Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce programda moderatör bir istatistik verdi.Fatih kaleye geçtiğinden beri kaleye 17 şut gelmiş,8'i gol olmuş.
    Top kurtarmayı pek sevmiyor.

Yorum

• kale sana göre değil güvenin yok elleri titriyor
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• kale boş dursa daha az gol yeriz.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Kendine guveni yok
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ben dahil, kendisinden "Tolga" performansı bekleyen herkesi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 4. gol rezillik ötesi bir hata, keza ilk gol de öyle
            En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 27.10.2014, 09:06.

Yorum

• Takke düştü kel göründü derlerya onurdan sonrası malesef böyle...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Fatih kalede olduğunun farkında değil heralde. Onur sakatlandı Fatih farkında mısın kardeşim ? Maçın içindesin artık. Kafanı topla
                Benim bildiğim Fatih bu değil. Hayalkırıklığı..
                Ya kendine gel ya formayı teslim et

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ynt: Fatih Öztürk

Taraftarın güvenini sarsmak istemiyor ve fazlasıyla heyecanlı gibi.
                  Umarım toparlanabilir ve daha dikkatli olursun..

Yorum

• Dünkü maçta yediği gol sayısından dolayı yazmıyorum; iyi bir kaleci değil.

1461 formasıyla gördüğünüz her oyuncuya yıldız muamelesi yapmıştınız. Zamanla neredeyse hepsinin (Yusuf dahil) Trabzonspor'un seviyesinde olmadığını gördük, göreceğiz.

Buna rağmen bütün dualarım kendisiyle...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen sene bir Süperlig takımına oynatılması şartıyla kiralık verilmesi gerekiyordu.Kaleci oynadıkça olur.Bu sene de kaleyi devralınca sırıtmazdı.Ve yönetimin geçen sene Tolga'yı ne pahasına olursa olsun takımda tutması gerektiği tokat gibi yüzümüze vurulmuş oldu.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Mersin maçında kurtardığı penaltı beni çok umutlandırmıştı. Pek umudum yok, çok acemi duruyor ama inşallah yanıltır bizi.
                        TRABZON SPOR

Yorum

• 1 maçla var edip bir maçla yere vurduk bravo bize. Onur da izlandadan saçma sapan goller yedi. Bütün büyük kaleciler saçma goller yiyor. Biraz daha bekleyip öyle ahkam keselim en azından. İyice ergen kız moduna girdiniz. Bir de battaniye altında ağlayarak dondurma yiyin bari.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Eger buysa Fatih su 1461in bize verdigi zarar, kiyaslamak gerekirse sikecilerden sonra hemen 2. sirayi alir Yusuf dahil yahu hic mi 1 oyuncu tutmaz arkadas bu kadar mi berbat bir sansimiz var, Akhisar maci öncesi, hem Yumlu hem Zekiden kurtulmusken hemen cok acil bir karar verilmeli İbrahim veya Fatih, eger İbrahimde bir isik varsa Onura yaptigimiz gibi Kaleyi devretmeliyiz, cünkü bu Fatihden pek umudum yok maalesef.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 maçla var edip bir maçla yere vurduk bravo bize. Onur da izlandadan saçma sapan goller yedi. Bütün büyük kaleciler saçma goller yiyor. Biraz daha bekleyip öyle ahkam keselim en azından. İyice ergen kız moduna girdiniz. Bir de battaniye altında ağlayarak dondurma yiyin bari.
                              Gökhan iyi hoş güzel diyorsun da Karabük maçı 3, Antep maçı 4. Mersin maçını sayma atakları yoktu adamların gol penaltıdan geldi. Ama Fatih bizim güvendiğimiz gibi kendine güvenmiyor. Saçma gol yemesine bir şey demiyorum ama bir şaşkınlık var Fatih'te. Tabiri caizse her gelen top gol oluyor. Toparlamalı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• böyle kaleci kazanilmaz
                                tolgayida bu triplerimiz yüzünden 10sene gec kazanmisdik
                                fatih hayallerinin takiminda en yüksek ligde as kaleci oldu
                                bunuda ancak 27 yasinlan basarabildi
                                heycanli olmasindan, korkmasindan daha dogal reaksiyon beklenilemez, onu kazanmak istiyorsagik ekstra destek olmaliyiz
                                her eline gelen topda alkislanmali, her kurtarisda hatta yedigi her golden sonra taraftar ona olan güvencini göstermeli
                                yoksa bosuna zaman harciyoruz, pancuyu alip kaleye koysak daha kötü performans sergilemez belkide
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim