O eski halinden eser yok şimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu Formasyonda üzerinde durulmali. 2-3 mac oynat sen Volkani o zaman ligi kasip kavurur.
Sonuna kadar: Olcan-Volkan diyorum."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Volkan bir yerden şase alıyor onu giderirse taraftarın sevgilisi olur,
yaşı,yeteneği,hırsı ve azmi onu kahraman yapacaktır ben buna inanıyorum,
samimi sabrımıza ihtiyacı var.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Burak, Olcan, Volkan...
Trabzonspor altyapısından olmayıp bu takımın efsanesi olacak yeteneğe sahip isimler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Daha birkaç gün önce yazmıştım buraya Volkan ilk geldiğinde istekli oynuyordu en azından şuan o da yok diye.Dünkü maçla birlikte yine o hırslı, bir şeyler yapmak için çabalayan Volkan'ı gördük sahada ancak çok fazla faula maruz kaldı.Volkan yeter ki kendine güvensin gerisi gelir...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Zamana ihtiyacı var bence. Volkan bu değil hiç verim alamadık bu sene ondan malesef..
Yorum