibi. Bazen iyi kurtarışlar yapıyor ama bir o kadar hatalı çıkış yapıyor, pozisyon bilgisi eksikliği yaşıyor...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Fatih kötü bir kaleci değil(yetenek bazında); ama çok sık tercih hatası yapıyor. En büyük sıkıntısı bu. Yoksa her kaleci hata yapar...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum