Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• destegimi cekiyorum...artik yeter arkadas
    bir zamanlar Tony Sylva vardi, kaleye gelen topu iceri aliyordu....
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bende çekiyorum desteğimi artık, şu hatalari ibrahim yapsa anlarım da kaç yaşına gelmişsin vurdugun topa bak yam
      ( ゚д゚)

Yorum

• Artık yedeğe çekilmeli..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 7-0 sıfırlık maçı 3-0 bitirdi.önce ona şükredelim.ayrıca 2-3 tane yüzde yüz gol çıkardı...tamam yenilginin sebebi fatih..ama yinede iyi maç çıkardı...
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bir takımın yedek kalecisi bu kadar kötü olmamalı
            TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Üzerine gelen topu içeri alıyor.

Yorum

• Fatih Öztürk

Resmen kovasin
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Daha neyini savunayım ?

Maalesef forma ağır geldi.. Onur'un formasını kaldırabilecek yerli kaleci de yok ayrıca.. Ne yapacağız bilmiyorum..

Yorum

• Medjani hamle yapmaz kabahat sendedir, Papadapoulos yoktan yere pozisyon verir kabahat sendedir, Musa topu kaptırır savunmada kimse yoktur kabahat yine sendedir. Olağanüstü iş çıkarmadığı için kızmayalım. İki üç yerde riske girip savunmanın hatasını telafi etmesini de göz ardı etmeyelim. Cenk üstüne vurdu gol oldu, o kadar basit değil.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• resmen maça 1 -0 yenik başladık kale artık ibrahime teslim edilmeli

Yorum

• Bu rezil kaleciye ne yazsak az. İnşallah artık forma yüzü göremez.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha neyini savunayım ?

Maalesef forma ağır geldi.. Onur'un formasını kaldırabilecek yerli kaleci de yok ayrıca.. Ne yapacağız bilmiyorum..
                          Sen savunmaya devam et.Biz de takımımızın iyiliği için oynamaması gerektiğini söylüyorduk.Dalga geçtin ama şu anda hepimiz bu kaleci sayesinde dalga geçilir duruma geldik.Maçları bundan sonra daha objektif izlemeni tavsiye ediyorum.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen savunmaya devam et.Biz de takımımızın iyiliği için oynamaması gerektiğini söylüyorduk.Dalga geçtin ama şu anda hepimiz bu kaleci sayesinde dalga geçilir duruma geldik.Maçları bundan sonra daha objektif izlemeni tavsiye ediyorum.
                            Haklısın yedekteki Neuer yerine Fatih oynasın dediğim için hatalıyım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısın yedekteki Neuer yerine Fatih oynasın dediğim için hatalıyım..
                              Kardeşim benim savunduğum ibrahim 19 yaşında fatih 27.İbrahim aynı golleri yemiş olsa bile gelecek adına umutlu olabilirdik.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim benim savunduğum ibrahim 19 yaşında fatih 27.İbrahim aynı golleri yemiş olsa bile gelecek adına umutlu olabilirdik.
                                Aynı golleri yemiş olsa İbrahim'in geleceği diye bir şey olmayacaktı. Fatih iyi kötü takım bulur 19 yaşındaki çocuk o golleri yedi mi kulübede yaşlanırsa Tolga gibi ne ala..

Hayatında profesyonel maç yapmamış adamı kalene koyup bu tür kritik maçlara çıkamazsın. Beni çoğu kişi yanlış anlıyor ben maç kaybetmekten değil İbrahim'i kaybetmekten korktuğum için sürekli aynı şeyleri söylüyorum..

Artık kalecinin fazla önemi kalmadı bundan sonra aynı golleri yerse taraftar yiyemez..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim