Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O eski halinden eser yok şimdi

Yorum

• Bence bugün gayet istekli ve arzuluydu, böle oynamaya devam ederse zamanla katki yapmaya baslicakdir ama ciddi tekmeler yedi, fiziksel olarak zayif bir oyuncu oldugu icin cabuk yiliyor tekmelerden...

Yorum

• 100 tane tekme yedi.Bu macta iyiydi.6-7 mac israr edilmeli.

Yorum

• Uyuz gibi dolanıyor sahada boş boş. İsteksiz futbol oynuyor Trabzonun havası mı bozdu ne Zamana ihtiyacı var bence. Volkan bu değil hiç verim alamadık bu sene ondan malesef..

Yorum

• Bu Formasyonda üzerinde durulmali. 2-3 mac oynat sen Volkani o zaman ligi kasip kavurur.

Sonuna kadar: Olcan-Volkan diyorum.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Volkan'ı istekli görmek beni mutlu etti. Oyuna katkısı tartışılabilir ancak mücadelesini beğendim.

İyi bir sezon başı kampı geçirirse gelecek yıl eskisinden de iyi olacaktır.
              BORDO MAVİ

Yorum

• çok çalışırsa ikinci bir burak yılmaz vakası ortaya çıkacaktır.eminim...
                Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Bu maç istekliydin,tebrikler.Git gide üstüne koyarak devam etmen ümidiyle...Senden beklentimiz çok.

Yorum

• Volkan bir yerden şase alıyor onu giderirse taraftarın sevgilisi olur,
                    yaşı,yeteneği,hırsı ve azmi onu kahraman yapacaktır ben buna inanıyorum,
                    samimi sabrımıza ihtiyacı var.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Burak, Olcan, Volkan...
                      Trabzonspor altyapısından olmayıp bu takımın efsanesi olacak yeteneğe sahip isimler.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Komurde gec tutusur ama odundan fazla isitir.

Sanki bu usak tutusmak uzere gibi hissettim dun gece,az kaldi az

Yorum

• Ayakta kalmayı bilmeli ! Ondan sonrası kolay.
                          Twitter Adresim

Yorum

• Ancak İmam sana pamuğu verdiği zaman senden umudumu keseceğim

Yorum

• Daha birkaç gün önce yazmıştım buraya Volkan ilk geldiğinde istekli oynuyordu en azından şuan o da yok diye.Dünkü maçla birlikte yine o hırslı, bir şeyler yapmak için çabalayan Volkan'ı gördük sahada ancak çok fazla faula maruz kaldı.Volkan yeter ki kendine güvensin gerisi gelir...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ben statta volkan'ı izledikçe kızamıyorum, çok çabalıyor
                                özgüvenini geri kazandığında koridor yapacak oynadığı kanadı
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim